Stollenia jouluun

Ladataan...
MAKU kotikokin elämässä

Saksan ystävä tunnistaa stollenin hyväksi, hedelmäiseksi peruspullaksi, jota syödään jouluna. Leivonnainen sopiikin hyvin joulunajan kahvivierailuihin, mutta jottei alkaisi kyllästyttää, voi stollenin valmistaa myös dresdeniläisittäin.

Resepti: Dresdeniläinen stollen (Dresdener Stollen) »
Valmistusaika: Aktiivinen 40 min | Passiivinen 1 pv

 

Tavallisen stollenin ehtii valmistaa hyvin vielä jouluaatoksikin. Palan painikkeeksi tietysti glühweiniä:

Resepti: Stollen »
Valmistusaika: Aktiivinen 40 min | Passiivinen 1 t 30 min

 

Resepti: Glühwein »
Valmistusaika: Aktiivinen 10 min | Passiivinen 1 t

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...