Perjantaibuusti - jäätelöä :)

Huh, nyt on kesä! Muutamassa päivässä lehdet ovat ilmestyneet puihin ja luonto on suorastaan räjähtänyt kukkaan. Sen tunnen tällä hetkellä myös minä... silmiä kirvelee ja kutittaa, nenä vuotaa valtoimenaan hetken ulkonaolon jälkeen ja kummallisesti aivastuttaa tosi usein. Olen alkanut kärsiä allergiaoireista vasta aikuisena, liekö joku homeinen työpaikka altistanut, lapsuudessa en ole allergioista kärsinyt. 

Tällainenkin niiskuttaja nauttii silti siitä, että kesä on vihdoin täällä. Tämän perjantain buustiksi olen suunnitellut taas retkeä, täällä kertaa kohde voisi olla sään salliessa vaikkapa jäätelökioski! 

Mikä sen mahtavampaa kuin pyöräillä tai kävellä tai jopa juosta porukalla ensin pieni lenkki ja sitten päästä nautiskelemaan jäätelötötteröstä yhdessä kioskille! Meillä lapset ovat haaveilleet jo useamman viikon jäätelökioskin töttetöistä, jospa tänä viikonloppuna olisi tämän toiveen toteutumisen aika :)

Mikä on sinun suosikkimakusi? Minun on perinteisen tylsästi lakritsi, mutta jos oikein villiksi alan, niin saatan valita jopa polkkajäätelön :D

Seuraa: blogit.fibloglovin'FacebookInstagram

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.