Talven ensimmäinen nastarilenkki

Kyllä on kylmää, hrrr.... vaikka talvijuoksupökät on jalassa ja muutenkin pukeutuminen kohdillaan, niin silti oli liian kylmä juosta hiljaa ja taas meinas pk-lenkki mennä liian lujaa! Siitähän se tietysti viime talvenakin johtui, ei vain tainnu pystyä juosta hiljempaa ku tuli kylmä... Jalassa oli Salomonin Spikecrossit, joihin suutari oli tehnyt uudet kantakupit, hyvin pelitti, vaikka toiseen jalkaan sainkin tyylikkään rakon.

 Maisemat oli kohillaan ja kuuntelin radiosta Suomipoppia, koskettavia ja ajattelemisen aihetta antavia lauluja sielläkin. Tänään erityisesti kolahti Mikko Kuustosen laulamana Anna Puun laulu: Sinä olet minä.

Viime päivinä mielessä on ollu ihmisen pienuus kaiken elämän edessä ja se, että kukaan meistä ei tiiä kuinka pitkään näitä polkuja täällä tallataan. Esikoisen kanssa oli tuossa viikolla OYSsin keikka ja vaikka kysymys ei ollutkaan elämästä ja kuolemasta, niin silti ajatukset käänty jo pyhäinpäivään. Kiitollisuudella nautin rakkaitteni läheisyydestä ja läsnäolosta! Ketään emme voi pitää itsestäänselvyytenä, nauttikaamme toisistamme!

Miklun sanoin "pidä sun läheiset lähellä niin sit sun maailman ympäri on lyhyempi kävellä".

Peruskuntolenkin statistiikkaa Polar M400:

kesto: 1:41:47

matka: 13.56

keskisyke: 145, maksimisyke: 166

kalorit: 733

keskivauhti: 7:31 min/km

(Keskivauhdissa näkyy pysähtelyt kuvaamaan, toki myös keskisykkeessä)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.