Perjantaibuusti - pyöräretki porukalla

Kevät alkaa vahvasti näyttäytyä täällä Kainuussakin, joten eiköhän me olla kaikki virallisesti sitä mieltä, että talvi on taputeltu :)

Krookukset ovat putkahtaneet sulaneen lumen alta parissa päivässä aivan huomaamatta! Kyllä nyt on kevät!

On aika laittaa pyörät kuntoon porukalla ja lähteä pienelle tai pidemmälle testiajolle. Lapsiperheessä lasten kasvamisen huomaa keväisin siitä, että pyörien penkkejä saa nostaa senttitolkulla tai siitä, että vielä viime syksynä oikein passeli pyörä on jo keväällä auttamatta liian pieni. Meidän perheessä kaksi vanhempaa lasta taitavat tarvita molemmat uuden pyörän, kuopus raukka perii sitten isosisaruksilta. 

(Kuva viime syksyltä)

Yhteistä tekemistä voisi olla pyörien keväthuolto, mutta kyllä parasta on päästä yhdessä pyörälenkille. Joko koko perheellä pyöräillen tai niin, että aikuiset pääsevät juoksulenkille lasten pyöräillessä mukana. Mikäpä estää ottamasta eväitäkin mukaan, ne on mukava napostella raikkaasssa kevätsäässä vaikkapa puistonpenkillä. Myös kaveriporukalla keväinen pyöräretki voisi olla monelle mukava ja hilpeä kokemus, rohkeasti vain keräämään porukkaa ja yhdessä nauttimaan kevätsäästä pyöräillen! 

Meillä tämä perjantai menee osin autotallin kevätsiivouksessa ja pyörien huollossa. Varmasti myös pyöräillessä :)

Pyöräilyä perjantaihin :D

Seuraa: blogit.fibloglovin'FacebookInstagram

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.