Arkiviikon ruokaostokset 50 eurolla

Lovessa

Maanantai ja ihana keväinen startti tälle viikolle! Pakko sanoa, että näin flunssan jälkeen on melko mainio tunne, kun voi hengittää nenän kautta (arvostan!). Viime viikko meni tosiaan lenssun kourissa. Mikä siinä on, että sitä syö terveellisesti (ainakin kuvittelee niin tekevänsä), liikkuu, nukkuu riittävästi ja elää muutenkin ihan okei terveellisesti, niin silti se flunssa iskee? Noh en taida olla ainut, mikäli on uskominen omaan Facebook-seinään, on melko moni samanlaisen kevätflunssan kourissa parhaillaan. Sitä on nyt siis liikkeellä.

Tällä kertaa viikon arkiruuat koostuvat pääosin kasvisherkuista, mutta tällä kertaa mukana on myös hieman lihaa. Ollaan nyt Samulin kanssa noin reilun parin kuukauden ajan syöty kotona arkena pelkästään kasvisruokaa ja se osoittautunutkin ihan todella toimivaksi ruokavalioksi. Hieman huolettaa kuitenkin proteiinin saanti. Varsinaisesti tämä mahdollinen "proteiinivaje" ei ole (vielä) näkynyt olossa mitenkään, mutta tiedostan ettei sitä tällaisella ruokavaliolla välttämättä tarpeeksi saa. Kultainen keskitie voikin olla enemmän meidän juttu, kuin totaali kieltäytyminen. Syömme runsaasti jatkossakin kasviksia, mutta ehkäpä lihaa voisi olla mukana parina päivänä viikossa.

Menu tältä ja tuohon 50 euroon sisältyy reseptien aineksien lisäksi tosiaan myös aamupalatarpeet. Loppusumma oli tällä kertaa hieman alle 40 euroa. 

 

Maanantaina: Salaatti paahdetuista kikherneistä (Resepti täältä)
Tiistaina & keskiviikkona: Lime-kookoslinssikeitto (Resepti täältä)
Torstaina: Feta-jauhelihapaprikat (Resepti täältä)
Perjantaina: Tomaatti-halloum paistos (Resepti täältä)

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Nämä viikon ostokset 50 eurolla on ihan mun suosikkijuttuja. Omassa taloudessa on tällä hetkellä tapetilla ruokaostokset ja niiden järkevöittäminen, ja nää jutut tuovat sekä usko että toivoa siihen että se kauppalaskua voi järkevöittää :)!

Lovessa 2016
Lovessa

Hei!

Ihan mahtavaa :) Todellakin voi järkevöittää kauppalaskua, kaikki on vaan pienestä suunnittelusta kiinni!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.