Ladataan...
Manik Design

 

 

 

Röyhelömuoti porskuttaa vahvasti, mutta itse olen aina ollut enemmän ns. poikatyttö, joka välttelee kaikkea liian tyttömäistä. Röyhelöiden on siis oltava todella hillityt ja harkitut, koska minimalistina pidän yksinkertaisista asioista. Tässä asukokonaisuus, josta pidän todella paljon. Kaunis neule ja rennot housut, jotka sopivat töihin sekä vapaa-ajalle. Ja mausteena ihanat verkkosukat, jotka sopivat juuri tällaisten puolimittaisten housujen kaveriksi täydellisesti.

Vaikka musta onkin suosikkivärini vaatteissa, on ehkä kohta siirryttävä keväisempiin väreihin. Aurinkoiset säät vaativat sitä. Ehkäpä seuraavassa asukokonaisuudessa on jo kevyemmät värit käytössä... Katsotaan. En lupaa mitään. :)

TRANSLATION: Ruffles are still a huge thing and it has been a bit hard for me to accept that. As a minimalist I like simple clothes. In this outfit I combine office wear and comfort. A little ruffles can´t hurt nobody, right? And to add some extra, I truly love these fishnet socks with these joggers.

 

Share

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

Löysin Hennes Homesta nämä ihastuttavat käsinmaalatut astiat, jotka sopivat meille täydellisesti. Olen ihastunut pilkkuihin ja kun näin nämä astiat, olin aivan myyty. Olen etsinyt mm. kahvikuppeja, jotka ovat pyöreänmallisia ja tarpeeksi suuria tällaiselle kahvin suurkuluttajalle. Tässä sarjassa yhdistyi siis käytännöllisyys ja kauneus. Sain myös lisää kauniita jogurttikulhoja, joita meillä käytetään paljon. Ainoa mitä olisin kaivannut tähän sarjaan, on suuremmat lautaset. Olen kuitenkin näihin erittäin tyytyväinen ja aion pitää ne esillä, koska ne ovat niin kauniita.

 

 

TRANSLATION: I found these beautiful hand-painted stoneware from H&M. I have been looking for rounded coffee mugs and I instantly fell in love with this collection because it combines the need I have and this painted pattern (dots) I like a lot. I´m happy to have new bowls for my morning yogurt. The only thing I would have hoped for this collection is a bigger plate. But aren´t they nice?

Share

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

Esittelen teille kaksi erittäin rakasta eläintä, jotka ovat valloittaneet sydämeni hyvin lyhyessä ajassa. Ensimmäisenä tämä valkoinen söpöliini, joka on kuin jostain satukirjasta tempaistu. Todella sympaattinen ja maailman kiltein hermeliinikani, joka on saanut minut aivan pauloihinsa. Meillä oli aikoinaan kani, joka oli meille todella tärkeä. Se kuoli joitakin vuosia sitten, ja vannoin silloin, etten enää ikinä ota kania. Mikään kani maailmassa ei voisi olla niin ihana kuin se, jonka menetimme liian varhain. No, tarina meni niin, että meillä on kissa, joka ei siedä muita kissoja, mutta kaipaisi arkena seuraa. Kävimme sitten eräänä päivänä juttelemassa eläinkaupassa asiasta, ja myyjä lähti äkisti hakemaan meille eläintä, joka olisi hyvä vaihtoehto kissan kaveriksi. Myyjä iski kirjaimellisesti tämän maailman suloisimman otuksen syliini (joka oli siis sillä hetkellä vielä pieni kaninpoikanen) ja sanoi, että tässä teille kiva kani, joka pystyy tarvittaessa puolustautumaan kissaa vastaan. Äärimmäisen eläinrakkaana ihmisenä en selviä ikinä tällaisesta tilanteesta kuivin nahoin, joten niin siinä sitten kävi, että kanista tuli uusi perheenjäsen. Täytyy sanoa, että tämä kaveri on osoittautunut varsinaiseksi sydäntenmurskaajaksi, sillä se vaan nuolee ja kerjää rapsutuksia, ja on niin kiltti kuin eläin voi ikinä olla. Kissa saa siitä ainakin henkisellä tasolla seuraa päivisin, vaikkeivat ne nyt vielä rinnakkain nuku.

 

 

Tässä sitten toinen sydäntenmurskaaja. Rotu on Kerrynterrieri ja tämä uros on nimeltään Teri. Teri on vanhempieni koira, jonka haimme kasvattajalta yhdessä joulun alla. Vanhemmillani on ollut ennenkin Kerryjä, ja kaikki ne ovat tuntuneet kuin omilta koirilta. Teri on vasta vajaa puolivuotias, mutta kasvaa vauhdilla, enkä meinaa enää jaksaa pidellä sitä. Teri on varsinainen sylikoira, muttei ole vielä tajunnut, että alkaa olla liian suuri kannateltavaksi. Aina sohvalla istuessa se vetää itsensä syliin, koska tullessaan uuteen kotiin sitä pidettiin sylissä niin paljon, että se oppi siihen vähitellen.

