Moro näkyvyydelle! - Heijastinarvontaa

Lusikoita kiitos.

Yhteistyössä Moikon kanssa, tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Postaus sisältää linkkejä yhteistyökumppanin sivuille.

 

Heijastin, paitsi kuuluisan halpa henkivakuutus, myös tyylikäs asuste, ainakin mikä tulee Moikon tuotteisiin. Eri kielillä ja murteilla moikkaavista lapasistaan tunnetuksi tullut Helsinkiläinen Moiko on laajentanut valikoimaansa myös heijastaviin tuotteisiin, tavallisten heijastimien rinnalle on kehitelty myös turvaa sekä lämpöä tuovia tuotteita.

 

Oikean puoleinen kuva on otettu salamalla, jotta saataisiin näkyville miltä näyttää ajovalojen valossa ym.

 

Kun kelailee kaupungilla kokomustalla pyörätuolilla tummiin vaatteisiin pukeutuen, ei olo ole aina täysin turvallinen. Saa katsoa tarkkaan mitä kohti renkaansa kelaa, samalla muut ihmiset huomioiden. Koska pyörätuolin käyttäjänä kuljen muita ihmisiä matalampana, eivät kaikki aina edes huomaa kulkuani. Turvallinen olo varsinkin näin pimeän aikaan? Ei todellakaan. Turvaa tuovia tuotteita ei varmastikaan voi olla koskaan liikaa, näin ollen pyörätuolissani on useampia heijastimia, sekä vilkkuvalot, mutta lisätarvetta näkyvyydelle on aina. 

Olen jo vuosikausia ollut kaveripiiristäni se, joka aina tarkistaa, että muilla on tarvittavat heijastimet takeissa roikkumassa. Mikäli on poistumassa asunnostani hämärällä ilman heijastinta, ei ulos ole astumista ennen kuin olen kiinnittänyt ainakin yhden heijastimen takkiin roikkumaan. Voin hengittää hieman vapaammin, tietäen minulle tärkeän henkilön näkyvän. 

Lapsuudessani heijastimet olivat useimmiten eri pankkien mainossälää, niitä ärsyttävän kolisevia kapistuksia, jotka hakaneulalla haalariin kiinnitettiin. Jo vuosikausia olen suosinut pehmeitä heijastimia, sillä ne eivät kolise, tai mene niin helposti rikki. Koska nykyisin on valikoimaa, voi heijastimet valita oman tyylinsä mukaan.

 

 

Sain syksyllä itselleni kokeiluun Helsinkiläisen designyrityksen Moikon tuotteita. Jaoin moikkaus-heijastimia ystävilleni, joiden ulkovaatteissa ei vielä tarpeeksi henkivakuutuksia roikkunut. Ystäville turvaa, minulle mielenrauhaa. Tuote mistä olin kaikkein innoissani olivat uudet heijastinrukkaset! Pyörätuolin alumiiniset kelausvanteet ovat kirjaimellisesti jäiset kylmällä ilmalla, mutta jotenkin sormet täytyisi pitää lämpiminä, vaikka vauhti olisikin kova. Varoitin Moikon Maria jo etukäteen siitä, että rukkaset joutuisivat käytössäni erittäin koville. Leikkikentällä lumiukkoja rakenteleva taapero ei saa kohdeltua hanskojaan yhtä rajusti, kuin pyörätuolilla kelaileva nuori nainen. Mikäli maassa on lunta, tai vettä, on se kaikki myös käsissäni, oi kuinka viehättävää! Mutta totaalisen kastumisen lisäksi joutuvat hanskani koville, sillä vaikka kelausvanteiden yläreunassa oleva kitkapinta auttaa paremman otteen saamisessa, kuluttaa se toki kangasta paljon. Molempien käsieni peukalot ovat kovettuneen halkeilleet, kun tarpeeksi on tullut kitkapinnalle otetta laitettua. 

 

 

Miten heijastinrukkaset ovat arjessani toimineet? Erittäin hyvin. Käteni ovat pysyneet lämpiminä, mutta samalla myös turvaa minulle tuoden. Muutaman kerran ovat rukkaset olleet täysin läpimärät, mutta kuivuttuaan olleet jälleen käyttövalmiit. Täysin vedenkestävät eivät hanskat siis ole, mutta tavallisen tallaajan käytössä en uskoisi veden helpolla pääsevän kankaan läpi. 

Rukkasia on saatavilla monessa eri kuosissa, jotka ilmentävät käyttäjänsä tyyliä. Tuotteet ovat olleet pitkin talvea erittäin suositut, joten valitettavasti tätä minulla olevaa Rose tattoo kuviota ei ole enää saatavilla, mutta valikoimasta löytyy monta muuta kivaa. Moikon tavoitteena on suunnitella arjessa tarvittavia tuotteita, jotka ovat käyttäjälleen erityisen tärkeitä. Yritys on onnistunut tässä erinomaisesti, ja muotoilu tuo hymyn kasvoille niin pienille, kuin suurillekin.

 

 

Miten sinä suhtaudut heijastimiin? Mikä Moikon suunnittelussa vetoaa juuri sinuun? Lusikoita kiitos. arpoo yhteistyössä Moikon kanssa neljä tuotetta! Palkintona yhdelle henkilölle heijastinrukkaset, ja kolmelle henkilölle heijastin. Voittajia on siis yhteensä neljä, arvontaan osallistut kommentoimalla yllä esitettyihin kysymyksiin, muistathan toimivan sähköpostiosoitteen. Arvonta päättyy lauantaina 28.1 klo 23:59. 

Kommentit

Eeka (Ei varmistettu)

Minä olen myös tarkka heijastimista - helppo ja mielestäni kivan näköinen tapa lisätä turvallisuutta.

