Perjantaibuusti - luontokuvausta

Etelässä kesä taitaa olla jo pitkällä, me täällä Kainuussa ihmetellään vasta myöhäistä kevättä ja nyt perjantaina ajelemme miehen kanssa Kuusamoon, jossa lunta riittää vielä paikoin melkein vyötärölle... 

Kuitenkin kevät ja kesä ovat edenneet jo siihen asti, että luonto on herännyt talvestaan ja uutta kasvua puskee milloin mistäkin. Tämän perjantain ja viikonlopun buustiksi ehdotan luontokuvausta. Lähtekää yhdessä kävelylle lähimetsän tai puistoon ja ottakaa jokainen vaikkapa viisi kuvaa haluamistanne kohteista. Kuvat voisivat olla vaikka omista lempikasveista tai kasveista, joita ette tunnista. Yhdessä voitte tutustua toisten kuvaamiin kasveihin tai jopa turvautua Googlen ihmeelliseen maailmaan, jos kukaan teistä ei tunnista kuvattua kasvia. 

Pihaluontokuvauksen antia: 1. Kevätesikko kukkii vieläkin. 2. Humala kurottelee. 3. Lempimarjani, karviainen. 4. Syreeni vielä nupullaan. 5. Sinivuokko. 6. Raparperi.

Mukavaa luontokuvausretkeä! Minun viikonlopun kuvat tulevat Nuts Karhunkierroksen varrelta <3 Instagramiin ja Facebookiin. Ensi viikolla jonkinmoista kisarapsaakin tiedossa. Jaiks, pikkusen on jo jännää!!! 

Seuraa: blogit.fibloglovin'FacebookInstagram

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.