Ladataan...
Lilou's Crush

Piih paah puuh pooh, täällä taas, toimitalon hississä selfie ekan lomanjälkeisen työpäivän päätteeksi.

Ensimmäiset piiiiiitkät meilit tuntuivat lukiessa melkein iskuilta palleaan, mutta niin vaan lähti hommat taas rynnimään eteenpäin, ja tattadadaa, selvittiin alkuiltaan asti, vähän haparoiden mutta melko hyvissä tunnelmissa.

Tänä vuonna loman loppuminen tuntui poikkeuksellisen raskaalta, sillä toista viikkoa kuormitti lomapäiviä yllättävät kiireiset työasiat, ja vasta puolivälin jälkeen alkoi ihan oikea relaus. On se tärkeää ihmiselle, irroittautuminen. 

Lapset saavat nauttia vielä tämän viikon mummun ja ukin huomassa, vapaina kuin taivaan linnut -siitä tuo otsikossa mainittu osa-aika-arki. Aamulla lähtöpuuhissa tuumasinkin, että luojalle ja appiukon eläkkeelle pääsylle kiitos tästä pehmeästä laskusta!

PS. Vähän piti hieraista aamulla silmiä, kun avasin oven... työpaikan kattoon oli ilmestynyt kaikkialle mustia "nyyttejä", jotka roikkuvat sopivasti juuri otsan korkeudella. Hauska installaatio on jälleen yksi tiloissamme toimivan OHO-Gallerian juttuja. Taiteilijan nimen unohdin kurkistaa, pitää huomenna painaa mieleen.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Eilen juhlittiin pikkusiskon kolmevuotissynttäreitä. Aikaa ennen tuota tyyppiä tuntuu tosi vaikealta muistaa, hän tosiaankin viimeisteli meidän perheen sellaiseksi, kuin sen jossain sisimmässä tiesin tai ainakin toivoin tulevaksi.

Mennyt vuosi on ollut täynnä isoja etappeja: päiväkodin aloitus, ensimmäiset kerrat öitä erossa äidistä ja isästä ja viimeisenä vaippahommien poisjäänti joku hetki sitten.  Perheen pienin ei ole enää vauva, ei taaperokaan, vaan ihan huikea, hulvattoman hauska pikkuinen tyttö.  Onnea rakas.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Viikon myöhässä, mutta parempi silloin kuin ei ollenkaan! Tänään siis ajettiin navigaattorin huijaamina kiertoteitä Savonlinnaan!

Reissun tärkein juttu on ehdottomasti ollut päästä viimein tutustumaan mieheni yhtiökumppaneihin eli muihin Mustan Virran Panimon miekkosiin. Puolitoista vuotta heillä on yhteistä taivalta takana, ja tuntuu, että tunsin kaverit minäkin, vaikka ensi kertaa nokatusten vasta satuttiin.

Sain olutmestari Santulta hyvän pikakurssituksen oluen panemiseen uudella panimolla ja panimopuodilla. Olen kiinnostunut oluista muutenkin, joten olipa antoisaa kysellä asiantuntijalta kaikkea mahdollista. Ja pureskelin sen päälle hampaanvälit täyteen erilaisia maltaita. 

Kävimme heittämässä hepenet hotellille, ja suuntasimme tietysti Panimobaariin Riihisaareen. Panimobaari on auki enää muutaman päivän, ja sen jälkeen satunnaisesti tapahtumien yhteydessä

Jos satutte sinne vielä reissuillanne, kannattaa visiteerata. Oma suosikkini on muuten tuo kevyt Opera Saison, Oopperajuhlien nimikko-olunen. 

 

 

Mustan Virran Panimo ja panimopuoti

Laivamiehentie 5

57510 Savonlinna

 

PS. Alkoholijuomien ollessa esillä, kommentointi on siksi pois päältä. Toivottavasti viihdyitte tällä pikku panimokierroksella :)

Share
Ladataan...

Pages