Glitter in the shadows - osa 1

Lusikoita kiitos.

Julkaisun kuvat: Mimmi Kyrö

 

Jotkut kiillottavat ylpeyden ja upeutensa kruunua, toiset maalaavat kehoonsa kilven, kilven joka kertoo eri tarinaa, kuin henkilö itse. Itse maalaamallaan kilvellä voi pitää loitolla paitsi muut, myös itsensä. 

 

Kuvasarja "Glitter in the shadows" sai alkunsa, kun kaksi vammaista kipukroonikkoa yhdistivät rakkautensa valokuvaukseen ja glitteriin. Syntyi valokuvia, joille löytyi ulottuvuuksia ja uusia näkökulmia. Tämä on ensimmäinen osa näistä kuvista.

 

 

Ulkokuori on pintaa, pintaa joka voi kimaltaa, vaikka sisälle ei kimmeltäviä valonsäteitä päästäisikään. Hymyillä voi, vaikka ilo kaukana olisikin. 

 

Minä hymyilen, hymyilen vaikka sattuu. 

 

Toisinaan voi olla raskasta maalata kasvonsa ja nostaa suupielet ylöspäin, mutta... mutta jos siihen on pitkään tottunut, voi ulospäin sädehtivä pinta suojata sisintä. Hymyllä voi viestittää pärjäävänsä, pärjäävänsä silloinkin kun pieni ääni koittaa kerätä rohkeutta huutaa, ettei nyt kovin hymyilyttäisikään. 

 

 

Vielä minä pinnan kasvoiltani pyyhin, glitterin pölypussiin imuroin. Odotan, odotan kunnes en enää pimeydessä ulkopuolisille kimalla, vaan itse hohdosta nautin.

 

 

Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Upeita kuvia ja koskettava aihe!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.