Moikon suunnittelussa vetoaa kekseliäisyys ja iloisuus!

Liikun pyörällä paljon ympäri vuoden, mm työmatkat. Koen, että on ihan pakkokin huolehtia näkyvyydestään eli käytän erilaisia heijastimia sekä itseeni että pyörääni kiinnitettynä. Kiva, että erilaisia kivoja vaihtoehtoja on paljon ja tulee lisää.

Lenksu (Ei varmistettu)

Suhtaudun fanaattisesti heijastimiin eli niitä pitää olla joka takissa ja repussa ja kassissa! Lapsosen takit varustan lisäheijastimilla myös. Ihanat nuo heijastinrukkaset ja kiva idea tuo moikkailu :)

Suttastiina

Heijastimen ovat ihania! Roikkuvat heijastimet tuppaavat aina tarttumaan milloin mihinkin ja niiden hävikki on suuren suuri, joten olen omaa ja läheisteni näkyvyyttä varmistanut itseliimautuvan heijastintarran kanssa ja "salaa" liimaillut pätkiä sinne sun tänne rakkaiden vaatteisiin ja laukkuihin :) Toissa jouluna kudoin kaikille pipot heijastavasta langasta kertomatta heijastavasta puolesta ollenkaan ja pipot sitten useaan otteeseen herättivät riemastusta juuri valokuvissa!

Moikon suunnitelussa parasta on juuri tuo, että erillistä heijastinta ei tarvita vaan heijastus tulee arkikäyttöisistä vaatteista ja asusteista!

a.
Lusikoita kiitos.

Hei! 

Sähköpostisi ei näkynyt minulle, mutta Olit yksi heijastimen voittaneista henkilöistä, laitatko minulle sähköpostia osoitteeseen

lusikoitakiitos (a) gmail.com

saan tietosi eteenpäin :) 

Suttastiina

Mahtavaa! Ihanaaa! Laitan sulle spostia :)

Riikkkka (Ei varmistettu)

Onpa kiva arvonta. Heijastinhanskat ovat varmasti kätevät ja siksi tämä postaus herättikin huomioni.

Kivoja heijastimia on vaikea löytää, huolehdin että lapsellani on heijastimia vaunuissa ja vaatteissa, itse koitan muistaa laittaa omiinkin vaatteisiini.

Lerppa (Ei varmistettu)

Tosi kiva arvonta! Heijastimet ovat itselleni todella tärkeitä, kaikissa pimeän aikaan käytössä olevissa takeissani on pakko toikkua heijastin ja olen yhden laittanut myös päivittäin mukana kulkevaan reppuuni. Heijastimia ei ihan helpolla voi olla liikaa! Vähän täällä Saksassa asuessa aina hirvittää muiden puolesta kadulla kun täkäläiset eivät oikein heijastimia käytä (kaikki kaverini eivät edes tienneet, mikä heijastin on, ennen kuin selitin ja näytin!), vaikka talvivaatetuksen värimaailma on täälläkin ihan yhtä tummanpuhuvaa kuin koti-Suomessakin..
Moikon suunnitelussa tykästyin koko ideaan, moikkailuheijastimista tulee pakostikin hyvälle mielelle!

Ronjaaz (Ei varmistettu)

Poikaystäväni tapa osoittaa rakkauttaan on muistuttaa tarpeeksi lämpimistä vaatteista ja heijastimen käytöstä. Moikon suunnittelussa kiinnostaa persoonallisuus ja uniikkius.

Kylmät sormet (Ei varmistettu)

Pyörätuoli, talvi, pakkanen ja pimeys, hrrrr mikä yhdistelmä!

Heijastimia tarvitaan ja paljon erilaisia, jotta minut huomataan joka suunnasta. Haluan olla kuin loistava tähti pimeydessä :D

Tutustuin ja hastuin Moikon tuotteisiin, eteenkin nuo rukkaset tulisivat minulle enemmän kuin tarpeeseen pyörätuolilla liikkuessani .

Moikon tuotteet sopivat vauvasta vaariin ja jopa minun teini-ikäiselle tyttärelleni Moi-heijastin kelpaisi asusteeksi (ja sen on jo paljon sanottu!).

"Heijastin on halpa Henkivakuutus" -sanonta pitää täysin paikkansa! Ja Moiko tuotteillaan tekee sen ihastuttavan helpoksi <3

Susku (Ei varmistettu)

Onpa kiva arvonta! Heijastimet on niin tärkeitä! Huomannut monesti, autollakin liikkuessa, niiden tarpeellisuuden ja puuttumisen läheltä piti-tilanteissa. Hengenpelastajia!
Moikon tuotteet ovat kivoja ja yksilöllisiä! Nam!

Saera (Ei varmistettu)

Heippa,
Pidän heijastimista paljon. Varsinkin juuri pehmeistä heijastimista, kovat kolisee inhottavasti. Nykyään on saatavilla kaikennäköisiä kivoja heijastimia, joilla piristää omaa tyyliä. Onneksi, sillä heijastin on extratärkeä turva pimeässä.

Heijastinrukkaset ovat mainio idea! Kivoja kuoseja Moikolla näytti olevan ja nuo tervehdys -heijastimet ovat kanssa ihania.

Kiva kun järjestit näin hienon arvonnan. Ja ylipäätään oli kiva kuulla Moikosta. En ollut törmännyt heihin aiemmin - nyt tutustuin.

t. Sari

mmjulia (Ei varmistettu)

Tärkeä aihe! Heijastin on oikeasti halpa henkivakuutus. Ja mikä parempi, jos se on "valmiksi" vaatteessa. Ei tarvitse erikseen muistaa ripustella joka takkiin. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.