Ladataan...

Sain eilen aamulla postin mukana paketin MakeUpShop.fi -verkkokaupasta, jonka kanssa tämä postaus on tehty yhteistyössä. MakeUpShop.fi on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, joka myy edullisin hinnoin mm. meikkejä tunnetuilta ja hieman tuntemattomammiltakin merkeiltä. Minulle he lähettivät testiin Technic -merkkisiä meikkejä, joita testailin tämänpäiväisen meikkilookin toteuttamisessa.

 

 

Technic on erittäin edullinen brittiläinen meikki- ja kosmetiikkamerkki, jonka yksittäisiin tuotteisiin olen joskus aikaisemminkin törmännyt. Nyt pääsin kuitenkin testaamaan merkin toimivuutta laajemmin, sillä paketin uumenista löytyi seitsemän erilaista meikkituotetta, joilla saa loihdittua sekä hillitymmän arkimeikin että näyttävämmän juhla/iltameikin. Käytin koko meikissäni lähinnä näitä seitsemää tuotetta, vaikka lainasinkin muilta merkeiltä aurinkopuuterin sekä huulikiillon meikin viimeistelyksi. 

 

 

Ensimmäisenä levitin puhtaille kasvoille Matte Mineral -meikkivoidetta sävyssä Café Au Lait, joka osoittautuikin minulle ihan täydelliseksi meikkivoidesävyksi. Koostumukseltaan voide oli paksuhkoa ja yllättävän peittävää, ja se muistuttikin kovasti suosikkimeikkivoidettani, L'Oréal Parisin Infallible 24H-Mattea. Ja aivan kuin suosikkinikin, Technicin meikkivoide kuivui nopeasti, joten levittämisessä ei kannata liiaksi aikailla. Lopputulos on mattainen ja siisti, vaikka meikkivoide kaipaisikin ehkä alleen primerin tai jonkun kosteuttavan tuotteen. Itse en näitä käyttänyt, sillä halusin pitää meikin mahdollisimman Technic -painotteisena. Merkiltä löytyy kuitenkin myös Primer Spray, joka sopii varmasti tämän meikkivoiteen alle erinomaisesti. Hintaa meikkivoiteella on 6,99e/45ml.

 

Meikkivoiteen päälle taputtelin Superfine Translucent Powder -puuteria, joka on lähestulkoon läpinäkyvää, ellei pientä kirkastavaa efektiä lasketa. Tämä oli itseasiassa itselleni jo entuudestaan tuttu tuote, ja tiesin sen sopivan omiin puuteritarkoituksiini erittäin hyvin. Tuote tosiaan kirkastaa erityisesti silmänalusihoani kivasti, ja tuntuu samettisen pehmeältä iholla. Se ei siis kuivata ihon herkimpiäkään kohtia, vaan antaa raikkaan mattalopputuloksen iholle. Yhden 12g puuterin hinta on 4,99e.

 

 

Seuraavana sipaisin kasvoille kerroksen Makeup Revolutionin Bronze Kiss -aurinkopuuteria, jonka jälkeen alkoikin aikamoinen sumpliminen. Technicin Bronze Eyeshadows -paletti osoittautui todella monipuoliseksi tuotteeksi, sillä sen avulla taioin kasvoille niin poskipunan, highlighterin kuin silmämeikinkin. Poskipunaa varten sekoittelin paletin toista ja viidettä sävyä, jotka olivat kaikkein punaisimmat. Lisäsin mukaan myös hieman lisää puuteria, ja lopputuloksena oli kaunis ja terveen näköinen hehkuva poskipuna. Paletin ensimmäistä ja vaaleinta sävyä taas käytin highlighterina poskissa, nenässä, otsassa, leuassa ja amorinkaarella. Vaikkei korostus ollutkaan ihan yhtä intensiivinen kuin mitä yleensä käytän, niin se antoi kasvoille upeaa hehkua. 

