Blogimaailman ihmettelyä

Olen täällä blogimaailmassa uusi tulokas, ihmettelyä ja opettelua riittää. 

En ymmärrä miten noita blogspot-blogeja voi oikein seurata? Siellä blogin listassa pyörin kauniisti lukijana/seuraajana, mutta ei mulle kyllä mitään ilmoitusta uudesta postauksesta tule... pitäiskö tulla? Vai pitäiskö minun todella muistaa käydä tsekkaamassa erikseen kaikki blogit päivittäin?!? Tähän ongelmaan olen kehitellyt ratkaisun; tuossa sivupalkissa on nyt kaikki aktiivisesti seuraamani blogit, jotta voin ne siitä helposti käydä kurkkaamassa. Siitäpä voitte myös näppärästi käydä tutustumassa seuraamiini blogeihin ja ehkäpä ottaa jonkun itselle sopivan myös seurantaan.

Saan seurattua onneksi useita blogeja myös blogit.fi-sivuston kautta. Suosittelen kaikille bloggaajille tuota blogit.fi-sivustoa, oman blogin lisääminen on yksinkertaista ja siellä pystyy näppärästi seuraamaan montaa blogia kerralla. Vaikka et itse blogia kirjoittelisikaan, niin voit kirjautua helposti facebook-tunnuksilla blogit.fi sivustolle ja seurata sitä kautta monia suomalaisia itsevalitsemiasi blogeja.

Myös täällä lily.fi:ssä olevien blogien seuraaminen onnistuu kirjautuneena käyttäjänä ja saat ilmoitukset aina seuraamiesi blogien uusista postauksista. 

Sitten on vielä tuo Bloglovin-sivusto, sitä kautta voi seurata blogeja ympäri maailman. Vielä en ole itse kovin aktiivisesti sitä käyttänyt, mutta ehkäpä alan vähitellen tutustua myös siihen.

Blogit, joita seuraan ovat pääasiassa jollakin tavalla juoksuun tai liikuntaan liittyviä, muutama muukin listasta toki löytyy.

Ehdottakaahan omaanne tai lukemaanne blogia, vielä etsin seurattavia :) 

Kommentit

Liikkujanainen (Ei varmistettu) http://liikkujanainen.blogspot.com

Tervetuloa kurkkaamaan Liikkujanaisen elämää, mm. juoksun opettelua ja höpinöitä tennareis111ta.

Maijaliisa

Kiitos vinkistä :) Minäpä käyn tutustumassa blogiisi.

Jonna / Lenkkareiden viemää (Ei varmistettu) https://lenkkareidenviemaa.blogspot.fi

Minä olen pitänyt kätevimpänä seurata blogeja oman blogin sivupalkin blogilistan kautta. En oikein noihin muihin vaihtoehtoihin ole perehtynytkään.

Maijaliisa

Jep, tähän tulokseen minäkin tulin :) Tuo blogit.fi on kyllä myös kätevä, kannataa tutustua :)

Kiti

Mä seiuaan blogeja Bloglovinin sovelluksen kautta kännykällä, se ilmoittaa aina uusista postauksista. :)

Maijaliisa

Wau, sehän on kätevää! Mulla ei ole tuota sovellusta kännykässä, täytyykin käydä se sinne lataamassa, kiitos vinkistä :)

Maijaliisa

Just asensin kännykkään tuon bloglovininsobelluksen ja sehän on aivan huippu! Olispa blogit.fi:ssä samanlainen sovellus :)

Maijaliisa

Moi! Mahtavaa, jos listasta löytyi uusia seurattavia, se oli tarkoituskin :)

Joo, en ole kyllä itsekään pelkällä haulla osannut noita blogeja löytää, vaan olen kyttäillyt muutamien löytämieni blogien sivupalkista, mitä muut lukevat ja sieltä haarukoimalla, olen löytänyt monta uutta blogia.

Myös Facebook-ryhmästä Kestävyyttä pintakaasulla 24/7 olen löytänyt Blogilistan, josta olen napannut seurattavia. Nyt laitoinkin sinne sivuille kyselyn aktiivisista blogeista ja sain monta uutta blogia tutkailtavaksi.

Yhtä sirkusta!

Minulla on blogi "mun kummallinen elämä". Tosin en juoksemisesta ole yhtään kirjoittanut (vaikka joka päivä min. puoli tuntia juoksenkin)...kaikkea muuta höpsöä, kevyttä juttua kyllä; ostoksia, matkoista, tavallisia ruokia, ajatuksia, vaatteita. Ihan tavallinen blogi ja ihan vain kännyllä kuvattuja kuvia eli ei mitään korkeatasoista..No niin nythän haukuin koko blogin, vaikka piti kehua maasta taivaaseen :).No eipähän ole mitään korkeita odotuksia kenellekään, joten pettymyskään ei ole sitten suuri!

http://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama

Maijaliisa

Kiitos vinkistä! 

Sunnan Elle (Ei varmistettu) http://sunna.fi/

Itsekkään en ole niin tuohon blogloviniin perehtynyt (toki blogini löytyy sieltäkin) Bloglovin toimii liian suuressa mittakaavassa. Omasta mielestäni blogeja voi seurata parhaiten juuri tuolla blogit.fi-sivustolla. Sieltä taisin joskus tännekkin eksyä :D

Maijaliisa

Tuo bloglovinin kännykkäsoevellus on muuten kätevä, seurattujen blogien postaukset tulee suoraan käänykkään, tosi kätsyä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.