Ladataan...
Makeup Mondo

Nyt kuuluu hyviä uutisia! Yksi pitkäaikaisista tavoitteistamme on toteutunut. Makeup Mondo on sopinut yhteistyön luovuutta edustavan NYX Professional Makeup -brändin kanssa. Olemme innoissamme uudesta yhteistyökumppanista!

Mitä tämä tarkoittaa opiskelijoillemme? Saamme Vantaan koululle käyttöön NYX Professional Makeup pro kit -tuotteet. Voimme ammentaa valtavasti tuotetietoutta brändikoulutuksesta. Opiskelijamme saavat kausittain NYX Professional Makeup -tuotteita käyttöönsä erilaisia sosiaalisen median postauksia varten, jonka kautta heillä on mahdollisuus tuoda omaa osaamistaan ja digiluovuuttaan esille. Opiskelijoillamme on myös mahdollisuus päästä työharjoitteluihin NYX Professional Makeup -brändin kautta. Olemme sitä mieltä, että tämän yhteistyön ansiosta opiskelu Makeup Mondossa on entistäkin rikkaampaa.

Entinen opiskelijamme Veera Räsänen on Helsingin Stockmannin NYX Professional Makeup pisteen pistevastaava. Alla hänen terkkunsa työnteosta kyseisen brändin kanssa!

"Veera tässä moikka! Olen Helsingin keskustan Stockmannilla NYX Professional Makeup brändin pistevastaavana, vastaamassa asiakkaiden konsultoinnista tuotteiden suhteen ja koko pisteen ylläpidosta. Teen myös meikkauksia pisteellä asiakkaillemme. NYX PMU on meikkibrändinä heti alusta alkaen tuntunut omaltani, joten nautin  erittäin paljon sen parissa työskentelystä. Brändi on ajan hermoilla hyvin vahvasti, asenteellinen, pirteä, kekseliäs, avarakatseinen sekä laaja. Kaiken tämän lisäksi hinta-laatusuhde on erittäin kohdillaan. Markkinoimme brändiä oikeastaan pelkästään somen kautta ja tuotepakkaukset pidetään tyylikkäästi simppeleinä, että voisimme tarjota kuluttajaystävällisemmän hintaluokan laadukkaille tuotteille. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin monista eri sävyistä ja koostumuksistamme, katsomatta kuka olet ja mistä tulet. Pyrimme kohtaamaan jokaisen ihmisen uniikkina yksilönä ja tarjoamaan heille uniikin kokemuksen tuotteistamme. Tuotteemme sopivat ehdottomasti meikkaaja-maskeeraajille, meikkipakkia on helppo kerryttää hyvän hintatarjonnan ja laajan valikoiman vuoksi. Tuotteita löytyy myös vaativimpiinkin ammattimeikkauksiin ja niitä julkaistaan säännöllisesti pinnalla olevien meikkitrendien mukaisesti, ja siksi on helppo inspiroitua tämän brändin parissa yhä uudeleen ja uudelleen!"

Ladataan...
Makeup Mondo

Työharjoitteluiden avulla opiskelijat pääsevät tutustumaan meikkaajan työhön. Työtilanteissa myös oppii ihan eri tavalla kuin koulussa. Ne kasvattavat itsetuntoa ja varmuutta lähteä rakentamaan omaa uraa koulutuksen jälkeen. Kevään 2018 ryhmä on työskennellyt mm. Fashion Model Agencylle ja Maybellinelle. Mallikuvauksissa meikin on pitänyt olla raikasta ja luonnollista. Toisin kuin luulisi, sellaisen meikin tekeminen ei välttämättä ole lainkaan yksinkertaista. Maybellinen pisteellä opiskelijamme ovat olleet tekemässä pikameikkejä sekä esittelemässä ja myymässä tuotteita asiakkaille. Asiakaspalvelu on iso osa meikkaajan työtä, oletpa sitten myymässä kosmetiikkaa tai tekemässä meikkejä omassa salongissasi.

@fashionmodelagencyfinland
@toivanenphotography
Malli Eemil

@fashionmodelagencyfinland
@toivanenphotography
Malli Jenni

@fashionmodelagencyfinland
@toivanenphotography
Malli Milena

@fashionmodelagencyfinland
@toivanenphotography
Malli Pipsa
 
Työharjoittelut ovat myös erinomainen väylä kasvattaa kontakteja ja mahdollisuuksia työllistyä! Useat opiskelijoistamme ovat työllistyneet työharjoitteluiden kautta ja uskompa että niin käy myös tämän kevään ryhmän kanssa! :-)
 
Julia

Ladataan...
Makeup Mondo

Useimmiten meikkaaja/maskeeraajat tekevät töitä joko kauneuskonsulentteina ja esittelijöinä kosmetiikkasarjalle tai yksityisyrittäjänä. Yksityisyrittäjä voi kerätä oman asiakaskunnan, jota meikata eri tapahtumiin, tehdä kuvauksia ja maskeerata tv-, elokuva- ja teatterialoilla. Moni meikkaaja tekee näitä molempia; kauneuskonsulentin työ on mielekästä työtä mukavassa ja tutussa työympäristössä, johon freelancerin työ tuo vaihtelevuutta.

​Kauneudenalalla arvostetaan moniosaajia. Nykyään on yleistä, että esimerkiksi kuvauksiin halutaan henkilö, joka taitaa meikin lisäksi myös esimerkiksi hiukset ja kynnet. Mitä enemmän meikkaajalla on ammattitaitoa kauneudenalalla, sitä laajempi asiakaskunta hänellä voi olla. Sen vuoksi Makeup Mondon koulutukset sisältävät laajan kauneuspuolen, hiusmuotoilijan opinnot sekä mahdollisuuden opiskella myös ripsiteknikoksi.

​Makeup Mondo etsii aktiivisesti työllistymismahdollisuuksia opiskelijoillensa. Välitämme kauttamme paljon keikkoja ja yksityisasiakkaita valmistuneille opiskelijoille. Sen lisäksi jokaisella on mahdollisuus työllistyä yhteistyökumppaneidemme kautta.

​Usein vastavalmistuneet opiskelijat käyvät läpi laajan kirjon erilaisia työtehtäviä kauneudenalalla, ennenkuin löytävät oman juttunsa. Tällä alalla voi erikoistua esimerkiksi erikoistehosteisiin, muotiin, tv.seen tai teatteriin. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia löytyy paljon. Nykyään myös sosiaalinen media mahdollistaa työllistymisen aivan eri tavalla.

Koulutuksemme sisältää koulutuskokonaisuuksia asioista, jotka saattavat mietityttää aloittelevana meikkaajana: kuinka ja mistä hakea töitä, kuinka saada töitä, millainen työhakemuksen tulee olla, miten aloitan yrittäjänä. Tämä valmistaa opiskelijoitamme työllistymään valmistauduttuaan meikkaaja/maskeeraajaksi. Lukuisat työharjoittelut edistävät myös työnsaantia, on jokaisesta itsestään kiinni kuinka hyvin käyttää työharjoittelut hyväkseen.

 

 

 

Ladataan...

Pages