Projects

Ladataan...
Changes

Pari projektia päällä. Toinen tuolla takanani, toinen kirjaimellisesti - päällä. Eteinen on siis remontin alla. Vanhat komerot on purettu tieltä pois, pinkopahveja revitty alas ja tapetit (Ken kiuruista kauneinta! <3) käyty eilen Tapettitalosta Helsingistä. Seuraava vaihe taitaa olla soitto sähkömiehelle.

Toinen projekti on euron keltainen kirpparijakku. Kiva väri, hyvin istuva malli, mutta ah-niin-epätrendikkäät (väärällä tavalla) mummomaiset paikkataskut ja muutakin pientä fiksattavaa. Taskut on nyt poistettu ja jakku kuivumassa pesun jäljiltä, täytyy vielä mietiskellä mitä tekisi hihansuille ja hassuille muovinapeille. Saa nähdä tuleeko tästä vielä käyttökelpoinen vaate. Jos ei, niin olisihan sen euron silti voinut huonomminkin käyttää. :)

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Äh, en pysty ymmärtämään... Miten päin oikein olet teijän eteisessä? Siellä vanhassa komerossakokö..? Jakku on superkiva! Hyvä löytö.

Changes

Hahaa, olen naulakon alla - tai siis siinä missä ennen oli naulakko (selän takana on piilossa kellariin vievä ovi). Komerot olivat tuossa nyt lautaseinäisessä nurkassa :) Ostinpa muuten tänään taas uuden jakun, en tosin kirppikseltä vaan viime viikkoiselta henkkismyynniltä jääneen valkoisen Ril'sin jakun. Vähän eri hinta (30€), mutta eipä kyllä kallis siltikään :)

Magdaleena (Ei varmistettu)

Sinulle on blogissani tunnustus! ;) (http://kotipesa.vuodatus.net/)

Kommentoi

Ladataan...