Ladataan...

Raikkain ja nopein kevätmeikki syntyy kahdella nestemäisellä tuotteella:  eyelinerilla ja huulivärillä.

L´oréal Paris Infallible Lip Paint on pysyvä ja runsaspigmenttinen huulimeikkituote, jonka kanssa meikkaa hetkessä.

Sävyjä on saatavilla kuusi, kahdella koostumuksella: matta ja kiilto. Ei tahmainen, täyteläinen koostumus.

Suositushinta 9,90€

Tuotteet saatu

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Olen meikkivoiteen valinnassa todella ronkeli ja ihastun melko harvoin uusiin tuotteisiin. Tykkään samoista meikkivoiteista vuosikausia ja itken vanhojen tuotteiden perään, jotka joskus olivat täydellisiä ja sitten kun koostumus muuttui niin tuote ei enää toiminutkaan... ;-)  Kuulostaako tutulle?

Sain jokunen viikko sitten testiin Oriflame Giordani Gold Liquid Silk -meikkivoiteen, enkä meinannut uskoa todeksi, sillä tykkäsin siitä heti ensikosketuksesta lähtien.

Meikkivoidetta suositellaan erityisesti seka -ja rasvoittuvalle iholle. Oma ihoni on pintakuiva ja muutenkin enemmän kuivuuteen taipuvainen. Halusin silti kokeilla tätä meikkiä omalle iholleni, koska se tuntui kädenselälle levitettäessä jo sellaiselta, etten tarvitsisi siihen lainkaan puuteria päälle.

Tuote on erittäin riittoisa, todella pieni määrä sitä riittää koko kasvoille. Tunne iholla on kuin silkkiä, ihanan puuterimaisen tuntuinen meikki on kuin toinen iho, joka sulautuu iholle luonnollisesti. Lopputulos on peittävä mutta huippu ohut. Siis täydellinen! 

Käytän voidemaista poskipunaa meikkivoiteen päälle ja puuteria sipaisen vain luomille ja ennen silmämeikin levittämistä. Tykkään tästä meikistä aivan hirmuisesti.

Otin tuotteen käyttööni myös asiakkailleni ja olen testannut sitä nyt erilaisille ihotyypeille. Se toimii mielestäni hyvin kaikille ihotyypeille, mutta kuivanahkaisen kannattaa pitää huolta hyvästä kosteusvoiteesta meikin alla ( kuten aina ).

Pieni miinus pakkauksesta, johon toivon muutosta pikaisesti. Jotkut pullot nimittäin fuskaavat ministi ja meikkivoidetta valuu pullon ulkopuolelle. Jos meikkipussi on kotona siististi kylppärissä, ei huolta ole. Mutta meikkaajan matkalaukussa vuotavat pullot ja putelit aiheuttavat pientä päänvaivaa. Muuten sanoisin, että tässä meikkivoide joka todellakin kannattaa hankkia. Se on ihan mahtava!

Share

Ladataan...

Tunnustus: minulla on parikymppisvuosien peruina lievä "tanorexia", eli kaipailen pientä päivetystä läpi vuoden. Olen kuitenkin tullut mukavuudenhaluiseksi (lue laiskaksi), enkä jaksa hinkkailla sävyä kovinkaan tarkasti. Niinpä varsinaiset itseruskettavat vartalotuotteet jäävät pääosin käyttämättä. Sen sijaan asteittain sävyttävät, ja huolettomat vartalovoiteet ovat suosiossani.

Sain testiin "nuorille suunnatun" NKD SKIN -sarjan tuoksuttomaksi luvatun asteittain sävyttävän Gradual Glow Daily Tan Moisturizer -kosteusvoiteen. NKD SKIN on kulttisarja Vita Liberatan sisarbrändi, joten luotto oli jo valmiiksi kova.

Olen aiemmin kokeillut Vita Liberatan vastaavaa tuotetta, enkä huomannut oikeastaan mitään eroa siihen. Tai tiedän, että Vita Liberatan tuotteissa on enemmän hoitavia luksusainesosia. Ja hinta, "nakut" ovat edullisempia. Tämän tuotteen hinta on noin 12 euroa, ehdottomasti hintansa väärti.

Ja kyllä, tämä nuorisotuote toimii näköjään täti-ikäiselläkin. Tykkään kovasti.

Tuote saatu.

Share
Ladataan...

Pages