Ladataan...
Manik Design

 

Olen vihdoin päässyt vauhtiin parvekkeen sisustamisessa. Olen tuonut paljon viherkasveja sinne tuomaan kodikkuutta. Haluaisin luoda oman pienen viidakon, jossa on tropiikin fiilis ja oma rauha. Olenkin jo päässyt hyvään alkuun, mutta vielä on paljon tekemistä. Kauniiden palmujen ja muiden koristeviherkasvien lisäksi ostin parvekkeelle yrttejä, koska käytän niitä paljon ruoanlaitossa. Hyötykasveja kasvattaisinkin mieluiten, mutta suurilla palmuilla saa nopeasti näyttävän parvekkeen, joten aion hankkia niitä sinne vielä lisää.

Olen aina ollut niin sanottu viherpeukalo, vaikken saakaan aina kaikkia kasvejani kukoistamaan niinkuin haluaisin. Kasvit ovat todella suuri tekijä kodin sisustuksessa, ja ilman niitä kotimme näyttäisi todella kliiniseltä. Aina kun ostan uuden kasvin, ihailen sitä ensimmäisen viikon ajan. Kasvit antavat värikkyyttä ja kodikkuutta ja jotenkin rauhoittavat mieltä. Sama vaikutus kuin vedellä ja tulella. Niitä katsellessa mieli lepää.

Kippis siis tälle pienelle viidakonalulle ja trooppista keidasta jäljittelevälle rauhan tyyssijalle. Nyt täytyy vain pitää hyvä huoli kasveista, sillä parvekkeen lämpötila nousee usein todella korkeaksi ja kasvit joutuvat olemaan jatkuvasssa suorassa auringon paahteessa. Yrtit eivät varsinkaan viihdy ihan tällaisissa olosuhteissa, joten kastelu on niille elintärkeää, jos aion pitää ne hengissä. Melkein kaikki kasvit pitävät sumuttelusta, joten yritän sen avulla pitää trooppisen keitaani kukoistavana. Hah, katsotaan kuinka käy.

Näytän teille lisää kuvia, kun olen viimeistellyt parvekkeen jokaisen nurkan. Uudet kasvit hakevat vielä paikkaansa, joten kunhan saan käytännöllisyyden kuntoon, otan kuvia kokonaisuudesta.

 

 

Translation: Cheers to my new private jungle. It´s great to decorate the balcony each summer, so this time I decided to create this relaxing tropical space for us. Palm trees and other plants gives a bit of privacy from the neighbours, but most of all plants relaxes me and I can enjoy my favourite drink and read a good book under a palm tree. How great is that. It gets really hot in this balcony, so the plants will also create a shadow where needed. Now the only challenge is to keep all the plants alive. Let´s see how that goes. 

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Manik Design

 

Voiko rakastua ensisilmäyksellä? Voi, ainakin näihin kenkiin. Olen jo kauan himoillut Dr. Martensin maihareita ja nyt iskin kultasuoneen. Löysin tällaiset kukkakuosiset versiot Zalandolta, jotka ovat täydelliset. Olen miettinyt aina, että perinteiset Dr. Martenset ovat minulle hieman liian maskuliiniset, mutta näissä oli jotain siroa ja herkkää. Nämä ovat myös kiiltäväpintaiset, jolloin kuviota ei heti näe, mutta lähemmin katsottuna se paljastuu kauniisti valon osuessa kengän pintaan. Enpä kuvitellut sanovani tätä, mutta onneksi on vielä sen verran kylmää, ettei tarvitse siirtyä kesäkenkiin. Voin hetken nauttia näistä ihanista kengistäni, kunnes ne joutuvat talviteloille. 

Dear Dr. Martens, kiitos näistä. 

 

 

 

Translation: Dear Dr. Martens, thank you for these beautiful shoes. These flower printed, shiny black boots are perfect for me. Not too masculine and fits amazingly. 