 

Luomiväriä tehdessä aloitin paletin ainoalla mattasävyllä, joka on kylmähkö tummanruskea. Levitin sitä luomivakoon varovasti, sillä en halunnut lopputuloksen olevan liian karu. Liikkuvalle luomelle levitin kostealla häivytyssiveltimellä viidettä ja tummanpunaisinta metallinhohtoista sävyä, ja lisäsin ensimmäistä highlighter -sävyä silmien sisänurkkiin ja kulmaluille. Alaluomille taas valitsin kolmannen sävyn, jonka tummankultainen/pronssinen metallinhohde sointui erinomaisesti yhteen punertavan meikin kanssa. Kaikenkaikkiaan luomivärit yllätivät minut täysin pigmenttisyydellään, onhan paletti ainoastaan 6,99e hintainen. Kaikki sävyt ovat sekä rakennettavissa että häivytettävissä erinomaisesti, eikä ylimääräisiä partikkeleitakaan irtoile juuri lainkaan. Ehdoton suositus tälle tuotteelle!

 

 

Seuraavana rajasin silmät Liquid Liner -eyelinerin mustalla sävyllä. Useimmiten omat rajauksena eivät ole Instagram -trendien teräviä kissasilmiä, vaan hieman kaarevampia yksilöitä, sillä koen niiden sopivan epäsymmetrisille silmilleni paremmin. Technicin eyeliner oli mustaa, helposti levittyvää ja pigmenttistä, eikä se kuivunut liian nopeasti, vaan yhdellä kastamisella sai helposti maalattua koko silmän. Sivellin on tuotteessa ohut ja joustava, joka sopii omille taidoilleni paremmin kuin kovat ja terävät kynämallit. Hintaa tuotteella on vaivaiset 3,99e!

 

Paketissa tullut Get Lashed -ripsiväri oli tuotteista ainoa, jolle en liiemmin lämmennyt. Omistan kohtuullisen pitkät, mutta täysin tikkusuorat ripset, ja jotta niihin saa kaarevuutta, on ripsivärin lähes poikkeuksetta oltava vedenkestävä. Vaikka tässä Technicin ripsarissa olikin loistava ja erotteleva harja, sekä sopivan kuiva koostumus, se ei kuitenkaan saanut millään pidettyä ripsiä taivutettuina. Kaarevaripsisille tämä 4,99e kustantava mascara on kuitenkin varmasti ihan omiaan.

 

 

Brow Pencil sävyssä Brown oli ainoa kulmatuote, jota käytin tämänpäiväisessä meikissäni. Se suoriutui yllättävän hyvin villisti venkoilevista kulmakarvoistani, joihin yleensä käytän sekä kulmavahaa että kulmaväriä pelkän kynän lisäksi. Sävy oli myös hieman vaaleampi kuin mitä yleensä käytän, mutta ainakin omasta mielestäni se näytti hyvin luonnolliselta ja sopi hiustenväriini silti passelisti. Tämä kulmakynä on ihan valtava, ja siitä riittää varmasti pitkäksi aikaa. Lisäksi mielestäni on ihan huippua, että kynän toisessa päässä on kulmaharja ja korkissa terotin, sillä se vähentää ylimääräisten tuotteiden mukana kantamisen tarvetta. Kulmakynän terotinta voi nimittäin käyttää myös muiden normaalikokoisten meikkikynien terottamiseen. Hintaa kynällä on 4,99e.

 

Viimeisenä vuorossa olivat huulet, joita varten laatikon mukana tuli valtava Juicy Sticks -huulipunakynä sävyssä The Hamptons. Kaunis tummanpunainen sopii omasta mielestäni niin arkeen kuin juhlaankin, riippuen täysin muusta meikistä. Puna on helposti levittyvä ja tuntuu pehmeältä huulilla, mutta aloittelevan huulipunakäyttäjän kannattaa rajata huulet huultenrajauskynällä ennen huulipunan käyttämistä. Huulipuna pysyy hyvin huulilla, mutta ei ole pitkäkestoinen, joten se ei kestä esimerkiksi syömistä tai juomista. Sitä on kuitenkin helppo lisätä aina tarpeen tullen. Koska kesä on minusta ehdottomasti kiiltävien huulien aikaa, niin lisäsin punan päälle vielä W7 -merkin läpinäkyvää huulikiiltoa. 

