New leaf

Ladataan...
Changes

Tänään käännän uuden lehden. Sanon jäähyväiseni lähes kaksi -ja puolivuotiaalle Jamimami-blogilleni ja aloitan täällä Lilyn palstalla täysin alusta, enemmän minuna. Siksi jätän kokonaan höpsöt, keksimällä keksityt nimet ja käytän niin lähelle omaa nimeäni kuin voin. Rakas siskoni kutsuu minua usein Luruksi, joten Lauran ollessa (hyvin yllättäen ;)) varattu, voin olla Luru myös teille. Ja palstani, luonnollisesti minun, on Lurun. :)

Ja kuka minä Luru sitten olen? No, ensinnäkin olen äiti kahdelle suloiselle lapselle - toukokuussa kolme vuotta täyttävälle pojalle ja loppiaisena vuoden täyttäneelle tytölle- ja vaimo niin kovin rakkaalle miehelle, joka eräänä elokuisena yönä lähes viisi vuotta sitten minut hymyllään hurmasi. Ne ovat ne suurimmat ja tärkeimmät.

Muita suurempia minua määrittäviä asioita ovat ammattini vaatesuunnittelijana (=toteutunut unelma), kotini rintamamiestalossa (=toinen toteutunut unelma), harrastukseni lenkkipoluilla ja kotona puuhastellessa ja luonteeni, joka on sekamelska haaveilijaa, järjestyksen ihmistä, luovaa hullua ja matemaatikko mutikaista, tasaista rauhallisuutta ja innostuksen hurjia piikkejä.

Itseään ei ole helppoa määritellä, mutta tästä palstasta osaan sentään paremmin kertoa mitä tuleman pitää. Ja se on tätä vaatesuunnittelijaäidin arkea, oman kodin remontointia ja sisustusta, vaatteista ja muodista höpöttelyä ja muita tätä pientä mieltä pohdituttavia aiheita .

Tervetuloa mukaan vanhat kaverit ja uudet tutut! Tästä ne lähtee Lurun jutut ;) 

Share
Ladataan...

Kommentit

Lilou's Crush

Heippa vanha kaveri, tervetuloa tänne iloiseen Lilyseuraan :)

Changes

Oikein iso ja kaunis KIITOS! :)

Lilou's Crush

Niin ja unohtui sanoa, että näytät kuvassa vallan hehkeältä!

Changes

No jopas! Täällähän vallan punastuu :D

Kommentoi

Ladataan...