 

Share

Ladataan...
Manik Design

 

Mummolatyyli on nyt in. Ostin Ellokselta aivan ihanan koristetyynyn, joka on käsin kudottu ja solmittu. Kaikki ryijymäiset tyynyt, seinävaatteet ja jopa paidat miellyttävät minua kovasti. Voisin siis sekä sisustaa kotini erilaisilla ryijyillä, että myös pukeutua niihin. Hah! Aikamoista. Mutta käsintehdyt tuotteet, luonnonmateriaalit sekä maanläheiset värit ovat todella iso juttu niin sisustuksessa, kuin pukeutumisessakin. Ja tästä tyylistä tulee mieleen väkisinkin mummola, mutta ei se haittaa. Se tarkoittaa vain kodikkuutta, joten mikä sen parempaa. Mallailenkin tässä, mihin tyynyni sopisi, kun niitä on toistaiseksi vain yksi. Lisää on kyllä luultavasti tulossa, jos se minusta on kiinni. Vaihtoehtoina siis nojatuoli, joka kaipaisi koristetyynyä, tai sitten sohva, jolle se hyvin sopisi. Seinävaate nimittäin on tyynyn parina kuin match made in heaven.

 

 

Translation: Grandma´s style is the hottest style now. I found this beautiful pillow and it reminds me of my grandparents. I think it´s not a bad thing, it only means cosyness and relaxed vibes to me. And also good memories. I might buy these pillows more, after I know where to put this first one. I guess I just need to buy more and the problem will be solved.

 

Share

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

Röyhelömuoti porskuttaa vahvasti, mutta itse olen aina ollut enemmän ns. poikatyttö, joka välttelee kaikkea liian tyttömäistä. Röyhelöiden on siis oltava todella hillityt ja harkitut, koska minimalistina pidän yksinkertaisista asioista. Tässä asukokonaisuus, josta pidän todella paljon. Kaunis neule ja rennot housut, jotka sopivat töihin sekä vapaa-ajalle. Ja mausteena ihanat verkkosukat, jotka sopivat juuri tällaisten puolimittaisten housujen kaveriksi täydellisesti.

Vaikka musta onkin suosikkivärini vaatteissa, on ehkä kohta siirryttävä keväisempiin väreihin. Aurinkoiset säät vaativat sitä. Ehkäpä seuraavassa asukokonaisuudessa on jo kevyemmät värit käytössä... Katsotaan. En lupaa mitään. :)

TRANSLATION: Ruffles are still a huge thing and it has been a bit hard for me to accept that. As a minimalist I like simple clothes. In this outfit I combine office wear and comfort. A little ruffles can´t hurt nobody, right? And to add some extra, I truly love these fishnet socks with these joggers.

 

Share

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

Löysin Hennes Homesta nämä ihastuttavat käsinmaalatut astiat, jotka sopivat meille täydellisesti. Olen ihastunut pilkkuihin ja kun näin nämä astiat, olin aivan myyty. Olen etsinyt mm. kahvikuppeja, jotka ovat pyöreänmallisia ja tarpeeksi suuria tällaiselle kahvin suurkuluttajalle. Tässä sarjassa yhdistyi siis käytännöllisyys ja kauneus. Sain myös lisää kauniita jogurttikulhoja, joita meillä käytetään paljon. Ainoa mitä olisin kaivannut tähän sarjaan, on suuremmat lautaset. Olen kuitenkin näihin erittäin tyytyväinen ja aion pitää ne esillä, koska ne ovat niin kauniita.

 

 

TRANSLATION: I found these beautiful hand-painted stoneware from H&M. I have been looking for rounded coffee mugs and I instantly fell in love with this collection because it combines the need I have and this painted pattern (dots) I like a lot. I´m happy to have new bowls for my morning yogurt. The only thing I would have hoped for this collection is a bigger plate. But aren´t they nice?

