Stollenia jouluun

MAKU kotikokin elämässä

Saksan ystävä tunnistaa stollenin hyväksi, hedelmäiseksi peruspullaksi, jota syödään jouluna. Leivonnainen sopiikin hyvin joulunajan kahvivierailuihin, mutta jottei alkaisi kyllästyttää, voi stollenin valmistaa myös dresdeniläisittäin.

Resepti: Dresdeniläinen stollen (Dresdener Stollen) »
Valmistusaika: Aktiivinen 40 min | Passiivinen 1 pv

 

Tavallisen stollenin ehtii valmistaa hyvin vielä jouluaatoksikin. Palan painikkeeksi tietysti glühweiniä:

Resepti: Stollen »
Valmistusaika: Aktiivinen 40 min | Passiivinen 1 t 30 min

 

Resepti: Glühwein »
Valmistusaika: Aktiivinen 10 min | Passiivinen 1 t

Share

Kommentoi