Ladataan...
Mehukas

 

Detox eli elimistön puhdistautuminen on luonnollinen osa kehon päivittäisiä toimintoja. Eli suomeksi tämä tarkoittaa sitä että keho käyttää hyödyksi tuoreen ravinnon ja poistaa luonnollista tietä sen osan jotka eivät ole kehollemme hyödyllisiä. Elimistömme ei kuitenkaan aina puhdistaudu itse tehokkaasti sillä kärsimme usein kiireestä, stressistä, unen puutteesta ja jopa negatiiviset tunteet ja ajatukset voivat vaikuttaa aineenvaihduntajärjestelmäämme niin etteivät haitalliset aineet poistu kehostamme.

Tuloksena voi olla päänsärkyä, allergioita, ruoansulatuskanavan ahdistusta, väsymystä sekä painon jumitusta. Nämä oireet kertovat usein myös siitä etteivät myöskään ravintoaineet imeydy kehoomme terveellisestäkään ravinnosta. Pitkällä aikavälillä tarkasteltuna, tuloksena voi olla erilaiset tulehdukset kehossamme jotka voivat aiheuttaa vakavia sairauksia kuten sydän- ja verisuonisairauksia, tai jopa syöpää.

Kehon säännöllinen puhdistus eli hianosti sanottuna detox, säännöllinen liikunta ja runsaan veden juominen voi lisätä kehosi kykyä päästä eroon kuona-aineista ja myrkyistä. Näin kehostasi tulee vahva ja hyvin vastustuskykyinen. Kuten siivoat kotiasikin säännöllisesti, miksi et tekisi sitä kehollesi ? Asuthan siinä päivittäin! Säännöllinen kehon puhdistaminen saa sinut tuntemaan itsesi kevyemmäksi, saat lisää energiaa, ajattelet selkeämmin ja pääset eroon turhista kehon kivuista ja kolotuksista. Jos luulet että puhdistus on haastavaa tai epämiellyttävää, nou hätä. Luulempa että vähintään yksi alla olevista puhdistusmenetelmistä todennäköisesti sopii juuri sinulle:

Aloittelijat

Sinun ei tarvitse tehdä paljoakaan, riittää että jätät hetkeksi yhden yleisimmän ruoka-aineallergioita synnyttävän tuotteen pois ruokavaliostasi 1-2 viikoksi kerrallaan. Voit palauttaa ruoka-aineen ruokavalioosi sitten hitaasti ja katsoa kuinka kehosi reagoi. Yleisimmät ruoka-aineallergiat johtuvat usein seuraavista tuotteista: maitotuotteet, sokeri, eläinproteiinit, vehnä sekä jalostetut elintarvikkeet (einekset).

3-7 vrk puhdistus

Jos olet jo jättänyt ruokavaliostasi yllä mainitut tuottee pois tai vähemmälle voit siirtyä tälle tasolle ja tehdä kehon puhdistuksen vihannesten ja hedelmien avulla 3-7 vuorokauden ajan. Tämä raakaruokavalio on saavuttanut suurta suosiota koska se on sekä terveyttä edistävä mutta myös eettinen, koska siihen ei sisälly eläimistä saatavia elintarvikkeita kuten maito- ja lihatuotteita. Hedelmien ja vihannesten lisäksi voit syödä kuitenkin täysjyvätuotteita. Tämä ruokavalio ei välttämättä sovi pitkän aikavälin ruokavalioksi mutta se voi olla erinomainen tapa puhdistaa aineenvaihduntajärjestelmääsi.

Perusteellinen puhdistus

Edellyttäen että olet terve voit suosia myös vastapuristettuja mehuja kehosi puhdistuksessa. Puhdistuksessa käytetään vihanneksia ja hedelmiä kokonaisina tai mehun muodossa. Mehut puhdistavat elimistöä tehokkaasti antaen samalla kehollesi runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Tärkeäää on että olet valmis tähän sekä fyysisesti että henkisesti. Tässä puhdistuksessa annat kehollesi ainoastaan raakaa ravintoa kasvisten ja hedelmien tai niiden mehujen muodossa.

Olipa kehosi puhdistustyyli mikä tahansa, kerro aikeestasi ystävillesi ja perheenjäsenille jotta he osaavat tukea sinua ja välttävät kantamasta kotiin erilaisia kiusauksia herättäviä ostoksia. Suosittelen että teet kehosi puhdistuksen silloin kun sinulla on siihen mahdollisimman rento hetki, kuten loman alussa että stressitasosi olisi mahdollisimman alhaalla. Eihän mitään tule jos pinnaa kiristää jo valmiiksi.

Kehon puhdistus on loistava itsehoitomuoto josta kehosi saa paljon etuja.

- puhdistaa ruoansulatusjärjestelmää ja suolisto

- saa tuntemaan sinut virkeämmäksi ja energisemmäksi

- parantaa kehosi vastustuskykyä

- kohentaa mielenlaatua ja keventää oloasi

- tukee kokonaisvaltaista terveyttä vähentämällä ylimääräistä painoa, allergiaoireita ja erilaisia tulehduksia kehossamme

Ladataan...
Mehukas

Ihmiset kokevat usein vihannekset ja hedelmät työläiksi. No, pitäähän niitä pestä ja kuoria ennen syömistä. Mehujen tekeminen on kuitenkin paljonpaljon helpompaa kuin sitä aluksi luulisi. Tarvitset vain koneen ja sur rur.

Ei tarvitse kuoria, suurimpaan osaan koneista voi laittaa vihannekset ja hedelmät kuorineen. Mehun tekemiseen ja koneen pesemiseen menee max. 5 min.

Viisi minuuttia menee turhempaankin..

Mitä saat kun käytät viisi minuuttia itseesi ?

- lisää energiaa, välittömästi!

- terveyttä nestemmäisessä muodossa

- hyvän & raikkaan olon

- pääset eroon riippuvuuksista, esim. kahvi ja suklaa (itseasiassa kehosi alkaa pikemminkin vaatimaan lisää hedelmiä ja vihanneksia mikä ei ole hullumpi juttu ollenkaan)

- luonnollisia ja välttämättömiä vitamiineja, kivennäisaineita ja mineraaleja

- vastustuskykyä

Näillä hyödyillä viisi minuuttia kuulostaa aika pieneltä ajalta. Mitä mieltä olet ?

Ladataan...
Mehukas

Kävin eilen vallan edistyksellisessä yrityksessä. Minut oli kutsuttu pitämään mehuworkshoppia yhden yrityksen henkilökunnalle.

Bonuksena työnantaja hankki kauttani mehukoneen ja tehosekoittimen työntekijöiden käyttöön yrityksen taukotiloihin.

Oujee, todella edistyksellistä sanoisin!

Työnantaja selvästi välittää sekä työntekijöistään että heidän terveydestään sekä luultavasti näin vähentää myös heidän sairauspoissaolojaan.

Jos voisin jakaa kunniamainintoja, olisi hän ehdottomasti vuoden työnantaja!

Olen todella vaikuttunut yrittäjän toiminnasta!

Workshopin lopputuloksena oli innostuneita innostuneita ja energisia työntekijöitä, joista useimmat aikovat hankkia mehukoneen kotiinsa. Ei pöllömpi päivä!

Ladataan...

Pages