Perjantaibuusti - uimaan!

Heinäkuu ja hellettä! Ainakin täällä Kainuussa olemme saaneet viettää muutamia helteisiä ja aurinkoisia päiviä. Mikäpä silloin olisi parempaa perjantaibuustitekemistä kuin lähteä koko perheellä uimaan. Olisi ihanaa lähteä oikein päiväretkelle uimarannalle, mutta en halua pitää lapsia niin kauan auringolle alttiina ja kun kaikkien lasten iho ei oikein kestä aurinkovoidettakaan, niin aikaa auringossa täytyy rajoittaa sitten mekaanisin keinoin. Onneksi kaikki lapset ovat perineet isänsä ihon, joka ei pala, vaan ruskettuu kauniisti lyhyenkin auringossa olon jälkeen. Minun laitani onkin sitten toinen... Minäkin kyllä rusketun, mutta usein punoituksen kautta. 

Olen uskaltautunut veteen Paltaniemellä, jossa on upea ja ihanan matala uimaranta hulppeassa Oulujärvessä. Vesi oli matalassa rantavedessä suorastaan lämmintä eikä se kovin kylmäksi muuttunut hiukan syvemmälläkään. Nuorimmainen rimppakinttu <3 oli jo hetken vedessä olon jälkeen kuitenkin tärisevä ja sinihuulinen, mutta kysyttäessä ei ollut muka yhtään kylmä :D Pikainen lämmittely pyyhkeen sisällä ja neiti oli taas valmis uuteen uimareissuun.

Kuvat elokuulta 2016.

Aurinkoisia uimapäiviä, muistakaa suojattua auringolta ja nauttia lämmöstä <3 

P.s. Olemme koko perhe lomalla ja lomareissujen tiimellyksessä saattaa joku perjantaibuusti unohtua... ehkäpä kukaan ei rukkaa kuitenkaan kelloaan perjantaibuusti-postausten mukaan, joten ehkä se ei niin kovasti haittaa :)

Seuraa: blogit.fibloglovin'FacebookInstagram

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.