Marni-mania

Ladataan...
Changes

Kun torstaina pääsin kuin pääsinkin läpi H&M:n nettibutiikkiin Marniapajille, niin se olikin sitten hiirikädelle kyytiä. Hirmuisella vauhdilla (ehkä jopa hienoisen paniikin vallassa) klikkailin ostoskoriini nämä:

...ja ensi viikolla onkin sitten edessä vaikeita valintoja, kun kukkaroparka ei millään kestä näitä kaikkia vaikka kuinka tahtoisi. Kaikista eniten odotan noiden tolppakorkosandaalien sovittelua, niin kovin kauniilta ne näyttävät. Vaan hieman arveluttaa helppoihin kiilakorkoihin tottunutta 15,5cm:n ihan oikea korko.

 

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse klikkailin hirmuisella kyydillä vain yhden mekon ja kun samantien kiiruhdin kassalle, ilmoitettiinkin, että "shoppailusi aikana tuote myytiin loppuun." Helvetti mikä vitsi koko H&M. No, aiemmin en edes päässyt sivuille, joten edistystä kai tämäkin...miksi silti harmittaa jos mahdollista VIELÄKIN ENEMMÄN?

Changes

Voi ei... :/ Ymmärrän kyllä hyvin tunteesi, aikaisempien yhteistyömallistojen kanssa minulla on käynyt ihan yhtä huonosti eli ei-näitä-nyt-sulle-riitä-meininkiä oikein olan takaa. Mutta hei, lohdutuksen sananen: Varmasti moni muukin on tehnyt kuten minä, ja klikkaillut koriinsa valtavasti enemmän vaatetta ja asustetta kuin oikeasti on tarkoitus ostaa (ei minulla ainakaan ole mahdollisuutta käyttää Marneihin sitä yli 700€  minkä verran niitä tilailin) ja palautusten alkaessa tulla takaisin H&M:n pähän saattaa se sinunkin mekkosi tulla uudestaan kaupattavaksi. Toivotaan ainakin niin. :)

Ma-material Girl

Eilen oli tullut myyntiin nettiin lisää (takaisin) Marni-tuotteita. Liikkeissä en ole edes käynyt, mutta ainahan niitä palautetaan valtavasti.

Kommentoi

Ladataan...