 

 

Technicin tuotteet yllättivät minut ainakin ihan totaalisesti. Suosikeiksini nousivat eyeliner sekä pronssinen luomiväripaletti, jotka varmasti lisään omaan vakioarsenaaliini samantien. Jos itse kaipaat meikkivalikoimaasti jotain uutta testailtavaa, niin nyt olisi erinomainen paikka hankkia vaikkapa juuri Technicin tuotteita testiin. MakeUpShop.fi:stä saat nimittäin heinäkuun loppuun asti -15% koko valikoimasta koodilla KIRSIKKA15. Itse en hyödy tästä koodista mitään, vaan se on olemassa ainoastaan teitä hyödyttämään. Ja hei, käsittääkseni alen saa myös jo ennestään alennetuista tuotteista!

 

Onko MakeUpShop.fi tai Technic sinulle jo entuudestaan tuttu?

 

Kirsikka W.

 

*Postaus tehty yhteistyössä MakeUpShop.fi -verkkokaupan kanssa*

 

 

Ladataan...

Eilen pamahti postiluukusta Beautequen Mask Maven -boxi (tai maxikirje), jota olinkin jo ehtinyt hetken odotella. Beautequen boxit lähetetään aina kuukauden lopussa, joten täällä Suomessa ne ovat perillä seuraavan kuun parin ensimmäisen viikon aikana. Kesäkuussa teemana oli Deep Detox, eli ihon syväpuhdistaminen ja nollaus. Kuten edellisinäkin kuukausina, maxikirje piti sisällään yhdeksän erilaista teemaan soveltuvaa kasvonaamiota.

 

 

FARM STAY CHARCOAL VISIBLE DIFFERENCE MASK SHEET

Kuten nimestäkin voi päätellä, naamio sisältää siis hiiltä, jopa on tunnetusti yksi suosituimpia ainesosia ihon syväpuhdistuksessa. Hiilen lisäksi naamiosta löytyy myös mm. hyaluronihappoa ja erilaisia uutteita, jotka yhdessä lupaavat antaa iholle puhtaan dewy -ilmeen. Ulkonäöltään naamio on aika peruskauraa. Naamion arvo on 1,99USD eli noin 1,70e.

 

 

COS.W MY REAL SKIN - CHARCOAL SHEET MASK

Tämä kosteuttava ja puhdistava naamio sisältää myös hiiltä, sekä hyväksi havaittuja lakritsinjuurta ja teepuuöljyä. Naamion luvataan myös poistavan epäpuhtauksia, kuorivan hellästi, ja pehmentävän ihoa. Tämänkään paketin ulkonäkö ei herätä sen suurempia tunteita, vaikka ihan tyylikäs onkin. Naamion arvo on 2,99USD eli noin 2,50e.

 

 

ESFOLIO PURE SKIN ESSENCE MASK SHEET - VOLCANIC ASH

Tämän mielenkiintoisen naamion luvataan puhdistavan ja kosteuttavan ihoa, sekä lisäävän sen elastisuutta. Naamio sisältää tulivuoren tuhkaa, vitamiineja ja erilaisia uutteita. Pakkauksen ulkomuoto on Esfolion Pure Skin -naamioille tuttu, lapsenomainen ja sarjakuvamainen. Naamion arvo on 2,25USD eli noin 2e.

 

 

ULTRU I'M SORRY FOR MY SKIN BLACK MUD MASK - TIGHTENING

Naamio sisältää useampaa eri savea, tulivuoren tuhkaa, sekä runsaasti erilaisia uutteita esimerkiksi appelsiinista, sitruunasta, bergamotista ja laventelista. Sen luvataan poistavan epäpuhtauksia ja puhdistavan ihoa sitä kuivattamatta. Naamio myös rauhoittaa ihoa, ja sen pakkaus on mielenkiintoinen ja erottuu edukseen. Naamion arvo on 5USD eli noin 4,30e.

 

 

PUREDERM DEEP PURIFYING BLACK O2 BUBBLE MASK - VOLCANIC & CHARCOAL

Boxin mielenkiintoisin kaksikko ovat juurikin nämä kaksi kuplanaamiota, joilla on myös erilaiset käyttötarkoitukset. Hiilinaamio puhdistaa, kuorii, tasapainottaa ja kosteuttaa, kun taas volkaaninen naamio syväpuhdistaa ihon ja sen huokoset kokonaisvaltaisesti. Naamiot sisältävät monia erilaisia hedelmäuutteita, kuten sokeriruoko, papaija ja appelsiini. Pakkaukset ovat söpön pastellinvärisiä, ja naamioiden arvo on 3,99USD/kappale, eli noin 6,90e yhteensä.

