Ladataan...

Siitä on nyt puoli vuotta, kun pistin tämän blogin pystyyn. Tai no, muutaman päivän yli. Ajattelin "juhlistaa" sitä muistelemalla blogin kymmentä suosituinta postausta. En laske mukaan kuitenkaan Bette Box -postauksia, jotka vetävät yleensä todella paljon kävijöitä, ja siksi neljä viidestä suosituimmasta postauksesta olisi Bette Boxia.

 

1. I Love Me -messujen löydöt

Tämä postaus on kaikista tuorein, mutta se keräsi heti muutaman päivän aikana niin paljon kävijöitä, että se singahti aivan kärkeen. Hassua, mutta ehkäpä ajoitus postaukselle vain oli erinomainen.

 

2. Makeup Revolution: kosmetiikkakalenteri ja Soph X -highlighter paletti

Tämäkin postaus on hyvin tuore, mutta kävijöitä on silti ollut reilusti. Olisikohan kosmetiikkakalenteri se taikasana?

 

3. Olen epätäydellinen kumppani

Parisuhdettani ja omaa käyttäytymistäni pohtiva postaus on myös ollut suosittu. Mutta ymmärrettäväähän se on, oikeiden ihmisten oikeat ongelmat ja ajatukset kiinnostavat.

 

4. 6 ihmistyyppiä, joita en kaipaa elämääni

Tämän postauksen suosiosta olen itseasiassa vähän yllättynyt. Välillä sitä ei itse edes kunnolla tajua, minkälaiset asiat lukijoita kiinnostavat.

 

5. 7 Netflix -tärppiä

Yksi vanhemmista postauksistani, joka vetää edelleen porukkaa säännöllisin väliajoin. 

 

6. "Sulla on tosi nätit keuhkot" - iskurepliikkien helmiä

Postaus, johon kokosin niitä ei-niin-onnistuneita iskuyrityksiä, ja joista osa naurattaa tähänkin päivään asti.

 

7. En osaa olla oikealla tavalla aikuinen

Tässä postauksessa pohditaan aikuisuutta ja siihen liittyviä stigmoja.

 

8. 9 harhaluuloa kauneudenhoidosta

Kokosin postaukseen 9 asiaa, jotka olen oppinut vääriksi vuosien varrella. Myös muut tuntuivat kokeneen aivan samoja harhaluuloja!

 

9. Sokoksen Kutsu Kauneuteen -ilta

Sokoksen Kutsu Kauneuteen -viikko kiinnosti ihmisiä, ja myös minun kauneusiltaa koskeva postaukseni sai siitä boostia.

 

10. The power of makeup - päivän meikki

Meikin voimaa demonstroiva postaus on myös näyttänyt kiinnostavan. Tai ehkäpä ihmisiä houkutteli nähdä vain minun meikitön ja flunssan runtelema naamani? Kuka tietää.

 

Yllättivätkö suosituimmat postaukset? Olivatko ne kaikki sinulle jo entuudestaan tuttuja?

 

Kirsikka W.

Share

Ladataan...

Huhhuh, nyt se on ohi! Tämän vuoden I Love Me -messut on nyt koettu ja nähty. Me lähdimme matkaan jo ennen yhdeksää aamulla, jotta pääsimme paikalle heti messujen alettua. Paljon kaikkea kivaa oli taas näytillä, ja ihmisiä ihan jumalaton määrä jo heti aamusta! Eniten väkeä vetivät pitkin päivää (tietenkin) Jeffree StarNyxin myyntipiste, sekä ProCare Oyn mielettömän hyvät tarjoukset. Maisteltavaa ja haisteltavaa oli joka puolella, ja ihan jokaiselle löytyi varmasti jotain mielenkiintoista. Myös minä löysin ihan huippuja tarjouksia ympäri messuja, jotka aion nyt jakaa teidänkin kanssanne. Eli jos tiesi vie messuille vielä huomenna tai sunnuntaina, niin kannattaa pitää silmät ja korvat avoimina!

 

 

Puhdistamon pisteellä kerättiin leimoja maistelemalla tuotteita, ja täyttä leimapassia vastaan sai sitten lunastaa euron hintaan itselleen joko shakerin tai proteiinipatukan. Me valitsimme ihanan vihreät shakerit, joiden lisäksi nappasin myös testiin tölkillisen kookosvettä. Kookosvesi maksoi 1,50e, joten näiden Puhdistamon tuotteiden loppuhinnaksi tuli 3,50e. Puhdistamolla on muuten tosi hyviä tarjouksia vaikka mistä, jos superfoodit kiinnostavat!

