Ladataan...
Manik Design

 

 

 

 

Koska minulla on usein ruoka mielessä, yritän jatkuvasti etsiä jotain terveellistä vaihtoehtoa kaiken tarjolla olevan ei niin terveellisen tilalle. Kävin eräänä päivänä Kärkkäisen luontaistuotepuolella, ja törmäsin tällaisiin herkkuihin. Juuressipsit, jotka ovat todella hyviä ja samalla uskomattoman kauniita. Hah, visualistin ruoka on oltava kaunista, muuten osa nautinnosta menee pilalle.

 

 

 

Nämä ovat siis Terran juuressipsejä, jotka ovat vain merisuolalla maustettuja. Tosin, eivät kyllä muuta kaipaakaan. Nämä ovat nimittäin todella hyviä. Sekoitus sisältää bataattia, palsternakkaa, jamssia, taaroa sekä maniokkia. Useimmat näistä ovat hieman makeita, mutta makeus yhdistettynä merisuolaan toimii mielestäni todella hyvin. 

Kärkkäisen lisäksi ainakin Ruohonjuuri Helsingissä myy näitä tuotteita. Ja näitä on siis eri makuja. Ostin myös pussin, joka sisälsi sinistä perunaa. Väri oli aivan huikea, ja ne olivat myös hyviä. Eivät ehkä niin hyviä kuin tämä Original-pussi, mutta tarpeeksi hyviä ja etenkin uskomattoman kuvauksellisia, värinsä vuoksi. Niitä kannattaa käyttää vaikkapa juhlaruokien koristeena, kun haluaa tarjota jotain suolaista. 

 

 

Translation: These Terra vegetable chips are so good and also incredible beautiful. I found these when searching for something quick and easy snack. They taste a bit sweet but with the sea salt, the combination works perfectly. There are also other flavours, so go and check them all. I´m sure you will love them and they make a great garnish for the party snack plate as well. 

 

Ladataan...

Ladataan...
Manik Design

 

Olen vihdoin päässyt vauhtiin parvekkeen sisustamisessa. Olen tuonut paljon viherkasveja sinne tuomaan kodikkuutta. Haluaisin luoda oman pienen viidakon, jossa on tropiikin fiilis ja oma rauha. Olenkin jo päässyt hyvään alkuun, mutta vielä on paljon tekemistä. Kauniiden palmujen ja muiden koristeviherkasvien lisäksi ostin parvekkeelle yrttejä, koska käytän niitä paljon ruoanlaitossa. Hyötykasveja kasvattaisinkin mieluiten, mutta suurilla palmuilla saa nopeasti näyttävän parvekkeen, joten aion hankkia niitä sinne vielä lisää.

Olen aina ollut niin sanottu viherpeukalo, vaikken saakaan aina kaikkia kasvejani kukoistamaan niinkuin haluaisin. Kasvit ovat todella suuri tekijä kodin sisustuksessa, ja ilman niitä kotimme näyttäisi todella kliiniseltä. Aina kun ostan uuden kasvin, ihailen sitä ensimmäisen viikon ajan. Kasvit antavat värikkyyttä ja kodikkuutta ja jotenkin rauhoittavat mieltä. Sama vaikutus kuin vedellä ja tulella. Niitä katsellessa mieli lepää.

Kippis siis tälle pienelle viidakonalulle ja trooppista keidasta jäljittelevälle rauhan tyyssijalle. Nyt täytyy vain pitää hyvä huoli kasveista, sillä parvekkeen lämpötila nousee usein todella korkeaksi ja kasvit joutuvat olemaan jatkuvasssa suorassa auringon paahteessa. Yrtit eivät varsinkaan viihdy ihan tällaisissa olosuhteissa, joten kastelu on niille elintärkeää, jos aion pitää ne hengissä. Melkein kaikki kasvit pitävät sumuttelusta, joten yritän sen avulla pitää trooppisen keitaani kukoistavana. Hah, katsotaan kuinka käy.

Näytän teille lisää kuvia, kun olen viimeistellyt parvekkeen jokaisen nurkan. Uudet kasvit hakevat vielä paikkaansa, joten kunhan saan käytännöllisyyden kuntoon, otan kuvia kokonaisuudesta.

 

 

Translation: Cheers to my new private jungle. It´s great to decorate the balcony each summer, so this time I decided to create this relaxing tropical space for us. Palm trees and other plants gives a bit of privacy from the neighbours, but most of all plants relaxes me and I can enjoy my favourite drink and read a good book under a palm tree. How great is that. It gets really hot in this balcony, so the plants will also create a shadow where needed. Now the only challenge is to keep all the plants alive. Let´s see how that goes. 

