Ladataan...
Maria R

Hei!

Hei...hei... edellisestä kerrasta on kulunut jo vuosi enkä oikeastaan ollut ajatellut palata linjoille, mutta yhtäkkisessä kesäloman aiheuttamassa energiapuuskassa ja samaan aikaan iskeneessä kaukokaipuussa löysin itseni yhtäkkiä Lilystä. Kurkkasin ensin muiden palstat ja sitten päätin, että käyn pitkästä aikaa katsomassa, mitä oikein olen tänne kirjoitellut. Helsinkiin paluun jälkeen en ole täällä montaa kertaa käynyt, mitä nyt joskus pahasti nostalgisuuteen taipuvaisena muistellut vanhoja ja ikävöinyt tropiikkia. Palsta on ollut täällä ihan oman onnensa nojassa, hylättynä, muttei täysin unohdettuna.

En ole halunnut haikailla takaisin Singaporeen ihan jatkuvasti, joten olen pysytellyt sekä sieltä että täältä palstaltani poissa. Helsingissä on ollut hyvä vuosi. Täysin erilainen kuin sitä edellinen vuosi päiväntasaajan rauhassa ja New Yorkin vilinässä, mutta hyvä joka tapauksessa. Erittäin työntäyteinen (yes, tylsää, ei siitä enempää) ja toisaalta aika vauhdikas. Jopa siinä määrin, että olen miettinyt olisiko paikallaan lähteä uudestaan Singaporeen rauhottumaan. ;)

Nyt, kun olen taas täällä, muistan hyvin kuinka inspiroivaa oman palstan pitäminen oli, joten taidan jatkaa tätä taas. Vapaalla tyylillä ja matalalla rimalla. Jes! :)

Share

Ladataan...
Maria R

Hei kaikki ihanat tyypit, terveisiä maailmalta! Täällä ollaan edelleen New Yorkissa ja tuskaillaan tulikuumassa kaupungissa. Asfalttiin sulaa, jos pysähtyy paikalleen liian pitkäksi aikaa. ;) Kaikki juhannusfiilistelyt Facebookissa on aiheuttaneet akuuttia Suomi-kuumetta, mutta enää muutama viikko ja sitten siellä ollaan ja pysytään. Turnee maailmalla kesti melkein vuoden, josta viimeiset kuukaudet on olleet mustalaiselämää siellä sun täällä, enimmäkseen kuitenkin täällä. :) Upeaa ja jännittävää. Suosittelen lämpimästi hyppäämään ja lähtemään, jos tulee tilaisuus. Ja yhtä mahtavaa on myös kotiinpaluu, vanhat ystävät ja uudet haasteet.

En usko voivani jatkaa tätä blogia tämän pidemmälle enää Suomessa, mutta toivottavasti bloggailuun tulee uusi tilaisuus jonain päivänä. Ainakin yritän järjestää sellaisen. Siihen asti jatkan muiden juttujen lukemista ja höpöttelen omiani twitterissä. Toivottavasti nähdään siellä tai jossain muualla, joka tapauksessa hymyillään, kun tavataan. Kiitos teille kaikille mahtaville tyypeille, kiitos kun palasitte tänne uskollisesti, kiitos sydämistä ja kiitos kommenteista.

Aurinkoista kesää kaikille! Lilyä tulee ikävä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Maria R

Hei,

Piiiitkästä aikaa! 

Palstalla on hiljaista, koska kevyen pakkaamisen riemussa otin matkalle mukaan vain iPadin ja eihän sillä voi kuin surffailla. Blogipostauksista tulisi kuvattomia yhden kappaleen pötköjä, joten olen säästänyt teidät niiltä. ;)

Olen kuitenkin kaivannut tätä hassua harrastusta. Onhan se nyt koomista kirjoittaa omasta elämästään nettiin, mutta toisaalta taas tämä on harvinaisen luovaa ja hauskaa hommaa. Voi olla, että palaan linjoille ihan uusin ideoin, kunhan on taas oma kone ja jokapäiväinen netti. 

Kirjoittelen nyt New Yorkista. Tänään oli taas muuttopäivä, noin viidestoista kahden kuukauden sisällä. Ikkunasta näkyy Mercer Street ja hitaasti hämärtyvä kaupunki.

Kahteen kuukauteen on mahtunut Australian syksy, Helsingin kevät ja New Yorkin kesä. Paras kaikista oli tietenkin viikko Suomessa. Kotiinpaluuta nyt vain ei voita mikään matka.

Helsinki oli muuttunut yllättävän paljon ja pelkästään hyvään suuntaan. Ihmiset olivat kuitenkin vanhoja tuttuja, onneksi.

Omien matkakuvien sijaan haluan jakaa The Sartorialistin kuvan, joka on otettu täällä meidän uusimman asunnon lähellä. Kesti hyvän tovin ennen kuin huomasin sen, mikä kuvassa on pysäyttävintä.

Kesäisiä terveisiä vaihteeksi tältä puolen palloa. :)

Share
Ladataan...

Pages