Kesäihmisen intohimo - talvijuoksu

Olen aivan selvästi ja ilman muuta kesäihminen! Aikaisemmin nuoruudessa olen elänyt talvet vähän niinkuin säästöliekillä odottaen kesää, lämpöä ja aurinkoa.

Nyt aikuisena elämän rajallisuus tulee vastaan ja mielikin älyää, että ei puolta vuotta voi vain odotella kesää, vaan elämästä voi ja pitää nauttia kaikkina vuodenaikoina. Oikealla asenteella olen oppinut nauttimaan talvistakin, erityisesti talvijuoksusta on tullut lähes intohimo. Mikä sen mahtavampa kuin lumen narina jalkojen alla ja ihana piristävä pakkanen kasvoilla. Kerrospukeutumisen avulla tämmöinenkin vilukissa juoksentelee kovimmillakin pakkasilla vallan mainiosti. Mukavia pakkaskelin juoksuja!

 

Kommentit

Maijaliisa

Talvijuoksussa on kyllä jotakin taikaa! Täällä kelit lauhtuu, mutta kyllä tuommoinen -15-20 astettakin mukavasti tuntuu :)

Suvi K.
Sisunainen

Samaistun! Mäkin olen vahvasti kesäihminen, mutta nyt talven tullen huomasin, että talvella juokseminenhan on ihan yhtä kivaa kun kesällä. Itseasiassa tuntuu, että mulle sopii mikä tahansa sää +30 helteen ja -15 pakkasen välillä (kylmemmässä en ole nyt nuhan takia päässyt lenkkeilemään). Okei ehkä pimeys ja vesisade on sellanen yhdistelmä, jolloin tekis mieli pysyä sisällä, mutta ei sekään este ole ollut. :D 

Maijaliisa

Totta, sää ei enää näytä olevan este juoksemiselle, oli ilma minkälainen tahansa niin mie juoksen :D ja siis ulkona. Nautin siitä vapaudesta, jonka koen saavani ulkoilmassa <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.