Ladataan...
Lilou's Crush

Ihastelin viime viikolla töissä kollegan törkeän hyvännäköisiä, rentoja mutta näpsästi istuvia Leviksiä. Aevan täydellinen malli: ei megatiukka, vaan mukavan myötäileva, juuri sopivasti kapeneva lahje ja nätti sävy.

Arvaahan sen. Olivat vintaget. 

Farkkutilanteeni on yleisesti ottaen katastrofaalisen huono. Vuosien saatossa oikein hyväksi muotoutunut joukkio on kropan muuttumisen ja ihan vain puhkikäyttämisen vuoksi harventunut vain muutamaan pariin, joita ei parhaalla tahdollakaan voi sanoa "jokapaikanhousuiksi", vaikka sen virkaa joutuvatkin tekemään. 

Mutta mitäs mitäs...

...Ratkaisu voisi olla, ei vintage-Levikset, vaan ihan uudet 501 CT:t. Olisiko tässä ehkä Levisten uusi tuleminen vaatekaappiini? 

 

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Meillä on jännät paikat, sillä parin päivän päästä kokoontuu taloyhtiön hallitus antamaan painavan sanasensa kylpyhuoneremontistamme. Olemme tässä oppineet jo sen, että muutokset laissa sekä tämän taloyhtiön historia ja useimpia aiempia yhtiöitämme suurempi koko tuo ihan omat twistinsä ja turnsinsa tähän projektiin. No, lain mukaan ja kaikki vaatimukset täyttäen tottakai etenemme, maalaisjärki kainalossa.

Juuri nyt keskustelemme seinäwc:n asentamisesta. Yhtiön kanta on "EI" ja se johtuu ilmeisesti hiukan vääränlaisesta ymmärryksestä vedeneristeistä (seinäwc:hän rakennetaan vasta kosteuseristetyn ja laatoitetun seinän eteen, ja sitten kotelo, joka on alareunasta auki, jotta mahdolliset vuotovedet paljastuvat, ei varsinaisen seinän sisään), ja isännöitsijän kanssa juuri tästä aamusella keskusteltiin. Hän taisi ainakin ymmärtää asian, ja pyysi vielä asennusohjeet saatteeksi kokoukseen. Katsotaan, kuinka käy -en haluaisi luopua ajatuksesta vain siksi, että asiaa ei ole käsitelty oikein faktoin.

Kaiken päälle auliisti ja nopeasti meitä palvelleella (jättimäinen kiitos lukijalleni Hannelelle, joka tämän yrityksen vinkkasi!) LVI-yritys Heatcolla on iskenyt pöpö piirtäjiin, ja putkipiirrokset eivät ehdikään hallituksen kokoukseen tästä ymmärrettävästä syystä -aikataulu oli julmetun kireä jo valmiiksi.

Tällaista se on, muutosta ja muovailua koko homma -remontti todennäköisesti saataisiin käyntiin silti alkuperäisessä aikataulussa, mutta jos piirrokset vaativat muutoksia, menee vähän kireäksi. Myös varakotiin liittyviä mahdollisuuksia on nyt herännyt, jotka puoltaisivat remontin siirtämistä parilla kuukaudella eteenpäin -meillä olisi ehkä mahdollisuus pysyä näillä kotinuerkilla, joka olisi lasten vuoksi todella upea juttu. Elämme tosiaan nyt jännittäviä aikoja. 

Kuva IDO Glow-mallistosta, josta lie valittava pönttö, jos perusmalliin joudumme. Haasteita tulee olemaan mittojen kanssa, huh huijakkaa. Tyylistä puhumattakaan. Kun on johonkin kiintynyt, tiedättehän te, miten käy jos siitä pitää luopua... Vakavia juttuja nämä peffahommat!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tiedättehän sen, kun iäkkäämmät sukulaiset päivittelevät, kuinka aika rientää ja lapset kasvaa... Tänä päivänä, tammikuussa 2017 tunnen liittyneeni tuohon sukupolvien ketjuun.

Nämä kaksi, ja eräs timantti-ananasvillatakki ovat sellaiset vaatekappaleet, joita lapsi aina ehdottelee päälle pantavaksi. Ovat kuitenkin roikkuneet kaapissa kimmellellen iloa tuomassa, vaikka ovatkin  olleet ostohetkestä saakka naftinlaisia ( Nyt jo useampia vuosia aivan liian pieniä päälle pantavaksi)

Tulipa mieleeni viheltää edellä mainittu esikoinen sovitushommiin. Ja kappas. Hopeatakki on ihan passeli vaikka heti, eikä sinisenkään kanssa kauaa tarvitse odotella. Vaikka lapsi ei juuri tyttömäisistä jutuista tykkää, kimmellys on toinen juttu, etenkin tuon katrihelenansininen kimmellys.

Mitäpä tästä opimme. Konmari-mamma taisi olla taas oikeassa: kun joku tavara ilahduttaa, siitä ei tarvitse luopua, vaan sen kannattaa antaa ilostuttaa kaikessa rauhassa. Ehkäpä se löytää vielä aivan uusia käyttötarkoituksia, tai käyttäjiä.

Share
Ladataan...

Pages