Ladataan...
Lilou's Crush

Kattavaa uudistusta läpikäyvä Lumene jatkaa herkullisten meikkipohjatuotteiden parissa. Tässä esittelyssä yksi herkullinen uutuus.

Kun valopisarat ilmestyivät vajaa vuosi sitten, ihastuin suloisen pinkkien Invisible Illumination Instan Illuminizer -valopisaroiden sävyyn Rose Dawn iholla. Se on mainio väri terveen hehkun luomiseen tällaiselle kalpeanaamalle, ja olen käyttänyt tippoja ahkerasti. Tuolloin lanseeratut valkeat pisarat, sävyltään Shimmering Dusk ovat omiaan iltameikin hehkutukseen.

Tuolloin jo mietiskelin, että pinkkien ja valkeiden rinnalle olisi ollut kätevä olla myös kultaan vivahtava tuote...

... ja nyt odotus palkittiin! Sain juuri testiin uuden shampanjansävyn, joka on juuri sellainen, jollaista kaipailinkin. Koostumus sileä ja rakeeton, hento hehku, hyvä levittyvyys (päh, no, kuvassa huomaan nyt jääneen vähän huonosti levitetyksi tuossa luomen alapuolella), aivan kuten aiemmin lanseeratussa siskossaan. Kertakaikkisen oivallinen lisä sävyvalikoimaan! 

Testasin tätä muuten muutoin pohjameikittömille kasvoille huolellisen häivytyksen kera juhannuksena kasvojen korkeille kohdille. Näytti hehkuvalta, hillityltä. Tässä tuotteessa vähemmän on enemmän, se kannattaa pitää mielessä.

Lämmin suositus!

PS. Toinenkin kovasti toivomani uutuus on nyt testissä, nimittäin kertakaikkisen hyvän Instant Glow -sävyseerumin uusi, vaalea sävy. Vaikuttaa erinomaiselta sekin, mutta palataan siihen, kun olen saanut vähän lisää testikertoja alle.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Terveiset parhaan ystäväni kotikolosta, Villa Nuppulasta. Maailman sympaattisin pikku mökki, jonka pihapiiristä kaukana on kavala maailma.

Huomaa, että jo kaksi päivää lepoa, rauhaa ja tärkeiden ihmisten seuraa tekee ihmeitä ihmiselle. Universumin tasapaino ja niin edelleen.

Huomenna ladatuin akuin kohti kotitöitä ja viimeistä, tiukkaa työviikkoa ennen lomaa.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Terveisiä juhannusrauhasta. 

Viimeiset viikot on menneet sellaisella matalalennolla, vähillä yöunilla ja messevissä työkiireissä, että en keksi mitään ihanampaa, kuin täysin toimeton juhannus lähisuvun seurassa. 

Eilen saavuttiin jo yöllä tänne juhannuspaikkaan, että saadaan mahdollisimman pitkä tauko kaikesta hässäköinnistä. Tai lähinnä minä, miehen kesäloma alkoi juuri, onnekas peijooni!

Täällä sää suosii, pääkaupunkiseudun myrsky ja raekuurot eivät Lahteen saakka ulottuneet, matkaa illalla saatteli hienoin kullankeltainen ilma ja tuplasateenkaari, mitö olen koskaan nähnyt. 

Leppoisaa, vauhdikasta, lemmentäyteistä tai rauhaisaa juhannusta kaikille, ihan sen mukaan, mitä tarve nyt vaatii. Meillä vielä pieni kauppareissu tiedossa, sitten on juhannusperinteiden vuoro. 

Share
Ladataan...

Pages