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Manik Design

 

Voiko rakastua ensisilmäyksellä? Voi, ainakin näihin kenkiin. Olen jo kauan himoillut Dr. Martensin maihareita ja nyt iskin kultasuoneen. Löysin tällaiset kukkakuosiset versiot Zalandolta, jotka ovat täydelliset. Olen miettinyt aina, että perinteiset Dr. Martenset ovat minulle hieman liian maskuliiniset, mutta näissä oli jotain siroa ja herkkää. Nämä ovat myös kiiltäväpintaiset, jolloin kuviota ei heti näe, mutta lähemmin katsottuna se paljastuu kauniisti valon osuessa kengän pintaan. Enpä kuvitellut sanovani tätä, mutta onneksi on vielä sen verran kylmää, ettei tarvitse siirtyä kesäkenkiin. Voin hetken nauttia näistä ihanista kengistäni, kunnes ne joutuvat talviteloille. 

Dear Dr. Martens, kiitos näistä. 

 

 

 

Translation: Dear Dr. Martens, thank you for these beautiful shoes. These flower printed, shiny black boots are perfect for me. Not too masculine and fits amazingly. 

 

Ladataan...
Manik Design

 

Mummolatyyli on nyt in. Ostin Ellokselta aivan ihanan koristetyynyn, joka on käsin kudottu ja solmittu. Kaikki ryijymäiset tyynyt, seinävaatteet ja jopa paidat miellyttävät minua kovasti. Voisin siis sekä sisustaa kotini erilaisilla ryijyillä, että myös pukeutua niihin. Hah! Aikamoista. Mutta käsintehdyt tuotteet, luonnonmateriaalit sekä maanläheiset värit ovat todella iso juttu niin sisustuksessa, kuin pukeutumisessakin. Ja tästä tyylistä tulee mieleen väkisinkin mummola, mutta ei se haittaa. Se tarkoittaa vain kodikkuutta, joten mikä sen parempaa. Mallailenkin tässä, mihin tyynyni sopisi, kun niitä on toistaiseksi vain yksi. Lisää on kyllä luultavasti tulossa, jos se minusta on kiinni. Vaihtoehtoina siis nojatuoli, joka kaipaisi koristetyynyä, tai sitten sohva, jolle se hyvin sopisi. Seinävaate nimittäin on tyynyn parina kuin match made in heaven.

 

 

Translation: Grandma´s style is the hottest style now. I found this beautiful pillow and it reminds me of my grandparents. I think it´s not a bad thing, it only means cosyness and relaxed vibes to me. And also good memories. I might buy these pillows more, after I know where to put this first one. I guess I just need to buy more and the problem will be solved.

 

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

Röyhelömuoti porskuttaa vahvasti, mutta itse olen aina ollut enemmän ns. poikatyttö, joka välttelee kaikkea liian tyttömäistä. Röyhelöiden on siis oltava todella hillityt ja harkitut, koska minimalistina pidän yksinkertaisista asioista. Tässä asukokonaisuus, josta pidän todella paljon. Kaunis neule ja rennot housut, jotka sopivat töihin sekä vapaa-ajalle. Ja mausteena ihanat verkkosukat, jotka sopivat juuri tällaisten puolimittaisten housujen kaveriksi täydellisesti.

Vaikka musta onkin suosikkivärini vaatteissa, on ehkä kohta siirryttävä keväisempiin väreihin. Aurinkoiset säät vaativat sitä. Ehkäpä seuraavassa asukokonaisuudessa on jo kevyemmät värit käytössä... Katsotaan. En lupaa mitään. :)

TRANSLATION: Ruffles are still a huge thing and it has been a bit hard for me to accept that. As a minimalist I like simple clothes. In this outfit I combine office wear and comfort. A little ruffles can´t hurt nobody, right? And to add some extra, I truly love these fishnet socks with these joggers.

 

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

Löysin Hennes Homesta nämä ihastuttavat käsinmaalatut astiat, jotka sopivat meille täydellisesti. Olen ihastunut pilkkuihin ja kun näin nämä astiat, olin aivan myyty. Olen etsinyt mm. kahvikuppeja, jotka ovat pyöreänmallisia ja tarpeeksi suuria tällaiselle kahvin suurkuluttajalle. Tässä sarjassa yhdistyi siis käytännöllisyys ja kauneus. Sain myös lisää kauniita jogurttikulhoja, joita meillä käytetään paljon. Ainoa mitä olisin kaivannut tähän sarjaan, on suuremmat lautaset. Olen kuitenkin näihin erittäin tyytyväinen ja aion pitää ne esillä, koska ne ovat niin kauniita.

 

 

TRANSLATION: I found these beautiful hand-painted stoneware from H&M. I have been looking for rounded coffee mugs and I instantly fell in love with this collection because it combines the need I have and this painted pattern (dots) I like a lot. I´m happy to have new bowls for my morning yogurt. The only thing I would have hoped for this collection is a bigger plate. But aren´t they nice?

Pages