 

 

SKIN PLANET M-NMF SOLUTION CREAM MASK

Tämä voiteella kyllästetty sheet mask on tarkoitettu käytettäväksi syväpuhdistuksen jälkeen antamaan lisäkosteutusta iholle. Tuote sisältää liposomeja, joiden luvataan lisäävän ihon elastisuutta, kosteuttavan reilulla kädellä, ja korjaavan ympäristön aiheuttamia iho-ongelmia. Pakkaukseltaan naamio näyttää kalliilta ja asiantuntevalta, vaikka arvoa sillä onkin vain 2,99USD (noin 2,50e).

 

 

SKIN PLANET DAILY FRESH GARDEN MASK SHEET POMEGRANATE

Granaattiomenanaamiot kuuluvat omiin suosikkeihini sillä ne virkistävät ja elävöittävät nuupahtaneen näköisiä kasvoja. Tämä naamio lupaa lisäksi antavan iholle lisää elastisuutta ja pehmeyttä, ja se sisältääkin granaattiomenan lisäksi myös mm. limeä, sitruunaa ja tomaattia. Ulkonäöltään paketti on perus hedelmänaamion näköinen, ja naamion arvo on 1,99USD, eli noin 1,70e.

 

 

TSAIO STAYED UP LATE BLACK MASK - ALICE

Boxin viimeinen naamio on tarkoitettu niille päiville, kun yöunet ovat jääneet vähäisiksi. Naamio sisältää sekä luonnollisia että kemiallisia aineita, jotka lupaavat kaunistavan, virkistävän ja raikastavan ihoa. Mukana on muun muassa soijapapua ja kastanjaa, ja naamion pakkaus on söpön tyttömäinen. Arvoa naamiolla on 2,50USD, eli noin 2,10e.

 

Tämä jokakuukautinen yhdeksän naamion paketti kustantaa postikuluineen aika lailla tasan kaksikymmentä euroa. Naamioiden kokonaisarvo taas tässä kuussa oli noin 23,70e, joten plussan puolelle jäätiin lähes neljä euroa. Ja kun ottaa huomioon sen, että Suomessa on todella hankala löytää kasvonaamioita alle kahden euron hintaan, on lopputulos vielä parempi. Deep Detox ei ehkä teemana ollut oma suosikkini, mutta loppupeleissä yllätyin siitä, miten paljon kivoja ja mielenkiintoisia naamioita paketti pitikään sisällään.

 

 

Vielä parin päivän ajan ehtii tilata itselleen heinäkuun paketin, jolla on omasta mielestäni tähän mennessä tilaamistani laatikoista kaikkein paras teema: But First, Brunch. Jos päädyt tilaamaan, kannattaa käyttää hyväkseen jompaa kumpaa näistä alekoodeista:

BRUNCHMM - Saat yhden ylimääräisen naamion ensimmäisen tilauksesi mukana veloituksetta

TRYMASKMAVEN - Saat -15% ensimmäisestä tilaamastasi boxista

Ladataan...

Sain Hey girl -blogin Marikalta tällaisen mielenkiintoisen haasteen, joka kulkee ilmeisesti nimellä "Näin valehtelen blogissa". Haasteessa bloggaaja vastaa liutaan väitteitä bloggaamisesta ja siihen liittyvistä asioista, ja kertoo, pitävätkö ne omalla kohdalla paikkansa vai ei. Lopuksi bloggaaja lisää listaan yhden uuden kysymyksen, ja haastaa mukaan yhden tai useamman kanssabloggaajan. Mennäänpä sitten kurkkimaan näitä väittämiä!

 

 

1. Menen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja ravintoloihin, joiden tiedän olevan some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa.

