Pietari-kisa ratkesi, lue kuka lähtee reissuun

Ladataan...
Lily matkustaa

Kiitos kaikille Lilyn ja VR:n Pietari-kisaan osallistuneille. Hyviä perusteluja ja vinkkejä Pietarin-matkan ohjelmaksi tuli mahtava määrä.

Kisan voittaja saa itselleen ja kaverille meno-paluun Pietariin Allegro-junalla, yön Sokos hotelli Palace Bridgesissä, taksikuljetukset aseman ja hotellin välillä ja viisumin.

Ja täten juhlavasti julistan kisan ratkenneeksi. Voittajaksi arvottiin lukuisten loistavien vastausten joukosta Bubble, joka lupaa kertoa valokuvapainotteisesti Pietarin pienistä asioista ja tunnelmista. Onnea ja hyvää matkaa!

Bubble kirjoittaa reissusta touko-kesäkuussa Lily matkustaa -palstalla. Pysy kanavalla!

Täällä voit kädyä lukemassa kommentoineiden vinkit siitä, mitä kaikkea Pietarissa voi tehdä.

Hienoja reissuja itse kullekin!

Share
Ladataan...

Kommentit

Fiction is my thing

Jee jee jeee!!!! ^____^

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitenköhän tämä nyt on oikein valittu? Henkilö, joka ilmoittaa haluavansa _valokuvata_, mutta blogistaan ei löydy yhden yhtä valokuvaa (paitsi ehkä omakuva)? .... ihmettelenpä vaan ...

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea voittajalle! Harmi etten itse voittanut, mutta kiva lukea sitten millaisen jutun bubble tekee. (Höh, ja voihan sitä valokuvata vaikka ei olisikaan palstalleen laittanut kuvia!)

Kaksi-nolla

Bubble kyllä kuvaa reippaasti, tuotoksia voi katsella esim. täällä. Onnea vielä voittajalle!

Fiction is my thing

Kiitos!

Ja kiitos Kati. ;) Juuri olin tulossa sanomaan Vierailija nro 1:lle, että Lily-palsta ei ole pääblogini, mutta sivupalkista kyllä löytyy linkkejä muualle (esim. Flickr-tiliini). :)

Kommentoi

Ladataan...