Lapsuusmaisemissa

Olemme perheellä syyslomailemassa minun lapsuudenkodissa ja -maisemissa. Täytyy kyllä sanoa, että nuoruudessa ei juurikaan noita lenkkeilymahdollisuuksia tullut käytettyä eikä oikein edes ymmärtänyt minkälaisissa maisemissa ja ympäristössä sai lapsuutensa ja nuoruutensa viettää. Nykyisin kotiseudulle palatessa aina oikein hämmästyy miten upeaa täällä onkaan! Kuvat puhukoot puolestaan! 

On myös mahtavaa rentoutua rakkaan perheeni hellässä huolenpidossa; lasken perheeseeni myös sisarukset perheineen. Koko suurella porukalla tapaamme vain muutaman kerran vuodessa, yleensä pääsiäisenä ja uutena vuotena mutta nämä tapaamiset ovat sitäkin tärkeämpiä ja arvokkaampia.

Testasin polkujuoksulenkillä tulomatkalla ostetut polkujuoksukengät, Inov-8, Roclite 280, joihin yhden testilenkin perusteella olen varsin tyytyväinen. Juoksetelin oikein oikeasti poluillakin, kuvassa puolestaan on metsäautotietä vastaava baana, mukavaahan tuossakin oli päästellä. 

Uuden puhelimen kamerasta ja yleensäkin luonnon kuvaamisesta innostuneena pysähdyin matkan varrelle nauttimaan luonnosta ja pienistä ihmeistä.

Polkujuoksun statistiikkaa Polar M400:

kesto: 1:10:22

matka: 9.61 km

keskisyke: 145, maksimisyke: 171

kalorit: 503

keskivauhti: 7:14 min/km

Seuraavana päivänä pääsin vielä nauttimaan 'vauhdin hurmasta', kun juoksin kyliltä 'kotiin'. Vähintäänkin tätä vauhtia juoksin koko viime talven eikä tuloksissa tapahtunut viime kesän aikana parantumista, joten nämä vauhtilenkit jätetään nyt minimiin, mutta kivojahan ne silti on... mieli tahtoo juosta kovaa, kroppa ei taida vielä ottaa vastaan, joten hiljaa hyvä tulee!

Maantiejuoksun statistiikkaa Polar M400:

kesto: 1:08:22

E8 Muonio-Ylimuonio, matka: 13,62

keskisyke: 156, maksimisyke: 167

kalorit: 635

keskivauhti: 5:45 min/km

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.