Ladataan...
Lilou's Crush

Matka on ollut aivan ihana. Täydellinen suorastaan. Eiliseltä keskikaupungin kierrokselta ostin pitkään suunnitellun jutun -mikäpä sen parempi matkamuisto, kuin käyttöön tuleva juttu, joka ilahduttaa monina monina tulevina päivinä.

Puhun siis Guccin klassikoista, Jordaan -loafereista. Täydellisen kaunista käsityötä, jotka istuivat heti jalkaan kuin hansikas. Tai siis sukka. Vai miten sitä nyt kengistä tavataankaan sanoa. 

Nyt kun vain saataisiin vielä kotomaahankin kuivat, lämpimämmät kelit!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Eilen saapuessamme tänne Roomaan illalla, oli ilma suorastaan hyytävän kylmä -ainakin siis odotuksiimme nähden. Bomberin alle sujahti niin pitkähihainen kuin kevytuntsikkakin, kun illalla kipitettiin pizzalle. 

Respan kivat pojatkin olivat ihan äimänkäkenä kelin muutoksesta, ja antoivat viluisille tuplapeitot. Vähän jänskätti, riittäisikö lämpimät vaatteet koko reissulle.

Voi iloa, kun tänään päivä valkeni aurinkoisena ja huomattavasti lämpimämpänä. Tuosta varustuksesta, jossa hotellilta lähdin, sai kuoria sekä takin että neuleen pois, ja aurinko helli kulkijoita. Kylläpä tuntuikin kivalta!

 

(Reissunaisen vetimet: housut &Other Stories, lenkkarit Nike, neule Uniqlo, bomber &Other Stories, arskat RayBan ja kassi Gucci)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Hiphei! Täällä sitä ollaan siipan kanssa. Hulluna survoen saatu työhommat joltiseenkin pakettiin, lapset saaneet hellän huoman, reissukamat survottu hämmästyttävän pieneen tilaan yöllä kello kolme. Ja tosiaan, nyt sitä mennään.

Kuohujuomat juhlan kunniaksi tuntuivat mitä parhaimmalta ajatukselta. Erityiskiitos lentokentän "Wine & view" viinibaarin "view"-osuudelle. Vai mitä tuumaatte:

 

Share
Ladataan...

Pages