Ladataan...
Lilou's Crush

Hei eilisestä Naantali-postauksesta jäi pois mielestäni kelpo ravintolavinkkaus, joten tässäpä tämä!

Tyypillisesti tällainen turistiperhe varmaan suuntaisi rannan terasseille ja ravintoloihin, joista suurin osa näytti tosi kivoilta! Sääkin suosi, mutta kun kiipesimme niistä ruokalistaltaan meille sopivimmalle, oli siellä ikävä meininki: muutama murrosikäinen poika terrorisoi niin asiakkaita kuin henkilökuntaakin, ja fiilis laski kuin lehmän häntä. Ravintolan pitäjä komensi nuoria miehiä napakasti, ja näimmekin, että lähtivät valumaan pois, mutta esikoinen ehti säikähtää sen verran, että lähdimme etsimään toista paikkaa. Käytöstapojen puute kyllä aina hämmästyttää...

Mieleen oli jostain jäänyt pastapaikka Hasta la Pasta, ja sinne suunnattiin. Erinomainen valinta. Uudehkossa ravintolassa ei ollut aidosta italialaisesta tietoakaan, sisustus oli somasti sekamelska sitä sun tätä, mutta iloinen ja mutkaton palvelu, ruoka, siisteys ja monipuoliset tilat niin sisällä kuin ulkona saivat meiltä kymmenen pistettä.

Me aikuiset söimme savuporo-kantarellipastan, junioreista toinen carbonaran ja toinen perinteisen bolognesen, kaikki erinomaisia. Ja erityisen herkullista oli talon leipä ja aioli.

Suuntaa ihmeessä tänne, seikkailija!

 

 

Hasta la pasta

Alikatu 9

21100 Naantali

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Lähdettiin aamulla päivän harkinta-ajalla Naantaliin. Meidän perheelle se oli suurimmalle osalle vierasta maaperää, vain esikoinen oli siellä visiteerannut.

Kyllä kannatti! Naantali, etenkin vanha kaupunki oli ihana. Kauniit romanttisten, värikkäiden puutalojen reunustamat mukulakivikadut, houkuttelevat kahvilat ja pienet putiikit. Rannikon kalliot, meri ja vehreä luonto.

Ihan liian lyhyt oli tämä pieni pyrähdyksenme! Ensi kesänä aiotaan yöpyä.  Bussikuski kertoili kivoja tarinoita Naantalin erikoisuuden, unikeonpäivän juhlallisuuksista, jospa vaikka unikeonpäivän kieppeillä sitten -tai toisaalta, vähempikin hulina riittää kyllä.

Jokaisella kotimaanreissulla tänäkin kesänä ollaan yhteen ääneen tuumattu, että ovat olleet mahtavia paikkoja ja päiviä.

Nälkä kasvaa syödessä, ja tälle loppukesälle on vielä kaksi pikku reissua suunnitelmissa -toinen Mr Murphyn vuoksi siirtynyt Savonlinna ja toinen kotoisammin Porvoon suuntaan. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Nyt on herra Murphy liikekannalla kertakaikkisen sopimattomaan aikaan -kuten tyyliinsä taitaa kuulua... uudehko koneeni hajosi, joko lataussysteemi tai koko kovalevy -sisällään tietysti blogikuvat, mutta myös kaikki työmateriaali ja muutama erityisen tärkeä dokumentti, joita juuri tänään täyttelin simahtamiseen saakka. 

Huomenna heti aamulla lähtö reissuun, ja laskelmat piti saada tänään valmiiksi. Miten voikin sattua näin! Työasioita ehdin stressata ensi maanantaista lähtien, en uskalla vielä suoda edes ajatusta sille aiheelle! Onneksi työhommat menee pilveen -tai ainakin pitäisi mennä!

Hermoja kiristää niin että vinkuu. Huh. Onpas tässä nyt lomamoodia kerrakseen...

Share
Ladataan...

Pages