Kauniisti kesken

Ladataan...
Changes

Keskeneräisiä projekteja tuntuu nyt olevan joka puolella kotia. Sormet syyhyävät näpertämään Marni-henkistä paljettikaulusta, jota varten Ebaysta huudetut mustat paljetit ovat odotelleet ompeluslaatikossa jo tovin. Jakkuprojekti on edelleen kesken, eteinen rempallaan, kevätsiivous vasta suunnitteilla ja sitten vielä tämä:

Tarkoitus olisi kehystää kivoja kuvia ja tehdä niistä soma kollaasi tuon senkin yläpuolelle. Kehyksiä on nyt muutaman viikon aikana kertynyt Ikeasta (paitsi että ne ovat kyllä olleet kaapin perukoilla jo ainakin vuoden!), kirppiksiltä ja Anttilan alestakin yksi. Enää puuttuisi ne kuvat... Voi olla, että tovi menee niidenkin kanssa, tapana kun ei ole kehystellä mitä tahansa kuvia vaan vain sellaisia joissa on jotain ihan oikeasti tärkeää tai kaunista. Onneksi keskeneräisyys ei aina ole huono asia, vaan tämä on minusta kaunis näinkin. Ja ajan mittaan ne oikeat kuvat löytyvät ja palikat loksahtelevat oikeille paikoilleen.

Share
Ladataan...

Kommentit

anna t (Ei varmistettu)

mä tiedän kyllä niin tunteen noista keskeneräisistä jutuista. mullakin on tuhat ja yksi keskeneräistä levällään lattialla ja pöydällä ja hyllyllä, koskahan niitä saisi edes vähän karsittua vähemmälle. ehkä kevät ja aurinko antavat inspiraatiota :D kivalle näyttää kyllä tuo sinun keskeneräisyyskin :)

anna

http://annanaarteet.blogspot.com/

Kommentoi

Ladataan...