Ladataan...
Lilou's Crush

Terveisiä kesäloman ensimmäisiltä hetkiltä!

Viimeinen viikko oli suorastaan turboahdettu töillä, kuten näissä hommissa yleensä, sillä meidän putiikki sulkee ovensa heinäkuuksi, ja maailma on saatettava valmiiksi sitä ennen. Tuttua toki, mutta kyllä se silti saa puuskuttamaan, ja kieltämättä vetää maitohapoille kokeneemmankin kaverin.

 

Tästä se alkaa, neljän viikon vapaus arjesta ja rutiineista. Tulee tarpeeseen, lepo ja nollaus aikamoisen vaiherikkaan vuoden jälkeen. Tuntuu jotenkin kaukaiselta ajatus, että viime vuonna tähän aikaan viettelin äitiysloman viimeisiä hetkiä. Vähänpä silloin tiesin, että tulisin kuluvan vuoden aikana aloittamaan en vain yhdessä, vaan peräti kahdessa uudessa työpaikassa. 

Nyt on myös hyvä aika summata mennyttä, ja tuumata, että hyvä näin. Oikein hyvä. Sopivan hullu, välillä kaoottinen, antoisa, haastava, äärimmilleen venyttävä ja opettava, oma työ, jossa ei tule takuulla kahta samanlaista päivää -saati itse ikinä valmiiksi.

 Ihanaa lomaa kaikille lomansa aloittaneille ja sitä vielä odottaville!

 

Vikana päivänä päällä: telttapusero Zara (premium denim collection, nettikaupasta), housut &Other Stories, pistokkaat Vagabond

Share

Ladataan...
Lilou's Crush

Kattokaapas.

Poskiontelovaivakroonikkona ja pahasti allergisena kevät ja kesä on aikalailla yhtä hankalaa, jollei hankalampaakin aikaa kuin syksy ja talvi lenssuhommineen. Kaikenlaiset kikat ovat löytyneet yritysten ja erehdysten kautta, millä omat vaivat ovat viime ajat hoituneet ilman antibiootteja.

Viime viikot on jälleen ollut "tilanne päällä", ja hankalimmassa vaiheessa olin unohtanut osan tropeista kotiin. Apteekkireissulla törmäsin tällaiseen poskiontelohommiin erikoistuneen Physiomerin uuteen juttuun.  

Ostin tietty testiin, kaikki kokeillaan!

Kävi ilmi, että tämä Physiomer Strong Jet on vähän niinkuin känninen, pienikärsäinen, paineistettu sarvikuono. (Siis se huuhtelukannu). Pointtina on suihkuttaa steriiliä isotonista merivettä suoraan onteloon -tai jos aukot ovat pienet/tulehtuneena ummessa, kuten minulla, nenän seinämään, silmään ja vessan peiliin...) ja lievittää sillä kroonisia nenuvaivoja tai olotilaa tuon osaston leikkauksen jälkeen.

Nyt pullon suihkittuani tuumaan, että ei ehkä ihan huuhaata, vaikka ei täydellisesti toiminutkaan. Suihku on tosi voimakas (no, lukeehan se pullossakin, Strong Jet) ja epämukavahko. Mutta koska sarvikuono on toisinaan liian hankala suolahommineen (tehokkaampi!), on tässä minusta kokeilemisen arvoinen rinnalle tuotava juttu. Helpottaa jonkinverran oloa, Otrivinia jne kun ei voi viikkoa enempää käyttää.

Kukaan muu kokeillut? Mielipiteitä tästä?

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Tänään tuli viesti H&M:n loppualeen, ja sanonpa vaan, että jos on tarve sukille, teepaidoille, pyjamille tai muille järkihankinnoille, nyt on loistava tilaisuus, sillä alet oli todella suuret, ja valikoima ihan jäätävän suuri, näin esikoiselta adjektiivin lainatakseni.

Vaikka olen tosi iloinen, että löysin sellaiset jutut, mitä en "ylestä" raaskinut (kuten tuo kuvan pariin kertaan sovittelemani satiinitakki töihin mainetta ylläpitämään) ostaa, pisti kyllä se aletarjonnan määrä miettimään myös sitä, että mihin ihmeeseen niin paljon vaihtoehtoja ja toistensa kanssa samankaltaisia vaatteita tarvitaankaan...  En siis suosittele ostamaan, koska halavalla saa, vaan kurkistamaan, jos olet jotakin vailla. Esimerkiksi Premium-malliston tuotteet ovat olleet erinomaisia ja pitkäikäisiä!

Share

Pages