Foodora - Good Food Tour

Mansen Muijat

Moro!

Päästiin Foodoran kutsumana viettämään tamperelaisten bloggaajien ja toimittajien kanssa mukavaa ja herkullista iltaa kolmen ravintolakäynnin merkeissä. Ensimmäisenä vallattiin Ravintola 4 vuodenaikaa Kauppahallissa. Täällä on aivan ihana lounas, mutta tällä kerralla maisteltiin paikan maineikkaita hodareita, joita saa myös Laukontorilta. Hodareiden lisäksi maistettiin Steak Sandwich -leipää ja uppomunia, jotka oli taivaallisia.

Tää lihaleipä oli huippu! Tässä leivässä naudan kokolihapihvi, paahdettua leipää, marinoitua punasipulia, Dijonnaise kastiketta, Tomaattia, talon ranskalaiet ja Bearnasie kastiketta (12€). Oli kyllä maut kohdillaan ja huikeet noi jättiranut!

Yoni rupatteli meidän kanssa suurella sydämellä ja intohimolla muun muassa heidän raakamakkaroistaan ja toiminnan jatkuvasta laajenemisesta.

Siis nämä uppomunat! Kuus euroo ei voi käsittää! Niin hyvää. Himo jäi. Pekoni-, kasvis- ja savulohiversiot toimi kaikki, mutta yllättävästi savulohi oli kuitenkin paras. Ja heittämällä paras siis.

Sitten siirryttin seuraavaksi legendaariseen Ohranjyvään.

Ravintolapäällikkö Atte otti meidät lämpimästi vastaan. Tiesittekö muuten, että Ohranjyvässä olevat pienet mustavalkoiset siluettitaulut on paikan kanta-asiakkaista tehty? Ihana ajatus jotenkin, ja niitä tauluja oli tosi paljon siellä seinillä!

Talon pippuripihvi, jonka kaverina pippurikermakastiketta ja maalaislohkoperunoita. Aika perinteistä, simppeliä ja aikas nam.

Savuporokeitto, joka on muuten ehtiny tässä vaihtua nyt kesäisemmäksi bataattikeitoksi.

Kylmäsavulohihampurilainen, jota tosi moni ylisti.

Jälkkäriksi juustokakkua ja mustikoita. Toimii aina!

Sitten siirryttiin syömään vielä vähän lisää jälkkäreitä viimeiseen paikkaan, joka oli Pella's Cafe.

Saatiin kaikki eteemme ihana maistelulajitelma kakkuja. Mukana oli suklaakakkua, valkosuklaa-sitruunakakkua ja britakakkua. Kuohuvan kera tietty! Kaikki kakut olivat aivan ihanan makuisia ja varsinkin britakakku teki pysyvän vaikutuksen.

Oli ihanaa kuulla kahvilan omistajan Katriinan tarina ja periaatteet joilla hän kahvilaa pyörittää. Leivonnaisissa ei säästellä laadukkaista aineksista ja asiakaspalautetta kuunnellaan. Tätä kahvilaa pyöritetään kyllä koko sydämellä. 

Valikoimasta löytyy myös paljon gluteenittomia vaihtoehtoja.

Oli kyllä mahtava kierros! Muijat oli myös erittäin innoissaan siitä, kun kuultiin, että Foodora kuljettaa ruoka myös puistoihin. Enää ei tarvitse miettiä työpäivän jälkeen nauttiiko päivän viimoset lämmöt ihanasti ulkona tuskaisen nälissään vai lähteekö hakemaan ruokaa.

 

Nägyy!

-Muijat

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.