Sairaala-arkea... viikkolla 24

Eipä juuri ole ollut omat treenit mielessä, kun tällä viikolla on oltu sairaalassa oikein urakalla...  Viikolla tiistaina, keskimmäisellä, Vesselillä, oli suunniteltu päiväkirurginen toimenpide osastolla. Se meni oikein mallikkaasti, mutta vaatii edelleen hoitoa. Keskiviikkona päiväkodin jälkeen, suurin piirtein juuri kun olin ehtinyt oven avata, nuorimmainen, Pirpana, oksensi. Tauti alkoi aivan tavallisena oksennustautina, mutta kun perjantai-lauantai-välisenä yönä mikään nestekään ei pysynyt hetkeä pidempään mahassa ja neiti oli todella uupunut ja voimaton, lähdettiin päivystykseen. Sillä reissulla ollaan edelleen ja nesteytys menee suoraan suoneen. Nyt sunnuntai-aamuna sängystä heräsi vihdoin neitokainen, joka on oma itsensä, hymyilevä ja iloinen sankaritar! <3 Joskus näin, vähän vaikeamman kautta, toivottavasti ei koskaan enää! 

Tämän viikon treenit ovat olleet pyöräilyä ja ruohonleikkausta. Treenit ovat olleet palauttavia ja peruskuntotreenejä. Hyvä niin, mutta kohta pitäisi kyllä päästä jo treenaamaan vauhtejakin! Polvi tuntuu aivan tavalliselta, mutta olen halunnut ottaa nyt varman päälle ja jättänyt juoksut tällä viikolla kokonaan väliin. Saattaa olla, että käväisen tänä iltana pienellä tunnustelulenkillä, jos päästään Pirpanan kanssa kotiin.

Tässäpä vielä viikon treenit:

 

Maanantaina maantiepyöräilyä maastopyörälläni 2:07:27, matkaa kertyi 42.59 km, keskisykkeellä 131 bpm. Pyöräily on vaihteeksi oikein rentouttavaa ja mukavaa puuhaa. Matkalla maisemat vaihtuvat ja samalla kuuntelen usein suplasta tai YLE areenasta puheohjelmia, joskus äänikirjojakin.

Tiistaina taas pyöräilemässä lähes samaa reittiä, hieman lyhennetyllä versiolla; 1:54:38 aikaan 37.43 kilometriä, hieman rennommalla sykkeellä; keskisykkeen ollessa 128 bpm.

Kesksiviikko meni sairasta hoitaessa ja torstaina kävin reenaamassa ruohonleikkurin työntämistä hetken 24:43, keskisykkeellä 118 bpm, kunnes bensa loppui :)

Perjantaina kävin viikon pisimmän pyörälenkin aikaan 2:09:52 ja kilometrejä kertyi 44.21. Keskisyke oli peruskestävyysalueella 134 bpm. Huomaan kyllä, että nopeus ei ole tällä maastopyörällä samaa kuin olisi maantiepyörällä.

Vielä ehdin harrastaa ruohonleikkausta 48:46 minuuttia 126 pbm keskisykkeellä. Taistelu voikukkia vastaan on kyllä auttamatta hävitty...

Aikamoinen viikko siis takana. Lauantaina kävin pikaisesti sairaalasta kotona ja mietin, että jos kävisin pienellä juoksullakin, mutta jo kävely autolle tuntui univajeen vuoksi suurelta saavutukselta. Todellakin kokonaiskuormitus on äärettömän tärkeä ottaa huomioon treenaamisessa ja tällä viikolla tuota muuta kuormaa on kyllä tullut aivan urakalla! 

Toivottavasti teillä hiukan helpompi viikko, mukavaa alkavaa viikkoa!

Seuraa: blogit.fibloglovin'FacebookInstagram

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.