Blogi pullollaan joulua

Lotteriet

Sunnuntaina starttaa se, mitä monet ovat jo kieli pitkällä odotelleet - joulukuu ja lupa heittäytyä aivan joulukreisiksi.

Itse olen alkanut vasta viime vuosina pitää joulusta, kun on saanut päättää itse, millaisen joulun haluaa viettää. Nyt kun huushollisamme on lapsi, tuntuu joulu aiempaa tärkeämmältä. Niinpä ilahduin vallan, kun löysin joulujuttuja tutkiessani itselleni aivan uuden jutun: joulublogit.

Ehkä ilmiö on jo kaikille muille ihan old news, mutta ajattelin jakaa muutaman kivan jouluun keskittyvän blogin kanssanne.Mustikkamäen joulu ilahdutti visuaalisuudellaan. Jo banneri on tosi kaunis. Blogi on vasta aloittanut, mutta sisältö vaikuttaa sangen lupaavalta. Sisustusta, upeita inspiraatiokuvia ja DIY-projekteja.

Joulublogi Jouluttelua osoittautui myös jouluideoiden aarreaitaksi. Bonuksena, että blogista löytyy ripaus kirjoittajan persoonaa ja astetta enemmän lifestyleä muuhunkin kuin vain pelkästään jouluun liittyen. Aivan ihanalta vaikuttava jäätelöresepti koukutti tämän mamman lopullisesti.

Piparkakku on Kardemummaa ja kanelia -blogin kirjoittajan joulublogi. Aivan mielettömän ihania kuvia hänellä. Inspiraatio ja mukaansa tempaava joulufiilis on aivan taattu tätä joulublogia selaillessa.

 

Joulumanteli tarjoaa herkkureseptejä, askarteluideoita ja lahjaideoita. Blogi on päivittinyt jo syyskuusta asti, joten sitoutumisen puutteesta ei tekijää pääse syyttämään.

Tuollaisia löysin itse. Mitä kivoja joulublogeja te seurailette? Vinkkejä, kiitos!

 

 

Share

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

Wau, mahtava vinkkaus! En ole tullut ajatelleeksi edes, että joulublogeja varmasti on. Täällä yksi himistelyfriikki (Kuinka purjehtijaksti tullaan Norpan termi) on ihan intsinä!

Lotteriet
Lotteriet

:) kiva tietää, että joulublogit oli vielä jollekin muullekin uusi juttu! Ja Norpan termit on täälläkin hallussa -  ja käytössä. Toimivat!

Tiia Maria (Ei varmistettu) http://lifeasithasbeenrecently.blogspot.co.uk/

Ai vitsi miten ihania jouluhömpötysblogeja oot löytänyt! Erityisesti Mustikkamäen jouluun koukutuin heti ja pläräsin kerralla läpi :)

Lotteriet
Lotteriet

Mäki tykkäsin siitä ehkä eniten :) Kato muuten myös Lilla Tirlittan, jos ei oo aiemmin tuttu. Ei siis pelkkää joulua, mutta ihana sisutusblogi.

Kommentoi