Tämä väite ei omalla kohdallani pidä lainkaan paikkansa. En valitse paikkoja sen perusteella, mikä sopisi blogini imagoon parhaiten, enkä välttämättä kaikista tapahtumista tai ravintolakäynneistä ota edes lainkaan kuvamateriaalia talteen. Haluan, että elämä on spontaania ja todentuntuista, eikä pyöri pelkkien täydellisten Instagram -kuvien ympärillä.

 

2. Sisustan, teen kattauksen, tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.

Tämäkään kohta ei pidä lainkaan paikkansa. En liiemmin sisusta kotona, tai tee sen ihmeellisempiä kattauksia, ja vaatteetkin valitsen juuri omien mielitekojeni mukaan. Kuvia ottaessa tulee tietysti sommiteltua koriste-esineitä yms. jotenkin järkevästi, mutta en koskaan "varmuuden vuoksi" tee mitään sillä ajatuksella, että jos satun sittenkin räpsimään muutaman kuvan jossain välissä.

 

3. En ota itsestäni kuvia enkä Insta Stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.

Jälleen kerran yksi paikkansapitämätön väite. Etenkin storyissa naamani on nähty useastikin ilman meikkiä, sillä siellä testailen paljon mm. erilaisia kasvonaamioita. Kuvien puolella minulla on useimmiten meikkiä, mutta kyllä tuolta kuudensadan Instagram -kuvan joukosta löytyy myös liuta meikittömiä räpsäisyjä, ihan niin kuin täältä bloginkin puolelta.

 

4. Teen ja kerron asioita blogissa, joiden tiedän tukevan brändiäni.

Jokseenkin totta. Blogini brändi ei ehkä ole mikään maailman selkein, vaan olen halunnut aina voida kirjoittaa kaikesta, joka itseäni jollain muotoa koskettaa. En kuitenkaan blogissakaan kerro kaikesta, mitä elämässäni tapahtuu, mutta se johtuu lähinnä siitä, että kaikesta minun ei vain yksinkertaisesti edes tee mieli kirjoittaa. Enkä muutenkaan saisi koko elämääni mahdutettua yhden blogin sisään.

 

 

5. Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalta.

Olen ihan umpisurkea kuvankäsittelijä, ja lähinnä muokkaankin vain valotuksia ja kontrastia. Jos naamapäivä on ollut erityisen huono, niin saatan muokata näpyn tai kaksi kuvista pois, mutta tätä tapahtuu todella harvoin. Kerran puoleen vuoteen, sanoisin. En siis koe tämänkään väitteen pitävän paikkaansa kovinkaan paljoa.

 

6. Silottelen elämääni somessa.

Ehkä jossain mielessä kyllä. Vaikka olenkin jakanut blogissa paljon henkilökohtaisia juttuja, niin usein se on tapahtunut hieman jälkijunassa. Haluan siis itse aina pureskella aiheet valmiiksi, ennen kuin tuon ne blogiin kaikkien muiden töllisteltäviksi. En myöskään aina jaa kaikkea, mutta se pätee kyllä sekä hyviin että huonoihin asioihin samaan aikaan.

 

7. Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.

En kadu. Olen aina ollut määrätietoinen siitä, minkälaisten yritysten kanssa haluan yhteistyötä tehdä, ja minkälaisten en. Otan aina mahdollisimman paljon selville mahdollisista yhteistyökumppaneistani ennen leikkiin ryhtymistä, ja sen vuoksi en ole joutunut tähän mennessä vielä kertaakaan katumaan tai häpeämään mitään yhteistyötäni.

 

8. Bloggaajien elämä on glamourista.

Oma elämäni ei ainakaan ole, ja toivon ettei kenellekään sellaista kuvaa ole myöskään syntynyt tätä blogia lueskellessa. Tietysti jotkut bloggaajat varmasti elävät täydellistä luksuselämää, mutta itse tuskin tulen koskaan heihin kuulumaan. 

 

 

9. Ajattelen hetket Instagram -kuvina.

En ajattele. Parhaista hetkistä minulla harvemmin on lainkaan kuvia, sillä uppoudun niihin niin syvästi, ettei kuvien ottaminen edes käy mielessä. Toki joskus käy niin, että bongaan jotain kaunista, inspiroivaa tai mielenkiintoista, josta sitten räpsin hetken huumassa kuvia, mutta joka hetkestä niitä kuvia ei kuitenkaan synny. Ja välillä jälkikäteen saattaa harmittaa, ettei taaskaan tullut räpsäistyä edes yhtä kuvaa muistoksi.

