MISSÄ MUN KOTI ON?

Maailmanpyörä

Siinäpä vasta kysymys. Oulussa se tällä hetkellä on, ainakin virallisesti.

3 vuoden sisällä muuttokuormaa on kuskattu ensin Tampereelle ja sitten Ouluun, takas Tampereelle ja takas Ouluun. Jep...

Miks kaikkialla iskee ikävä? Ikävä jotain. Joku kumma tyhjä tunne vaan valtaa mielen. "Onko sinulla koskaan ikävä tullut, vaikket tiedä mitä edes kaipaatkaan?".  Samoja asioita se Maijasen Paveki on selvästi miettinyt joskus. Soulmate!

Mutta niinku for real, missä ihmeessä se mun koti on?

Oulussa on perhe, suurin osa ystävistä, sukulaisia, maailman paras liikuntakeskus hukka, kiva 26 neliön yksiö ja työt, eli kaiken järjen mukaan kaikki on kunnossa. Onko järki mun vahvuus? Ei.

Uuden kaupungin viehätys on kova. Mutta monesti asian todenneena, ei ruoho ole yhtään sen vihreempää siellä aidan toisella puolella, ei vaan ole. Mutta onko sillä kaupungilla sitten oikeesti väliä? Ei.

 

 


 

Voisin muuttaa Tampereelle, takas Ouluun, sen jälkeen Turkuun ja sitten vielä Helsinkiin. Ja ehkä Jyväskylään tai Vaasaan. Muutto ei kumminkaan ole ratkaisu ikävän ja tyhjyyden tunteen poistamiseen. Se koti pitää löytää itsestä. Löytäminen vaatii monta kupillista teetä, tuhansia pohdintoja ja muutaman oivalluksen. Sen, että lopulta tietää kuka on. Sen, että oppii rakastamaan itseä. Sen, että tuntee itsensä päästä varpaisiin kokonaan! :-)

Joku on joskus keksinyt semmosen sanonnan, kuin "koti on siellä, missä sydän on". Kun oppii kuuntelemaan itseään, tietää mitä haluaa olla ja tehdä, niin  kotikin voi löytyä mistä tahansa. Siinä vaiheessa vaan go with the flow! ja enjoy your life!  ja only good vibes! ja kaikki muut positive quotes lausahdukset!

Mutta mitä jos sydämeen koittaa tulla vielä toinen ihmine? Sitten ollaan lirissä.

 

Terkuin Anna

 

 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ai että miten upeita kuvia. <3 Mistä olet ottanut tuon sisäpuhakuvan jossa on nuo viirit? :)

Heiskasenanna
Maailmanpyörä

Kiitos paljon ! :-) kuvat on otettu tampereelta kehräsaaresta. Kylläkin vuosi sitten, että en tiiä onko noita viirejä siellä ees tänä vuonna :-D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Huippis! Mulla samoja fiiliksiä. Darling you're not alone.

<3

Heiskasenanna
Maailmanpyörä

Ihanaa, että on muitaki jotka pohtii samoja asioita! Pave Maijanen ei ookkaa mun ainut soulmate! :-D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.