Ladataan...
Lovessa

Olin jo pitkään etsiskellyt mukavia, suoralahkeisia ja "rennompia" farkkuja. Mom-jeansit, boyfriend/girlfriend -mallit eivät näyttäneet mitenkään imartelevilta päälläni, joten sopivia ei meinannut löytyä millään, kunnes ne oikeat pärähti silmien eteen Top Shopin saitilla.

Olen tilannut Top Shopilta aiemmin mustia, perus-pillifarkkuja (suosittelen! Eivät löysty/haalistu käytettäessä, plus mukavat jalassa) ja sieltä tosiaan löytyvät nämäkin suoralahkeiset farkut. Ihanat päällä ja sopivan tiukat takapuolen kohdalta. Sopivat myös hyvin minunlaiselleni lyhytjalkaiselle eli lahje tulee juuri sopivasti hieman nilkan yläpuolelle. Luin kyseisestä mallista hieman arvosteluja ennen kuin uskaltauiduin tilaamaan. Sieltä vinkattiinkin, että kannattaa tilata kokoa suuremmat. Nämä ovatkin 26/30 ja istuvat todella hyvin (normaalisti tilaan 25/30-kokoisia Top Shopilta).

Oletko sinä löytänyt tädydellisiä suoralahkeisia tai muuten vaan rennompia farkkuja? Olisi myös kiva kuulla vinkkejä muiden lemppari farkkupuodeista :)

Share

Ladataan...
Lovessa

Maanantai ja ihana keväinen startti tälle viikolle! Pakko sanoa, että näin flunssan jälkeen on melko mainio tunne, kun voi hengittää nenän kautta (arvostan!). Viime viikko meni tosiaan lenssun kourissa. Mikä siinä on, että sitä syö terveellisesti (ainakin kuvittelee niin tekevänsä), liikkuu, nukkuu riittävästi ja elää muutenkin ihan okei terveellisesti, niin silti se flunssa iskee? Noh en taida olla ainut, mikäli on uskominen omaan Facebook-seinään, on melko moni samanlaisen kevätflunssan kourissa parhaillaan. Sitä on nyt siis liikkeellä.

Tällä kertaa viikon arkiruuat koostuvat pääosin kasvisherkuista, mutta tällä kertaa mukana on myös hieman lihaa. Ollaan nyt Samulin kanssa noin reilun parin kuukauden ajan syöty kotona arkena pelkästään kasvisruokaa ja se osoittautunutkin ihan todella toimivaksi ruokavalioksi. Hieman huolettaa kuitenkin proteiinin saanti. Varsinaisesti tämä mahdollinen "proteiinivaje" ei ole (vielä) näkynyt olossa mitenkään, mutta tiedostan ettei sitä tällaisella ruokavaliolla välttämättä tarpeeksi saa. Kultainen keskitie voikin olla enemmän meidän juttu, kuin totaali kieltäytyminen. Syömme runsaasti jatkossakin kasviksia, mutta ehkäpä lihaa voisi olla mukana parina päivänä viikossa.

Menu tältä ja tuohon 50 euroon sisältyy reseptien aineksien lisäksi tosiaan myös aamupalatarpeet. Loppusumma oli tällä kertaa hieman alle 40 euroa. 

 

Maanantaina: Salaatti paahdetuista kikherneistä (Resepti täältä)
Tiistaina & keskiviikkona: Lime-kookoslinssikeitto (Resepti täältä)
Torstaina: Feta-jauhelihapaprikat (Resepti täältä)
Perjantaina: Tomaatti-halloum paistos (Resepti täältä)
Share

Ladataan...
Lovessa

Viime viikko oli melko tapahtumarikas. Monenlaista kiirettä on riittänyt, niin duunien kuin yksityiselämänkin saralla. Siksipä torstaille varattu hotelliyö tuli kuin tilauksesta kiireiden keskelle.

Yhteinen irtiotto arjesta hotelliyön muodossa, sitä tulee tehtyä turhan harvoin. Vaan vielä harvemmin sellainen tulee toteutettua kotikaupungissa. Siksipä olikin tosi mukavaa lähteä yhdessä Samulin kanssa viettämään yö Radisson Blu Plaza -hotellissa. Toki tuntui vähän hassulta suunnata hotelliin 20 minuutin matkan päästä kotoa, samoille kulmille, jotka tulee nähtyä päivittäin. Vaan pakko todeta, pitkän työpäivän jälkeen oli oikeasti ihan virkistävää saapua muualle, kuin kotiin jossa tiskit ja muut arkiaskareet olisivat olleet odottamassa.

Viime aikoina on tuntunut, että yhteinen aika on ollut todella kortilla. Päivätöiden lisäksi meidän molempien aikaa vievät muut projektit ja menot, joihin saattaa helposti hurahtaa useampikin viikonloppu putkeen. Siksipä sitä yhteistä aikaa ei aina tarvitse ”pantata” viikonlopuille, vaan sitä voi ottaa myös ihan arkenakin.

Oiva-sviittimme oli tosi upea ja oli hauska huomata, että vaikka olimmekin yöpymässä kivenheiton päästä kotoamme, sviitin ikkunasta avautuvaa näkymää suoraan Helsingin ytimeen katsoi ikään kuin uusin turistisilmin. Huoneluokkaan kuului pääsy Plaza Loungeen, jossa kävimme heti nauttimassa herkullisia suupaloja. Tuli heti rento fiilis ja ihan sellainen olo, kuin olisimme olleet turisteina lomalla.

Turistifiilis myös nousi pintaan, kun päätimme lähteä illalla ulos syömään. Irtiottotunnelman myötä lähistön rafloja ja kuppiloita katseli uudella tavalla. Tuli oikeasti sellainen olo, että olisi ollut visiitillä jossain muualla. Oikein ilahduttavaa. Päädyimme syömään hiljattain avautuneeseen Sori Taproom -ravintolaan, jossa aiemmin ei ole tullut käytyä. Kyseessä on mesta, jossa tarjolla on käsityöläisbissejä ja burgeri-ribs-henkistä ruokaa. Samuli veti hampurilaisen ja meikä burriton. Oli sangen maistuvaa ja tunnelma oli mukava.

Rentouttavan illallistamisen jälkeen painuimme takaisin hotellille nauttimaan sviitistä ja katsoimme leffan (Samuli olisin halunnut katsoa Kummeli-elokuvan, minä Hunger Gamesin, teimme kompromissin ja katsoimme Hillary Swankin tähdittämän You’re Not You –draaman, joskin molemmat nukahdimme ennen sen loppumista, heh).

Aamulla tarjolla oli hulppea super breakfast, joka tarjoiltiin meille huoneeseemme. Tarjolla oli tuoreita hedelmiä, leipää, smoothiet, munakokkelia, juustoja yms. Aamiaisen jälkeen suuntasin kohti duunia ihanan virkistyneenä.

Kaiken kaikkiaan tämä oli muistutus siitä, että yhteisen irtioton ei tarvitse olla viikon-pari kestävä reissu jonnekin ulkomaille. Rentoon tunnelmaan päästäkseen ei myöskään tarvitse lähteä minnekään kauas, sillä omassa kotikaupungissa voi päästä lomatunnelmaan vallan hyvin – jo yhdessä yössä ja keskellä viikkoa!

Share

Pages