Teristä kasvaa arvatenkin suuri uros. Jo nyt se on suurempi kuin aiemmat koiramme, joten nähtäväksi jää millainen jättiläinen siitä kasvaa. Kiltti se on kuin mikä, ja erittäin kuuliainen. Kädet tosin on aina haavoilla, kun hampaat ovat juuri vaihtuneet ja pureminen on jäänyt päälle. Kyllä se vielä oppii tavoille, olen siitä varma. Ja lenkkikaveria olen kaivannut, joten tulevaisuudessa tulen varmaankin kävelemään pitkiäkin lenkkejä sen kanssa.

Translation: These two have stolen my hart. My white little bunny is so precious to me. He is the most kind and social bunny there is and he is constantly seeking my attention. I had a bunny once and I never intended to take another one, until my cat needed a friend (other than a cat) and we had to go to this pet store. We ended up leaving with this white little fur ball and now he is a part of the family. This black puppy is my parent´s dog. It is a Kerry Blue Terrier and this male is called Teri. Teri is now almost six months old and even though he loves being held, I´m not strong enough to carry him any more. He is growing so fast and I can only imagine how huge he may grow...

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

Sunnuntaisin on ihanaa vain olla ja nauttia kiireettömyydestä. Hyvä lehti tai kirja ja tummaa suklaata. Sen enempää en tarvitse. Nyt kun ilmat lämpenevät ja aurinko alkaa paistamaan, on tietenkin ihanaa nauttia ulkoilmasta. Tämä sunnuntai meni kuitenkin sisätiloissa, joten ajattelin ottaa päivän päätteeksi rennosti ja vaan loikoilla sohvalla. 

Kun viikko taas huomenna alkaa ja täytyy panostaa siihen miltä näyttää, ajattelin kokeilla Lumenen Nordic Nude Deep Impact ripsiväriä. Olen jo vuosia  käyttänyt Lumenen ripsivärejä, joten innolla odotan, miten tämä uutuus vastaa odotuksiini. Kerron sen myöhemmin teillekin.

Translation: Sundays are for lazyness, right? A good magazine or a book and some dark quality chocolate is all I need. Sun is shining outside, but my day went by indoors, so I decided to get the most of it and just relax on the sofa the rest of the day. 

 

Share

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, mansikoita! Ostin ruokakaupasta tällaisia jättimansikoita ja päätin sitten syödä niitä aamusta iltaan. Tein aamulla smoothien hedelmistä ja mantelimaidosta ja lopuksi koristelin smoothien superfood-sekoituksella. Lisäksi söin täysjyväpaahtoleipiä avocadolla, mozzarellalla sekä mansikoilla. Suosittelen.

Lounaaksi tein halloumi-kapris-mansikkasalaatin, johon liäsin chilimaustettuja katkarapuja. Mansikat sopivat erittäin hyvin salaatteihin ja käytänkin niitä ympäri vuoden, olipa kyseessä kotimaiset tai ulkomaiset mansikat.

Illaksi ostin erilaisia juustoja. On ihanaa, kun suolaisten juustojen seurana on jotain makeaa ja raikasta, kuten mansikoita. Täydellinen kombo. 

Näin syödään aamusta iltaan mansikoita. Eikä tehnyt tiukkaa ollenkaan. :)

 

 

Translation: I bought these amazingly huge strawberries and decided to eat them in one day. For a breakfast I made a smoothie out of fruits and superfood mix. With my smoothie I also ate some wholegrain toasts with avocado, mozzarella and strawberries. For a lunch I made this delicious salad with halloumi, capers, strawberries and chilli prawns. Yammy! And what better way to spend the evening than with a glass of wine, cheese and something fresh to go with, like strawberries. Perfect.

 

Share

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

 

Ja taas mennään! Olen kesän alusta käynyt erilaisilla avoimen ammattikorkeakoulun kursseilla Lahden Muotoiluintituutissa. Tällä kertaa meneillään on Blender 3D-kurssi. Blender on ilmaisohjelma, jolla voi tehdä erilaisia 3D-animaatioita sekä mallinnuksia. On uskomatonta, että on olemassa niinkin hieno ilmaisohjelma, jota kuka tahansa voi hyödyntää. Itse toivon pääseväni sen avulla lähemmäksi 3D-animointia ja erityisesti hyödyntää sitä videon jälkikäsittelyssä. Suosittelen kaikille Muotoiluintituutin avoimia kursseja, koska kurssit ovat monesti viikonloppuisin ja opettajat siellä ovat rautaisia ammattilaisia. Olen aina yhtä liekeissä, kun uusi kurssi alkaa.

Yllä olevassa kuvassa Muotoiluinstituutin oppilaiden tekemä esite. Eikä olekin tyylikäs? Olen myös ostanut heidän vuosittaisista myyjäisistään mm. esitteen päällä olevan korun. 

Translation: Another weekend ahead, full of learning. This time I am learning 3D creation with Blender. Blender is an open source 3D creation suite and it´s free! Anyone can use it. I am hoping to learn new skills and maybe using them when editing a video. Let´s see where it will take me. I am studying at the Institute of Design, in Lahti. You can see the cool brochure above, made by the students. The teachers are true professionals there and I am always very excited to start a new course there. So off to school and to learn 3D creation!

 

 

Share

Pages