 

10. Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja, sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin. 

Nimeni googlailua olen harrastanut jo ennen bloggaamisen aloittamistakin, ja samoin Jodel on käytössä ihan muista syistä. Google ylipäätään on bloggaajalle hyödyllinen työkalu, joka näyttää, minkälaisen kuvan ihmiset sinusta saavat, jos blogin nimen (tai oman nimen) sattuvat jostain syystä hakukoneeseen iskemään. Itse olen kuitenkin niin pienen piirin bloggaaja (ainakin toistaiseksi), ettei minusta sen enempää palstoillakaan varmasti keskustella.

 

11. Tutustun blogin/somen kautta ihmisiin, joiden toivon auttavan itseni kuuluisuuteen.

Ei pidä paikkaansa. Blogin kautta olen tutustunut muutamaan kivaan bloggaajaan, jonka kanssa heittelemme kommentteja säännöllisesti puolin ja toisin, mutta mitään sen vakavampia ihmissuhteita ei ole syntynyt. En myöskään ole missään välissä kalastellut tuollaisia hyötysuhteita kenestäkään, enkä koskaan tule kalastelemaankaan.

 

12. Bloggaajista puhuminen ja juorujen keksiminen netissä on ihan sallittua, koska itsehän ovat vapaaehtoisesti esillä.

Olen tämän kanssa jokseenkin samaa mieltä. Mielestäni bloggaajista saa puhua ja heidän asioitaan spekuloida, kunhan pysytään hyvän maun rajoissa. Kenenkään yksityisyyttä ei pitäisi ruveta sörkkimään, ja loukkaavat ja selkeästi valheelliset jutut pitäisi jättää sikseen, mutta tottakai vaikuttajista saa muuten keskustella, siinä missä kenestä tahansa muustakin ihmisestä.

 

13. Vietän aikaa vain muiden bloggaajien ja alaa ymmärtävien kanssa.

Lähipiiriini kuuluu ainoastaan yksi muu bloggaaja, ja hänen kanssaan olemme tunteneet jo kauan ennen kuin kumpikaan blogiaan kirjoitteli. Tämäkään kohta ei siis missään tapauksessa pidä paikkaansa, ja minusta onkin äärimmäisen kiva todeta, että ystäväpiiriini kuuluu laaja kirjo erilaisia ihmisiä, eikä pelkkiä bloggaajia.

 

14. Blogilla voi tehdä helppoa rahaa.

Ei pidä paikkaansa. Itse tienaan kuukaudessa blogista noin 6e/postaus. Yhden postauksen kirjoittamiseen, kuvaukseen, ja muuhun tarpeellisen toimintaan menee helposti 1-5 tuntia, puhumattakaan niihin mahdollisesti käytetystä omasta rahasta. Tuntipalkaksi ei siis muodostu mikään kovinkaan hulppea summa. Esimerkiksi jos kirjoitan postauksen uudesta kasvonaamiomerkistä, ostan testiin 3-6kpl naamioita. Sanotaan yhden naamion hinnaksi vaikkapa 2,5e, jolloin naamioiden hankintasumma on parhaimmillaan jo 15e. Sitten naamiot pitää vielä testata, ottaa kuvat, muokata ne, etsiä kaikki tarvittavat tiedot, kirjoittaa postaus, lisätä linkit ja kuvat postaukseen, ja vasta sitten se on julkaisukelpoinen. Aika paljon työtä, josta saa palkaksi sen verran rahaa, että jää silti melkein kympin tappiolle.

 

 

Haastan mukaan Beauty by Ida M -blogin Idan ja One Bag and Flowers -blogin Belindan!

 

Kirsikka W.

Ladataan...

Heinäkuun Bette Box saapui ollessani Italiassa, niin kuin vähän uumoilinkin. En millään malttanut olla lähes kokonaista viikkoa kurkkaamatta muiden blogeihin, joten sisältö minulle paljastui jo ennen oman pakettini avaamista. Ja jotenkin vain kovasti toivoin, että omani olisi kuin taikaiskusta parempi laatikko. Mutta eihän se tietenkään ollut.

