Sinappi avec

MAKU kotikokin elämässä

Kinkku ilman sinappia on teeskentelyä. Ja erityisesti konjakkisinappi tekee arkisemmastakin possunperästä juhlavan gastroelämyksen. Näin se tehdään:

Konjakkisinappi

1 dl sinappijauhetta
1 dl sokeria
1/2 rkl perunajauhoja
1 dl ruokakermaa
2 kpl munaa
1/4 dl omenatäysmehua
1 tl viinietikkaa
4 rkl konjakkia

Sekoita kattilassa kuivat aineet. Lisää joukkoon muut aineet konjakkia lukuun ottamatta. Kuumenna seosta liedellä koko ajan sekoittaen. Anna
kiehahtaa.

Mausta jäähtynyt sinappi konjakilla ja annostele purkkeihin. Anna maustua jääkaapissa pari päivää ennen maistelua.

 

Lisää sinappivaihtoehtoja ja lisäkkeitä löydät Maku.fi:stä »

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.