Bambualusvaatteet 'juoksijan' testissä

Sain mahdollisuuden toimia yhteistyössä Color4caren kanssa. Color4care-verkkokauppa on profiloitunut hoitoalan tarvikkeita myyväksi yritykseksi, mutta iso osa tuotteista on sopivia jokapäiväiseen käyttöönkin. Esimerkiksi tukisukkavalikoima on todella laaja ja vaikka sukat eivät olekaan kompressioltaan aivan juoksuun tarkoitettujen kompressiosukkien veroisia, voisin hyvin käyttää niitä esim. capripituisten juoksuhousujen kanssa. Sukkien herkulliset värit ja kuvioinnit ovat todella upeita! 

Täytyy myös paljastaa, että entisenä lastensairaanhoitajana verkkokaupan värikkäät tuotteet saavat sydämeni sykähtämään ja mielen iloiseksi. Tiedän, että hyvin pienellä panostuksella voi saada pienten ja isompienkin potilaiden olon hieman siedettävämmäksi, eikä haittaa yhtään työntekijääkään, että päivä piristyy vaikkapa ihanan värikkäällä hoitajan kellolla tai hilpeän keltaisella stetoskooppilla, hellyttävistä stetoskoopin suojista puhumattakaan.

Color4care toimitti minulle siis testiin bambualusvaatteet; valitsemani saumattomat alushousut ja topin. Topissa on painijan selkä ja valitsin testiin juuri tämän mallin, koska ajattelin että se voisi toimia myös juoksukäytössä. Bambu materiaalina tuntuu viileältä iholla ja säätelee hyvin kosteutta. Nämä kyseiset alusvaatteet on valmistettu orgaanisesta bambusta, joka on ympäristöystävällinen ja hellävarainen materaiaali iholla.

Tuotteet saapuivat postitse parin päivän sisällä tilauksesta, nopeaa toimintaa siis. Olin valinnut itselleni s-koon, käytän yleensä kokoa xs tai s ja mietin, onkohan s-koko minulle liian iso. S-koko topissa oli juuri oikean kokoinen, mutta housut tuntuivat aluksi jopa hieman tiukoilta. Sanoisin, että alushousujen koko oli lähempänä esim. Lindexin xs-kokoa. Housut kuitenkin venyivät hiukan käytössä ja pesussa, joten oikea koko sekin lopulta. Kokomerkinnät vaikuttavat pitävän siis paikkansa, mutta jos valintaa joutuu miettimään kahden koon välillä, suosittelen valitsemaan isomman koon. 

Vasemman puoleinen kuva: Color4care

Alusvaatteiden materiaali on todella miellyttävän pehmeää ja tuntui iholla jopa hiukan viileältä, kuten tuotekuvauksessa luvattiin. Testijuoksin alusvaatteet ja ne toimivat kyllä aivan loistavasti juoksukäytössäkin. Varsinaista tukea toppi ei kuitenkaan anna, joten se tuskin toimii juoksutoppina vähänkään rintavammalla. Päivittäisessä käytössä puolestaan ajattelen näiden toimivan aivan mainiosti kaikilla, jotka toivovat alusvaatteiltaan mukavuutta, joustavuutta ja pehmeyttä. Voin siis aivan todella lämpimästi suositella Color4caren bambualusvaatteita, hintakin alusvaatteissa on enemmän kuin kohtuullinen :)

Kannattaa käydä tutustumassa Color4care-verkkokaupan valikoimaan jo aivan uteliaisuudestakin :) 

Yhteistyössä Color4care.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.