 

 

 

DERMOSIL NATURE MINTTU VARTALOVOI

"Ylellinen ja runsaasti kosteuttava vartalovoi hellii kuivaa ihoa. Tuotteen koostumus on ylellisen pehmeä ja paksu, mutta sisältämiensä kasviöljyjen ansioista sitä on helppo levittää vartalon iholle. Vartalovoi sisältää runsaasti ihoa pehmentävää ja silottavaa sheavoita, joka myös sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Tuotteen tuoksu tulee luonnollisesta viherminttuöljystä, joka on myös ihoa hoitava aine. Kun vartalovoide on imeytynyt ihoon, sen kevyt tuoksu haihtuu iholta. Saatavilla verkkokaupasta dermosil.fi. Ovh. noin 9,70e/200ml."

Pidän Dermosilin tuotteista todella paljon, ja olen niistä täällä bloginkin puolella puhunut useaan otteeseen. Myös tämä kyseinen tuote on mieleeni, sillä se tosiaan tuntuu todella kevyeltä iholla, ja jättää myös jälkeensä hentoisen viilentävän efektin. Minttu ei kuitenkaan mielestäni ole maailman kesäisin tuoksu, ja olisin kaivannut ehkä jotain hedelmäisempää tai sitruksisempaa vaihtoehtoa keskikesän boxiin. Tuoksu ei myöskään häviä iholta mihinkään, vaikka lappunen niin väittääkin. Tuote tulee ehdottomasti silti käyttöön.

 

 

KORRES OLYMPUS TEA 3IN1 PUHDISTUSEMULSIO

"Kaikille ihotyypeille sopiva hellävarainen ja tehokas 3in1 -emulsio, joka puhdistaa, raikastaa ja poistaa kasvo- sekä silmämeikin. Sisältää 96,2% luonnollisia ainesosia, kuten antioksidanttista raudakkia, rauhoittavaa aloeta ja luonnollisia puhdistavia ainesosia. Luonnolliset emulgaattorit ja öljyt tekevät siitä hellävaraisen iholle ja silmille. Tuote sopii myös vegaaneille. Saatavilla mm. Ego- ja Hehku -myymälöistä, Sokos- ja Stockmann -tavarataloista, Yliopiston Apteekista sekä verkkokaupasta korres.fi. Ovh. noin 27e/200ml."

Tätä putsaria mainostettiin kovasti heinäkuun boxia myytäessä, joten itselleni oli lievästi sanottuna pettymys, kun sain tietää tuotteen olevan vain 16ml näytekoko. Putsari on muuten kyllä boxin itselleni mielenkiintoisin tuote, sillä uusia sellaisia minun tulee hyvin harvoin itse ostettua. Tuote tuoksuu todella hyvältä, mutta valitettavasti sitä tosiaan on purnukassa niin vähän, että esimerkiksi vaikutusta ihon laatuun ei todellakaan ehdi huomaamaan.

 

 

FOUR REASONS BLACK EDITION HYDRO WASH SHAMPOO

kohdennus: pitkäaikaistilaajat

"Täyteläinen shampoo palauttaa hiusten kosteustasapainon ja hellävaraiset pinta-aktiiviset ainesosat puhdistavat hiukset suojaten hiusväriä. Runsas vaanhto ja pehmeä vaniljan tuoksu takaavat ylellisen pesuhetken. Sopii myös vegaaneille. Saatavilla parturi-kampaamoista ja Sokos -tavarataloista. Ovh. noin 6,90e/100ml."

 

FOUR REASONS BLACK EDITION DAILY TREATMENT HOITOAINE

kohdennus: pitkäaikaistilaajat

"Kosteuttavaa herneproteiinia sisältävä pikahoitoaine selvittää tehokkaasti ja lisää kiiltoa latistamatta hentojakaan hiuksia. Vaniljalla maustettu tropiikin tuoksuinen hoitoaine sopii kaikille hiuksille. Saatavilla parturi-kampaamoista ja Sokos -tavarataloista. Ovh. noin 6,90e/100ml."