 

 

Seuraavat ostokset löytyivät Biozellin osastolta. Matkaan tarttui kaksi Color Mask -hoitavaa sävytettä yhteishintaan 10e. Niinkuin kuvasta näkyy, sävyt ovat Mandarin ja Chili Pepper. Messutarjouksena Biozellin osastolta saa kaksi mitä tahansa Color Mask tuotetta tuohon kymmenen euron hintaan. Aika hyvä diili omasta mielestäni!

 

 

Forsman Tean pisteeltä ostoskoriin tiensä löysi kolme aivan ihanaa mustaa lehtiteetä. Kirsikka tee sisältää Intia Ceylon -teetä, kirsikkaöljyä ja kokonaisia kirsikoita, Mansikka Viettelys sisältää mustaa teetä, vihreää teetä, ruusun terälehtiä, mansikan paloja ja mansikka-aromia, ja Lakritsi tee sisältää mustaa teetä, lakritsiöljyä, anista ja minttua. Kaikki näistä ovat ihania, mutta lakritsiteen tuoksu oikein huumaa pään! Nämä sain kaappiini kuuden euron yhteishinnalla. Nam!

 

 

Nyxin osastolta en tällä kertaa löytänyt mitään alennuksia, jotka olisivat olleet itselleni tarpeellisia, mutta pari tuotetta lähti silti ihan normaaliin hintaan. Kyseessähän ovat Wicked Lippie sävyssä 08 Mischievous ja Liquid Suede Metallic Matte -huuliväri sävyssä 37 Acme. Aivan hirvittävästä kuvanlaadusta (purkit eivät suostuneet yhteistyöhön) huolimatta, nämä näyttävät luonnossa aivan upeilta! Wicked maksoi 8,30e ja Metallic Matte 9,90e.

 

 

ProCare Oy:n osastolta bongasin useammankin mahtavan löydön, vaikka kassoille jonotuksessa menikin sitten pieni ikuisuus. Ensimmäinen näistä löydöistä oli tämä Batisten triplapakkaus, johon kuuluu Big & Bouncy XXL Volume- ja Vibrant & Alluring Marrakech -kuivashampoot, ja Smoothing Conditioning Mist -kuivahoitoainesuihke. Tämän paketin hinta oli vaivaiset viisi euroa! Ihan törkeän hyvä tarjous, joten ei liene ihmekään, että näitä triplapakkauksia kannettiin kassalle kaksin käsin.

 

 

Lisäksi samaiselta osastolta löytyi myös kaksi muuta mahtavaa löytöä. Real Techniquesin Base Core Collection -meikkisiveltimet tulevat todella tarpeeseen, ja ne maksoivatkin ainoastaan kymmenen euroa! Sivellinsettejä oli monia erilaisia, ja irtosiveltimiäkin vaikka kuinka, joten jos meikkivälineesi kaipaavat uudistusta, niin näistä tarjouksista kannattaa todellakin ottaa kaikki hyöty irti.

 

Curaproxin Black Is White -hammastahna oli niin ikään tarjouksessa. Tämän kuun Bette Boxissahan oli näytekoko tästä tuotteesta, johon olen todella kiintynyt. Nyt matkaan lähti sitten täysikokoinen tuubi hammasharjoinen, sillä messuhinta oli tasan 15e. Eipähän tarvitse pelätä sitä, että loppuisi hammastahna ihan heti kesken.

 

 

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, nappasin Punanaamion osastolta mukaan neljä paria Ardellin tekoripsiä. Ostin kahdet samanlaiset Studio Effects Wispies -ripset, ja kahdet erilaiset Mega Volume -ripset, jotka ovat hieman näyttävämmät. Itseasiassa luulin aluksi ostaneeni molemmat Mega Volume -ripset samaa mallia, mutta kotona huomasinkin toisten olevan 250 ja toisten 251. Nämä maksoivat 5e/pari, eli yhteensä 20e. PSST! Punanaamio tosiaan myy messuilla Ardellin ripsiä euron halvempaan kappalehintaan, kuin Ardell omalla osastollaan. Kannattaa siis ensin kurkata, josko Punanaamion valikoimasta löytyisi mieluisat ripset.

 

 

Avonin osastolta lähti myös matkaan pari kivaa näytettä. Samaisella osastolla pääset myös lakkaamaan kyntesi kynsilakkabaarissa, ja ammattilaisen huulimeikkikäsittelyyn. Kannattaa siis jättää kotona kynnet ja huulet punaamatta, ja suunnata Avonin hoitoon!

 

Kaiken kaikkiaan I Love Me -messut olivat jälleen kerran kiva kokemus, ja upeita löytöjähän sieltä tuli tehtyä. Noin viidessä tunnissa oli messualueen mielenkiintoiset paikat kuitenkin koluttu, ja oli aika suunnata kotia kohti. Ensi vuotta odotellessa!

 

- Kirsikka W.

Share

Pages