Share

Ladataan...
Manik Design

 

 

 

Esittelen teille kaksi erittäin rakasta eläintä, jotka ovat valloittaneet sydämeni hyvin lyhyessä ajassa. Ensimmäisenä tämä valkoinen söpöliini, joka on kuin jostain satukirjasta tempaistu. Todella sympaattinen ja maailman kiltein hermeliinikani, joka on saanut minut aivan pauloihinsa. Meillä oli aikoinaan kani, joka oli meille todella tärkeä. Se kuoli joitakin vuosia sitten, ja vannoin silloin, etten enää ikinä ota kania. Mikään kani maailmassa ei voisi olla niin ihana kuin se, jonka menetimme liian varhain. No, tarina meni niin, että meillä on kissa, joka ei siedä muita kissoja, mutta kaipaisi arkena seuraa. Kävimme sitten eräänä päivänä juttelemassa eläinkaupassa asiasta, ja myyjä lähti äkisti hakemaan meille eläintä, joka olisi hyvä vaihtoehto kissan kaveriksi. Myyjä iski kirjaimellisesti tämän maailman suloisimman otuksen syliini (joka oli siis sillä hetkellä vielä pieni kaninpoikanen) ja sanoi, että tässä teille kiva kani, joka pystyy tarvittaessa puolustautumaan kissaa vastaan. Äärimmäisen eläinrakkaana ihmisenä en selviä ikinä tällaisesta tilanteesta kuivin nahoin, joten niin siinä sitten kävi, että kanista tuli uusi perheenjäsen. Täytyy sanoa, että tämä kaveri on osoittautunut varsinaiseksi sydäntenmurskaajaksi, sillä se vaan nuolee ja kerjää rapsutuksia, ja on niin kiltti kuin eläin voi ikinä olla. Kissa saa siitä ainakin henkisellä tasolla seuraa päivisin, vaikkeivat ne nyt vielä rinnakkain nuku.

 

 

Tässä sitten toinen sydäntenmurskaaja. Rotu on Kerrynterrieri ja tämä uros on nimeltään Teri. Teri on vanhempieni koira, jonka haimme kasvattajalta yhdessä joulun alla. Vanhemmillani on ollut ennenkin Kerryjä, ja kaikki ne ovat tuntuneet kuin omilta koirilta. Teri on vasta vajaa puolivuotias, mutta kasvaa vauhdilla, enkä meinaa enää jaksaa pidellä sitä. Teri on varsinainen sylikoira, muttei ole vielä tajunnut, että alkaa olla liian suuri kannateltavaksi. Aina sohvalla istuessa se vetää itsensä syliin, koska tullessaan uuteen kotiin sitä pidettiin sylissä niin paljon, että se oppi siihen vähitellen.

Teristä kasvaa arvatenkin suuri uros. Jo nyt se on suurempi kuin aiemmat koiramme, joten nähtäväksi jää millainen jättiläinen siitä kasvaa. Kiltti se on kuin mikä, ja erittäin kuuliainen. Kädet tosin on aina haavoilla, kun hampaat ovat juuri vaihtuneet ja pureminen on jäänyt päälle. Kyllä se vielä oppii tavoille, olen siitä varma. Ja lenkkikaveria olen kaivannut, joten tulevaisuudessa tulen varmaankin kävelemään pitkiäkin lenkkejä sen kanssa.

Translation: These two have stolen my hart. My white little bunny is so precious to me. He is the most kind and social bunny there is and he is constantly seeking my attention. I had a bunny once and I never intended to take another one, until my cat needed a friend (other than a cat) and we had to go to this pet store. We ended up leaving with this white little fur ball and now he is a part of the family. This black puppy is my parent´s dog. It is a Kerry Blue Terrier and this male is called Teri. Teri is now almost six months old and even though he loves being held, I´m not strong enough to carry him any more. He is growing so fast and I can only imagine how huge he may grow...

 

Share
Ladataan...

Pages