Ikävä

Ladataan...
Changes

Minulla on kamala ikävä ystäviäni. Kun olen syntynyt ja kasvanut täysi-ikäiseksi Mikkelissä, opiskellut Kuopiossa ja asunut hetkisen niin Helsingissä kuin Huddersfieldissäkin, ovat ystäväni luonnollisesti (ja niin ikävästi) kaikki ripoteltuina ympäri Suomea - ei vaan, ympäri Eurooppaa. Ja se tekee tässä elämäntilanteessa, kun ystäviä ei noin vain lähdetä tapaamaan, välillä todella kipeää.

Olisi ihanaa elää sellaisessa kaupungissa, jossa kaikki ystäväni asuisivat myös. Haavekuvissani kyläilen tuosta noin vaan ystävieni luona, otan heidät mukaani jumppa-ja lenkkiseuraksi, istun tyttöjen iltaa ja teen kaikkia niitä kivoja asioita, joita silloin joskus kun he olivat oikeasti lähelläni tehtiin.

Pitkäaikaisin ystäväni on eräs ihana lätkävaimo, jonka elämä on niin kiireistä että olemme viime vuosina nähneet vain jouluisin kun olemme piipahtaneet hänen vanhempiensa ovella moikkaamassa. Hänen kanssaan haluaisin viettää tanssintäyteisen illan niin kuin silloin ennen vanhaan... :)

Seuraavaksi pitkäaikaisimmat ystäväni ovat ne joihin olen eniten pitänyt yhteyttä viime vuosina ja heihinkin aivan liian vähän. Kesäkuussa kuitenkin saamme kauan odotetut vieraat kylään ja olen siitä niin äärettömän onnellinen. <3

Opiskeluaikojen ystäviäni ikävöin eilen ihan kyyneliin asti. Luokallani oli neljä ihanaa tyttöä (+yksi ihana ulkopuolinen, johon toisen ystävän kautta sain tutustua), joista noina neljänä opiskeluvuotena Kuopiossa tuli niin kovin tärkeitä ja rakkaita. En voi käsittää, etten oikeasti ole nähnyt heitä, apua, viiteen vuoteen!

Englantilaisia ystäviäni en myöskään ole nähnyt sitten vuoden 2007. Vaikka välillä Lontoossa käväisenkin, en koskaan tule maininneeksi heille, että olen niin lähellä.

Ja tuo se sitten onkin juuri niin hassua minussa. Vaikka kuinka eilenkin ikävöin ja kaipasin ystäviäni, teinkö asialle mitään? - En. En muuta kuin itkeä tihrustin ja haaveksin. Mikä siinä on, ettei näin tärkeitä asioita saa aikaiseksi? 

Te ystävistäni, jotka tätä luette: Minulla on teitä ikävä. Olette minulle paljon tärkeämpiä ja rakkaampia kuin mitä minä lurjus annan ymmärtää. Antakaa anteeksi, etten nytkään osaa soittaa ja miettiä koska nähtäisiin - vaikka haluaisinkin.

Olette mielessäni. Pitäkää huolta itsestänne ja olkaa onnellisia siellä missä ikinä olettekin. <3 <3 <3

Rakkaudella,

 

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Pian jo nähdään:) &lt;3:lla T&amp;L

Changes

Jipii! :) <3 <3 <3 Iso halaus sinne teille molemmille!

Anituulia (Ei varmistettu)

Mussu olet &lt;3 ...ja niin kovin usein mielessä. Toivottavasti nähdää pian :) Ikävä.

Changes

<3 <3 <3

Kommentoi

Ladataan...