Alle 200ml shampoot ja hoitsikat ovat omille hiuksilleni aina matkakokoja, sillä ne eivät todellakaan riitä kovinkaan moneen pesuun. Edullisen hintansa vuoksi näitä olisi hyvin voinut iskeä boxiin isommassakin koossa. Tuoksu on tosiaankin hyvä, mutta muuten en liiemmin osaa edes näistä kampaamoshampoista ja -hoitoaineista liiakseen innostua. 

 

 

NIVEA DRY FRESH ROLL-ON ANTIPERSPIRANTTI

"Antiperspirantti tarjoaa luotettavaa ja pitkäkestoista suojaa märkiä kainaloita sekä epämiellyttävää hienhajua vastaan yhdistämällä antiperspirantissa kaksi aktiivista ainesosaa. Samalla hoitavat ainesosat pitävät kainaloiden ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Uusi Dry Fresh antiperspirantti hurmaa naisellisen kukkaisella ja raikkaan vihreällä tuoksullaan. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. noin 2,45e/50ml."

Taasko dödöä? Viime boxissakin tuli yksi, joten joko Bette Boxilla kuvitellaan tilaajien hikoilevan enemmän kuin keskivertoihminen, tai sitten tuotteissa koitetaan säästää. Vaikka viime kuussa tullut dödö olikin toimivampi kuin olisin kuvitellut, niin se ei silti ole syrjäyttänyt suihkutettavia tuotteita päivittäisessä käytössäni. Niin ei tule tekemään myöskään tämä tuote, jonka hajukaan ei mielestäni poikkea normidödöistä oikein mitenkään.

 

HAPPY SMILE ADULTS MANUAL HIILIKUITUHAMMASHARJA

"Hiilikuituhammasharjan pehmeät ja luonnostaan antibakteeriset harjakset ovat hellävaraiset ikenillesi ja puhdistavat hampaasi kiillettä kuluttamatta. Harjasosan silikonisella takapinnalla puhdistat bakteerit helposti myös kielen ja limakalvojen pinnoilta. Tehokkaasti puhdistavat, pehmeät hiilikuituharjakset pitävät värjäymiä keräävät bakteeripeitteet loitolla, jolloin hampaasi pysyvät puhtaina ja valkoisina. Saatavilla verkkokaupasta happysmile.fi. Ovh. noin 3,50e/hammasharja."

Arvaatteko, mikä boxin tuotteista oli inhokkini? Jos vastaus oli tämä hammasharja, niin osuitte oikeaan. Jo ulkonäöltään harja näyttää tökerösti valmistetulta halpishammasharjalta, eikä se tule edes kunnollisessa paketissa. Se myös haisee vahvasti muoviselta vielä pussista pois otettuakin. Henkiläkohtaisesti hampaani kaipaavat myös kovempiharjaksista hammasharjaa, mutta se ei kuitenkaan ole se suurin ongelma tämän tuotteen kanssa. Mieluummin olisin ottanut boxiini vaikka hammaslankaa tai plakkiväritabletteja, joita myöskin Happy Smilella myydään.

 

 

Lisäksi boxin mukana tuli yksi Bioré -mustapääliuska limited edition -kuosissa, sekä pussillinen urheilujuomajauhetta. Nenäliuska tulee kyllä käytettyä, juomajauhe tuskin. Nämä juomajauheet ja vitamiinilitkut menevät itselläni oikeastaan poikkeuksetta hukkaan, ja toivoisin ettei niitä boxista löytyisi ollenkaan.

 

Loppujen lopuksi heinäkuun boxi oli mielestäni jotain tylsän ja huonon rajamailta. Sitä avatessa tuli sellainen olo, ettei oikeastaan olisi edes ollut väliä, jos loota olisi vaikkapa hukkunut matkalla. Ainoastaan Korresin minipurkista jaksan olla edes hieman innoissani, muut ovat yhtä tyhjän kanssa. Toivon todella, että elokuun boxi on mieluisampi! Jos haluat itse kokeilla onneasi boxin parissa, niin koodilla ELOBETTE saat -15% ensimmäisestä tilauksestasi.

 

Mitä mieltä itse olit heinäkuun Bette Boxista? Olivatko tuotteesi samat kuin minulla?

 

Kirsikka W.

 

*postaus sisältää mainoslinkin

Pages