Perjantaibuusti - trampoliinia

Meidän keäspäivät pelastaa usein, tadaa: trampoliini! Elämä alkaa käydä tylsäksi; menkää trampoliinille, leikit alkaa käydä liian villeiksi; menkää trampalle, kinastelua; menkää trampalle, sohvalla nuhjuilua, menkää trampoliinille! Lähes kaikkeen käy siis vastaukseksi; menkää trampalle ja voi, kyllähän ne menevätkin!

Meillä on lähes koko ajan joku lapsista trampalla ja hyvä niin. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen trampoliiniostokseemme. Eihän se mikään pihan kaunistus ole, mutta iloa ja tekemistä siitä on kyllä riittänyt.

Suosittelen myös aikuisia kokeilemaan trampoliinia. Pomppiminen on mitä loistavinta jumppaa ja hiki virtaa yllättävän nopeasti! Kannattaa kuitenkin aloittaa kohtuullisen varovasti. Itse olen aina lapsena ollut se rämäpää, jolla ei tunnu mitkään huvipuistolaitteet missään, mitä enemmän kieputtaa, sen kivempaa. Viime kesänä trampalle astuessa sain kuitenkin kokea, että jotakin kalkkeutumaa tuonne tasapainoaistin on kertynyt, kun muutama hyppy trampalla sai pään pyörälle saman tien. Lohdutuksen sana, kyllä se alkaa hetken päästä luonnistua :)

Aurinkoisia kesäpäiviä ja tramppaintoa! 

Seuraa: blogit.fibloglovin'FacebookInstagram

Kommentit

Maijaliisa

Moi, 

meillä on aivan perus Jyskin trampoliini, mutta sillä on pommittu kyllä vallan mainiosti pari vuotta. Ei siinä mitään voltteja heitetä, jos haluaa volttitrampan, niin sitten kannattaa laittaa enemmän rahaa ja ostaa suorakaiteen muotoinen laadukas trampoliini.

TiinaRauhala (Ei varmistettu) http://pohjoisenpoluiltapuolikkaalle.blogspot.fi

Meillä on ensimmäinen kesä sitten viiteen vuoteen, ettei tramppaa enää laitettu pihalle. Esikoinen on nyt 17v eikä enää ehdi hyppiä, mutta monta kesää siinä tosiaan hypittiin todella ahkerasti aamusta iltaan! Meillä oli sellanen 5.1m halkasijaltaan oleva tramppa ja siinä kyllä pojat teki aivan uskomatomia voltteja ja hyppyjä, joita oli tosi hauska ja mielenkiintoista itsekkin seurailla :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.