Ladataan...
Lilou's Crush

Viime viikolla, vielä ollessani täysissä haiston- ja maistonkyvyissä, lanseerattiin Emporio Armanin uusi tuoksukaksikko, miesten "Stronger with you" ja naisten "Because it's you". Tuoksulanseerausta siivittää yltiöromanttinen, siirapilla, kukkasilla, sokerilla ja vaahtokarkeilla kuorrutettu filmisarja, mutta tuoksut itsessään eivät ole ollenkaan niin makeita ja "helppoja", kuin tuosta maistiaisesta olisin voinut kuvitella. Päin vastoin, omaan nenääni hyvinkin syvät ja tyylikkäät, moneen taipuvaiset rouvain- ja herraintuoksut.

Olen ehtinyt naisten tuoksua tuoksutella omalla ihollani vasta yhden päivän ajan, koska sen jälkeen iski tämä kammottava, edelleen jatkuva lenssu normaaleine aistienkatoamisineen. Yhden päivän kokemuksella omalla ihollani nerolia, myskiä (siitä varmasti syvyys), vaniljaa ja ruusutiivistettä sisältävä tuoksu muuttuu mukavan pehmoiseksi ja lämpimäksi -aika hauskaa, miten oma kemia vaikuttaa hajuvesiin, sitä aina jaksan hämmästellä

Veli Veikkoseni on ollut aikalailla korvaamaton tällä viikolla, kun pahimman taudin aikaan piti saada toinen lapsi lääkärille hyvin tiukassa aikavälissä, ja mies on huidellut koko viikon filmihommissa. Niinpä lahjoin ritaria "Stronger with you":lla -aika hauskaa, hän nimittäin oli ehtinyt jo tuoksuun tutustua, ja tiesi heti, mistä kyse. Miesten pullossa tuoksuu savuisa vanilja, sokerikuorrutettu kastanja, salvia ja roseepippuri -voisi siis melkein pistellä poskeensa. Uskoisinpa, että se on just jetsulleen hyvä tuoksu herkkusuuna tunnetulle pikkuveljelleni! Pitää muistaa kysyä aatoksia, kun on ehtinyt supsutella muutamaan kertaan.

Oletteko jo ehtineet nuuskuttelemaan? Näitä, tai joitain muita syksyn kiinnostavia tuoksu-uutuuksia?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Sisältää mainoslinkin kroissulipaitaan

Paita, jossa on croissantin kuva. Kuka olisi uskonut, että sellainen joskus näyttäisi siltä, että se kuuluisi olennaisena osana omaan vaatekaappiin? No, sama tyyppi ehkä, joka tiesi ennakkoon kaikenmaailman karvakenkien buumin? Ja ehkä mieheni, jonka lempipaidassa nakki ratsastaa hodarilla...

Kuulemma meitä on muitakin croissantinhimoisia, mitä en olisi ihan ekaksi uskonut, mutt uskottava on: kyseinen Gannin paita kun on "Sold Out" jo monesta paikasta! Vaan vielä löytyi. Ja tuo nakkipaitainen mies, hän sen sitten osti minulle, kun en itte raaskinut.

Hitti vai huti, hot or not? Ruokaa paidassa vai ruokaa paidalla? 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Lilou's Crush

Meidän nykykodissa (uudesta ei kai näin reilun vuoden asumisen jälkeen voi enää puhua) ilona on taloyhtiömme ja kaupunginosan tarjoamat loistavat kierrätysmahdollisuudet: täällä kiertää helposti niin metalli, bio, lasi, muovi kuin paperi ja pahvikin,  joko oman taloyhtiön jätehuoneesta tai parin sadan metrin päästä yleiseltä kierrätyspisteeltä. 

Suunnittelin vanhaa kotia suuremman kierrätyslaatikoston keittiöön, mutta silti ihan koko kierrätysrumbaa ei saatu kauniista ajatuksesta huolimatta hoidettua tuossa 80cm levyisessä vetolaatikostossa. Etenkin muoviroskaa tulee yllättävän paljon, vaikka sen kertymiseen koetamme entistäkin enemmän kiinnittää huomiota. 

Mietin monenlaista.  Vähentynyt lattiapinta-ala asetti kuitenkin omat haasteensa täällä jätteen syntysijoilla. Lisäavuksi avokeittiöömme oli pitkään kärkisijoilla jokin "tyylikäs" poljettava roskis, mutta esteettinen silmäni kirvelsi kovasti -tästä sohvalta ei kauhean mielellään jatkuvasti sellaista rotiskoa katselisi, olisi millainen designvekotin tahansa. Ja pitäisi niitä melkein sitten olla kaksikin...

Jossain verkon syövereissä törmäsin kaunistakin kauniimpaan, kotimaisen perheyritys Niimaarin valmistamaan Ecosmol-kierrätyssysteemiin, säilyttimeen, tai miksi sitä haluaakaan sanoa. Pidin kovasti näkemästäni koivuisesta, simppelistä arkusta, josta ei voi aavistaam mitä se sisälleen kätkeekään Mikään ulkoasussa ei vihjaa sen elämäntehtävään, vaan se on sekä tyylikäs että toiminnallinen. Sattumalta tiemme laatikon kanssa kohtasivat myöhemmin uudelleen vastuullisiin tuotteisiin erikoistuneessa Sugar-pressitoimistossa. Kerroin kiinnostuksestani Ecosmoliin, ja sain ilokseni tämän näytekappaleen itselleni kun se oli tehtävänsä täyttänyt. Sopii kuin nakutettu meille koivuisen pöytämme ja olkkaripuolen String-koivuhyllyjen kanssa -nuo molemmat vanhat kalusteet jo koivulle tyypillisesti kellastuneita, mutta silti niin kovin mieluisia.

Mietin pitkään sijaintia, olisiko parempi pitää laatikko melko pienessä eteisessämme, että se olisi voinut toimia samalla kenkäjakkarana, mutta lopullinen sijoituspaikka löytyi kuitenkin keittiöstä, sillä sieltä tuonne kannen alle useimmiten tavaraa laitetaan. 

Ecosmolissa on sisällä kaksi puista jakajaa, jolla tilaa voi säätää oman tarpeen mukaan, ja osioihin mitoitetut kangaskassit. Tällä hetkellä meidän Ecosmol syö sisäänsä paperinkeräykseen ja pullojen palautukseen menevät jutut kahteen vähän isompaan osioon ja säilöö pienimpään uudelleen käytettävät paperikassit ja muovipussit, joita tuntui aiemmin tunkevan ulos jokaisesta laatikosta. Ihan yhtä hyvin siellä voisi majailla muutakin materiaalia, mutta päädyin näihin, koska vaikka kangaspussit voi pestä, on kivampi siellä säilöä "haisuttomia" kierrätettäviä.

Yksi odottamatonkin homma tällä kaverilla on... salaa se toimii kuopuksen jakkarana ja oikotienä pahantekoon: vesihanalle vesileikkeihin ja karkkikaapille on nyt vuosia lyhempi matka kuin tarvitsisi!

Share
Ladataan...

Pages