Toiveet ja suunnitelmat elämäni vuodelle

Joka tammikuu päätän, että tiedossa on elämäni vuosi. Tällä kertaa siihen onkin paljon potentiaalia, koska tiedossa on huikeita juttuja. Vuonna 2017 aion

 

nähdä rakkaita ystäviä reissun päällä (esim. Julian Thaimaassa ihan pian!)

uida infinity poolissa Singaporessa

kirjoittaa gradua Borneolla

liftata Uudessa-Seelannissa

kiikkua maailman suurimmassa kanjonikeinussa Queenstownissa

hengata kahviloissa Melbournessa

laiskotella Tongalla

uida Fidzin paratiisirannoilla

vaeltaa Westworldin kuvauspaikoilla Utahissa

ihmetellä lampaita Skotlannissa

ja paljon muuta

 

Kuitenkin eniten odotan pieniä hetkiä näiden kohokohtien välissä. Kirjojen lukemista, omien ideoiden rustaamista muistivihkoon, pehmeää kahvia, tuoreita hedelmiä, tsemppiviestejä Suomesta, pitkiä Skype-puheluita, hymyileviä ihmisiä, naurua ja lämpöä.

Uuden vuoden lupaukset ovat tänä vuonna erittäin arkisia: juoda vettä enemmän ja huolehtia vielä paremmin hammashygieniasta. Hammaslääkärillä käyminen on tarpeeksi tuskaisaa jo Suomessa, saati sitten ulkomailla. Nestehukka on koettu jo useaan otteeseen. Koska se on niin helposti vältettävissä, niin aion pitää huolen, etten koe sitä tuskaista oloa enää koskaan.

Ihanaa, että olet matkalla mukana!

 

Kuvat: Phu Quocilla teimme koko hostellin voimin veneretken, joka päättyi ihanaan auringonlaskuun. Tätä lisää vuonna 2017. Phu Quocista postaus tulossa.

 

SEURAATHAN REISSUAMME MYÖS FACEBOOKISSAINSTAGRAMISSA JA BLOGLOVINISSA!

 

 

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Niiiiin ihanaa seurata tätä blogia ja olla matkalla mukana. Ja vielä ihanampaa on olla pian ihan konkreettisesti matkalla mukana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.