Sudio Sweden -kuulokkeet ja ALENNUSKOODI

Yhteistyössä Sudio Sweden

Sain muutama päivä sitten testiin ruotsalaiselta Sudio Swedeniltä Bluetoothilla langattomasti toimivat TRE-kuulokkeet, jotka on tarkoitettu aktiiviseen elämäntyyliin, erityisesti urheiluun. Pohjoismaisen elegantin ja laadukkaan ulkonäön lisäksi kuulokkeissa on erinomainen äänenlaatu!

Aivan vielä en ole valmis kirjoittamaan tuotearviota kuulokkeista, mutta sen voin sanoa, että tähän mennessä olen ollut todella tyytyväinen näihin langattomiin kuulokkeisiin. Siksi uskallankin jo näin lyhyen testauksen jälkeen suositella sinulle Sudio Swedenin tuotteita! 

Blogiyhteistyön kautta saan tarjota kaikille lukijoilleni -15% alennuksen Sudio Swedenin koko tilauksen loppusummasta alekoodilla maijaliisa (koko Sudion valikoiman löydät TÄÄLTÄ). Koodi toimii maailmalaajuisesti ja on voimassa toistaiseksi. And in english, now you can have -15% discount when you shop at Sudio Sweden - code maijaliisa 

www.sudiosweden.com

Mahtavia musiikkihetkiä <3

Seuraa: blogit.fibloglovin'FacebookInstagram

Kommentit

JohannaAnnikas (Ei varmistettu)

Kiva blogi sinulla, ei ole aiemmin tullut jätettyä kommenttia. :) Miten nämä kuulokkeet mielestäsi pysyvät menossa mukana esim. juostessa? Jään odottamaan mielenkiinnolla tarkempaa arviota kuulokkeista! :)

Maijaliisa

Kiitos <3

Kuulokkeiden testaus on vielä menossa, joten aivan vielä en osaa sanoa miten käyttäytyvät esim. vauhtilenkillä. Kevyellä peruskuntolenkillä ja poluilla kuulokkeet ovat toimineet todella hyvin ja erityisesti pysyneet hyvin korvissa, itse sitä hiukan epäilin. Arviota kirjoittelen elokuun loppuun mennessä, sitä odotellessa ;) 

JohannaAnnikas (Ei varmistettu)

Kivaa, jään oottelemaan! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.