Ladataan...
Lilou's Crush

Minkä täydellisen pikku lomasen helatorstai tarjosikaan! 

Olin itse perjantain välissä töissä, ja hoidin remonttiin liittyviä asioita iltaan saakka, muu perhe vietti pidempää vapaata. Kun auton nokka tömpsäti tutulle paikalleen anoppilassa viimein myöhään illalla, lomamieli napsahti päälle samantien.

Lapset nauttivat täysillä yhtäkkisestä kesästä ja pitkästä viikonlopusta! 

"No filter needed" tuumasin, kun näitä kuvia katselin. Viimein se on täällä! Ehkä vain hetken, mutta siitä viis.

Ihana kesä.

 

PS. No vähän tässä kesähommassa on huonoakin. Päälle hyökyvä siitepölyn huippukausi ärsytti limakalvot ääritilaan jo kauan päällä olleesta lääkityksestä huolimatta, ja toivotti vierailulle ei-toivotun vanhan tutun. Pitkästä aikaa ikävästi hampaiden hermojakin kalvava poskiontelotulehdus saapui piinaamaan. Kaikki konstit on napattu käyttöön, niin ne hihhulimmat kuin länsimaisen lääketieteen keinot. Pysyisi aisoissa nyt vaan!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Ai juukeli! Kyllä kasaridiskon kasvatti, Jason Donovanin ja Kyllitädin tahtiin lapsena tanssahdellut meikäläinen oli sisikuntaa myöten onnellinen kuunnellessaan Lahti-Helsinki-Lahti moottoritien sinne tänne ja takaisin Anna Puun suht tuoretta sinkkua. Kurkku käheänä on koilotettu, tunnustan. Onneksi olin autossa yksin, ei sitä kertausta olisi kestänyt vanha Erkkikään. 

Anna tälle yksi yö tai ainakin pari soittokertaa aikaa, jos olet seiskytluvun lopun tai kasarin alun lapsi! Ihana!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Ensin nauratti. Sitten pääsin hiplauseisyydelle, ja alkoi houkuttelemaan.

Aevan kreisit. Suomen kevääseen ja kesään toisaalta täydelliset: kanta auki mutta karvaa lämmittämään kalseita päiviä. -Kunhan ei satu satamaan!

Guccin pistokkaat taisivat olla karvakenkäbuumin kärjessä? Sen jälkeen erilaisia karvavirityksiä varvastossuista loafereihin on löytynyt monelta merkiltä ja monesta hintaluokasta: Givenchy, Roger Vivier, Jeffrey Campbell, Steve Madden ja Zara ainakin ovat omansa lanseeranneet. 

Mitäs tuumaatte? Hihitys, hirvitys vai hurmaus?

Share

Pages