Comeback ja juoksuharrastuksen uudet tuulet!

MaraKatri

 

Noniin, kaksi kuukautta siinä ehti vierähtää ennen kuin sain itseni uudelleen blogin ääreen. Tässä on tapahtunut vähän sitä sun tätä enkä ole yksinkertaisesti avannut koko lilyä tuon viimeisimmän Karhunkierroksen kisaraportoinnin jälkeen. Mutta nyt täällä ollaan taas!

Suurimmat muutokset tässä parin kuukauden sisällä ovat tapahtuneet juoksuharrastuksen suhteen. Matkat ovat nyt nimittäin lyhentyneet. Huomattavasti. Treeneissä on kesän mittaan tullut selväksi se, minkä oikeastaan olen kyllä koko ajan tiennyt: meikäläisen ominaisuudet on jossain aivan muualla kuin ultrilla. Matkat, joihin keskityn tällä hetkellä ovatkin 400 ja 800m! Pari nollaa tuosta 80000m:stä sinne tai tänne...:D Olen aina ollut ennemmin nopea, kimmoisa ja räjähtävä kuin tosi kestävä, joten vauhtia siis haetaan, piikkarit on hankittu ja olen myynyt Vaarojen maran paikkani. Aikuisena ratajuoksijaksi! Käy se niinkin!

 

Treenit tuntuu aina miellyttäviltä...viimeistään jälkikäteen. :D Kuva: Sara

Meidän ihana am-viestitiimi!

 

On muuten aivan erilainen motivaatio treenata tällä hetkellä kuin on aiemmin ollut. Tykkään todella paljon treeneistä, joita koutsi harjoitusohjelmaan laittaa ja on ihan mahtavaa harjoitella joku selkeä tavoite mielessä. Esim. Karhunkierroksella oli upeaa, mutta mulle ei ollut riittävä tavoite "vain" siitä selviäminen. Tällä en todellakaan tarkoita sitä, että esim. ultrat tai mitkään muut matkat olisivat jotenkin huonompia kuin jotkut toiset, päin vastoin. Mulle motivaatio löytyi kuitenkin paremmin muualta. Olen aika tavoitehakuinen tyyppi ja tottakai tämän ikäisenä tuota nopeutta kannattaa kehittää sen verran minkä pystyy. Pitkiä matkoja voin halutessani juosta myöhemminkin.

 

Pientä keräilyä debyyttikasin jälkeen :D Kuva: Mikko

 

Telinelähtöjä kannattaa kokeilla ekan kerran kisaa edeltävä päivänä. Viimeistään. :D Kiitos ohjeista Aki, Henkka ja Milla (myös kuvasta!)

Telineiden asettelut ennen ekaa nelkkua. Kuva: Milla

APUAAAA :D 400M lähtö. Kuva: Milla

Did it!

 

En olisi kuitenkaan ikinä päätynyt lyhyempiin matkoihin ilman Runner's high'n koutsausta ja huippuja treenikavereita. Kiitos! Ei olisi varmasti tullut mieleenkään, että ratamatkoja voi "noin vain" mennä kokeilemaan, kynnys olisi ollut tosi korkea. Oon iloinen, että oon kuitenkin mennyt. Eka kisa oli juhannuksen jälkeiset am-viestit (4x800m), sen perään Vihdissä 800m ja viime viikolla juoksin ensimmäisen 400m kisani ja perään vielä armottoman hapokkaan Twilight runin biitsikasin. Kausi jatkuu ja seuraava kasin startti onkin sunnuntaina. Mahtavaa! Saa nähdä mihin ratarookie tässä vielä kehittyy. (: Raporttia varmasti seuraa matkan varrelta!

 

Twilight run biitsikasin lähtö! Ehkä hapokkain reissu ikinä :D Kuva: Milla

Niin miellyttävä matka tuo 800m :D:D Kuva: Runner's High

Elämän suuria kysymyksiä :D

 

Tällä hetkellä makoilen terassilla, viimeisiä lomapäiviä viedään. Ensi viikolla pitäisi palata takaisin sorvin ääreen. Nyt kuitenkin vielä hetki aurinkoa ja sitten lenkille. Ihanaa torstaita!

 

K

 

Kommentit

poppis

Auts mitä rääkkiä. Mä ymmärrän hyvin että tuosta saa hyvät kiksit. Hienoa että olet löytänyt sulle sopivan juoksumatkan. Mä juoksen pitkiä, jottei tarvitse juosta kovaa ;D 

Katri Ilona
MaraKatri

Haha! No tosiaan kiksit tulee näistä rääkeistä. ;) Mä tykkään lyhyistä just siitä syystä että SAA juosta kovaa! Vielä kun tätä vauhtia toivon mukaan saa kehitettyä, katotaan mihin asti! ((: Mut on hyvä et on jokaiselle jotain!

-Milla (Ei varmistettu)

Nämä sun uudet treenikuviot on vaan niin mahtava juttu!! Superia, että löysit ja lähdit ratajuoksijan tielle. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.