Ladataan...
Lilou's Crush

Hei!

Minä olen Olavi. 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Turhauttavaa, sillä Lily on ainoa surffaamani sivusto, joka ei toimi täällä juuri ollenkaan. Olen silti päivästä toiseen uppiniskaisesti kokeillut kirjoitella  uusia juttuja.

Loma on ollut aivan ihana ja lomaseura mitä parhainta. Yhdeksänvuotiaan kanssa ei enää tarvitse huolehtia miljoonasta eri asiasta kuten pikkulasten, vaan lapsukainen on jo vallan omatoiminen -ja mahdottoman hyvää keskusteluseuraa. Äkkiä se käy, voi ihme!
 
Eilen kävimme illalla pienen metromatkan päässä Mall of the Emiratesissa ostamassa isin tuliaiset, ja palatessamme huoneeseen ikkunan edessä pöydällä oli jättimäinen ruusukimppu! Nopealla laskutoimituksella seitsemänkymmentä pitkävartista punaista kukkaa!
 
Olimme ihan äimän käkenä, korttia ei näkynyt missään. Mies pesi kätensä yllätyksestä.
 
Vitsailimmekin kavereiden kanssa, että ehkä päivällisellä Mission Impossible -henkisellä yllätyksellä ikkunan takana oli jotain tekemistä asian kanssa... mutta ei näkynyt Tomppaa kaapeissa tai sängyn alla. (Laitan kuvan kotomaassa, ei suostu yhteistyöhön sen osalta nyt uskollinen blogialusta...)
 
Seuraavana päivänä, kun tiedustelimme asiasta, kävi ilmi, että asialla oli ollut kerrossiivoojamme. Sama mukava mies (jonka käsialaa ovat olleet sympaattisen vinksahtaneet pyyhe-eläimet), joka oli pitänyt huoneestamme huolta kolmella edelliselläkin kerralla, oli halunnut meitä ilahduttaa. Ja onnistui täydellisesti!
 
Hauska, meitä liikuttanut yllätys -ehkä tavanomaista hotellin "vakkareille" joita mekin kai näin jo viidennellä (?) visiitillä ollaan, mutta silti onnistui ilahduttamaan aivan perinpohjin!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

 

Hyviä öitä kesästä talven keskeltä! Viimeiset ajat on ollut sellaista haipakkaa, että tämä esikoisen kanssa vietettävä muutaman päivän "isojen tyttöjen reissu" pääsi aivan yllättämään. 

On antoisaa päästä keskittymään vain esikoisen juttuihin kaikessa rauhassa. Kotosalla äänekäs pieni helposti vie hasardihommillaan pidemmän korren, vaikka kuinka koittaisi olla tasapuolinen...

Saavuimme aamuyöllä tänne tuttuun hotelliimme Jumeirah Beachille. Muutoin kaikki on juuri niin hyvin kuten vain voi toivoa, mutta huoneemme oli kuin jääkaappi, 16 astetta ja järjetön puhallus joka rööristä. En mitenkään kyennyt pysymään hereillä odottaakseni ilmastoinnin korjaavaa huoltomiestä, joten kahden peiton alta, täydellisen makoisten kolmen tunnin unien jälkeen kömmittiin aamiaiselle. Sen jälkeen ollaan menty minne nenä näyttää, Fitbitin mukaan kaikkiaan yli 20.000 askelta on tikattu ihan huomaamatta. Huomenna sitten uimahommia! Ja huonekin saatiin pari tuntia sitten palatessamme heti lämpenemään, nyt jo tarkenee.

Kuvat eivät nyt millään siirry postaukseen, Lilyssä on ilmoituksen mukaan tekninen häiriö, mutta instagramissa on ainakin vielä nyt vähän videota mystoryssä, @lilouscrush siellä tili.

Nyt vielä "pentu totuttelee valjaisiin" -luku koirakirjasta, pieni yöpala ja unten maille näihin aina niin nukuttaviin hotellilakanoihin. 

 

Share
Ladataan...

Pages