Ladataan...
Lindalauriina

Häähaaveilu on virallisesti aloitettu ja ensimmäiset hääkeskustelut on jo miehen kanssa käyty. Muutama juttu on jo päätetty:

  • paikkakunta
  • juhlatila
  • häämekko

Saimme päätettyä vihdoin häiden paikkakunnan! Keskustelimme pidämmekö häät Jyväskylässä vai Joensuussa, ja päädyimme lopulta Joensuuhun. Suurin osa vieraista kuitenkin tulee sieltä suunnilta, joten on logistisesti helpompaa juhlia siellä. 

Juhlatilojakin tuli jo kartoitettua yhtenä joululoman yönä. Löydettiin yksi kiva paikka noin parinkymmenen kilometrin päästä keskustasta. Siellä on sellainen ihana juhlatilaksi muokattu vanha kivinavetta, johon ihastuin jo vuonna 2013 hääkeikalla ollessani. Tilaan mahtuu noin 150 henkeä, mikä riittääkin meille todella hyvin. Ehdottomana plussana tässä paikassa on myös se, että kaunista piha-aluettakin voi hyödyntää. Ravintolahäät eivät ehkä ole ihan meidän tyyliä, vaan haluttaisiin nimenomaan rento, vähän puutarhajuhlan kaltainen hääjuhla. Oon selannut Pinterestiä ja nään jo silmissäni ne kaikki tunnelmalliset lyhdyt ja pihavalot, jotka loistaa alkusyksyn pimenevässä illassa... Niin, tosiaan! Vuodenaikakin on päätetty: häät tulee olemaan loppukesällä, elo-syyskuussa. Vuosiluku on vielä vähän hakusessa :)

Hääpuvun olen ajatellut ostaa käytettynä. Noita pukuja on yleensä käytetty vain kerran ja ne ovat pesetettyjä ja monesti yli puolet halvempia kuin uudet vastaavat. Tällä hetkellä tuntuisi hullulta käyttää hirveästi rahaa pukuun, jota pitää vain kerran elämässään. Esimerkiksi häätori.fi -sivustoa selaillessa on jo löytynyt parikin ihan unelmapukua todella kohtuulliseen hintaan. Aion mennä kaason tai sulhon kanssa Jyväskylän häämessuille helmikuussa, ja siellä toivottavasti näkee paljon kauniita häämekkoja, joista voi inspiroitua :)

Alustavat arviot budjetista on jo heitetty ilmoille ja säästäminen aloitettu :D Mitkään ökyhäät meidän häistä ei todella tule, vaan mennään rennolla meiningillä pikkuasioista hössöttämättä. Tai tämä ainakin olisi pyrkimys.. Miulle tärkeintä häissä ei ole täydelliseen joutsenen muotoon taitellut servetit ja pienen pienet itse askarrellut pöytäkoristeet vaan se, että ruokaa ja juomaa riittää kaikille, ja että saadaan juhlia yhdessä meille rakkaiden ihmisten kanssa. 

Miun viikon eka päivä jatkuu nyt ensin replojen opettelulla (RENT-musikaali Jyväskylässä huhtikuussa!) ja sen jälkeen iltavuorolla. 

Mukavaa viikon alkua <3

 

 

 

 

Share

Ladataan...
Lindalauriina

Pakkanen nipisteli naamaa aamulenkillä. Kylmyys tuntui kuivissa huulissa, olisi pitänyt juoda toinenkin lasi vettä ennen lähtöä. Lumi narskui kengän alla ja kenkä lipsui vähän väliä lumen alla olevaan jäähän. Tasapaino heitteli, mietin miksi ihmeessä piti lähteä. Oli pimeää ja taivas oli pilvisen harmaa.

Jatkoin kävelemistä ja pikkuhiljaa radio korvissa herätteli aamuun. Alkoi tulla lisää valoa. Jalat liukasteli edelleen ja heitin yhden vastaantulijan eteen komean jääkiekkomaalivahdin torjunta-asennon. Vitutti onneksi enää vain vähän. 

Kotiin päästyäni suuntasin heti kuumaan suihkuun, laitoin kahvinkeittimen päälle ja smoothiet pyörimään. Ajattelin, että tämä maanantai tarvitsee nyt parannuksen tai muuten ei lähde päivä käyntiin ollenkaan. Supernopea pannariresepti esiin ja paistamaan.

Kahvi herätteli varovasti, mutta päättäväisesti. Aurinko alkoi pilkahdella hitaasti pilvien seasta. Mustaherukat ja Nutella toimivat syntisen hyvin pannarin päällä. Ihastelin ostamiani tulppaaneja. Kun viimeinen tippa kahvia oli kaadettu kitusiin, aurinko alkoi paistaa pilvettömältä taivaalta. 

Maanantai, mikä ihana tekosyy. Kuka sanoi, että brunssit kuuluu vain viikonloppuun? 
Mukavaa viikon alkua <3

**
ps. Jos teillä on vinkkejä, miten tulppaanit pysyy hengissä pidempään kuin kaksi päivää, niin saa kertoa!

 

Share

Ladataan...
Lindalauriina

Eilen sain vihdoin oikean kihlasormuksen sormeeni! Ja ah, kuinka hyvältä tuntuukaan! Siis oikeasti, ihan fyysisesti tuntuu hyvältä. Sormus on paljon kevyempi kuin hopeinen sijaissormus, eikä pyöri sormessa ympäri. Tuntuu, kuin tuo sormus olisi tehty juuri tuohon miun nimettömään. 

Me oltiin katseltu sormuksia ensimmäisen kerran jo viime vuoden tammikuussa. Selattiin eri kultaliikkeiden sivuja ja ihmeteltiin, miten suurin osa sormuksista näytti lähikuvissa ihan pyöränvaloilta. Varsinkin sellaiset, joissa timantit oli upotettu sormukseen! Varmasti ne olisi paljain silmin näyttäneet ihan eriltä, mutta kuvissa.. Pyöränvalofiiliksestä ei vaan päässyt yli :D Ledvalosormusmeren seasta löytyi kuitenkin muutama ihan ok-rinkula ja pari never in a million years got money for that -yksilöä. Kevään aikana harrastettiin myös pari kertaa sormusarvailua kultaliikkeiden ikkunoissa. Janne arvasi miun valinnan aina oikein. 

En ollut sormuksen suhteen ehdoton missään vaiheessa. Halusin, että sormus on miulle yllätys ja luotin siihen, että Janne kyllä tuntee minut ja valitsee juuri sopivan. Ja niinhän siinä kävikin. Sormus oli juuri sitä tyyliä, mitä olinkin miettinyt; valkokultaa, yksinkertaista, vähän timantteja. Niin kaunis! Uskon, että olisin luultavasti itsekin päätynyt juuri tähän kyseiseen yksilöön tai ainakin johonkin hyvin samanhenkiseen. Right ring, right guy.

 

Oon jo vähän alkanut miettiä, millainen vihkisormus tämän kanssa sopisi. Ehkä jokin sellainen, missä on keskellä yksi timantti? 

 

***

Instagram: lindalauriina
Facebook: Lindalauriina

Share

Pages