Ladataan...

Nyt on taas menossa se vaihe, jossa siirtyminen kevyistä kesämeikeistä vähän peittävämpään pohjaan on ajankohtaista. Iho on vielä ministi päivettynyt eikä peitettävää ole paljon, mitä nyt valvomisesta vähän tummat silmänaluset.

Tällä hetkellä tämä combo toimii ihollani parhaiten. Meikkipohjasta tulee sopivan luonnollinen ja kivan läpikuultava. Uskoisin että sama setti toimii ihollani sittenkin, jos ja kun se kuivuu talven aikana pinnasta. Meikkivoide tuntuu meinaan ihanan kosteuttavalta.

 

Estee Lauder Double WearMakeup To Go  on meikkivoide, jonka en oikein ensin meinannut uskoa levittyvän iholleni niin hyvin ja niin nopeasti. Ihostani tuli heti ensi kokeilulla mahtavan raikkaan näköinen, ja olin aivan varma, että parin tunnin kuluttua meikki on jotenkin kadonnut iholtani. Mutta ei todellakaan, meikkipohja pysyi hyvin ja näytti vielä illallakin hyvälle. Ihan huippua! Tuote jäi siis todellakin käyttöön.

Smashbox Studio Skin 24Hours Concealer -peitevoide on siis yksinkertaisesti hyvä. Se on vedenkestävä ja kosteuttava tuote, jota käytän silmien alle ja liikkuvalle luomelle luomivärin pohjustukseen. Tuote jättää iholle kivan mattapinnan, joten lisään päälle vain aavistuksen puuteria.

Diorskin Nude Air Powder -irtopuuteri on luottotuotteeni. Tässä yksi sellainen suosikki, jota en ihan hevillä vaihda. Tykkään Diorin irtopuuterin koostumuksesta, koska se on ohut ja jättää iholle kauniin pinnan. Vaalea sävy sopii minkä tahansa meikkivoiteen kanssa käytettäväksi, eikä se muuta meikkivoiteen sävyä mitenkään.

 

Näillä mennään just nyt. Mites teillä, onko kesän jälkeen löytynyt jotain uusia suosikkeja meikkipohjarintamalle?

 

Share

Ladataan...

Riia Meikkipää muistutti viime viikolla syksyn suurimmasta meikkitrendistä, joka on tietenkin tummien huulipunien ennennäkemätön esiinmarssi. Sävyllä ei juurikaan ole väliä, kuhan on tumma.

Etenkin hiukan siniseen taittavien luumunsävyisten huultenrajauskynien kanssa on helposti ongelmana, että myös punan sävy taittaa rajausten jälkeen liaaksi lilaan ja saa huulet näyttämään pieniltä ja ilmeen turhan tiukalta. Olen havainnut sekä syvien punaisten että luumunsävyisten huulipunien viihtyvän parhaiten yllättävää kyllä voimakkaan ruskean rajausten kaverina. Jep, nyt voit leikkiä hetkellisesti sitä aivan hirveää ysäritrendiä, jossa maksamakkarahuulet rajattiin voimakkaasti ja blendattiin keskelle (sen piti saada täyteläinen, kolmiulotteinen look aikaan.) Jos ruskeaa huultenrajauskynää ei löydy kotoa, voi käyttää aivan hyvin silmäkynää.

Kokeilkaa, toimii!

Share

Ladataan...

Sain mahdollisuuden kokeilla VERSO -ihonhoitotuotteita ja täytyy myöntää, että jo pelkästään pakkausten ulkoasun näkeminen sai minut innostumaan. Nämä graafisen tyylikkäät purkit vetoavat varmasti, jos haluaa säilyttää kylppärin kaapissaan modernin ja linjakkaan ulkoasun. Oma kylppärini tosin rönsyilee kosmetiikkaa, vauvanhoitokamaa, vaatteita ja vaippoja yms. yms., mutta haaveissa siintää se siisti ja staili kylpyhuone. No, sitten joskus...

Tämä Ruotsissa kehitetty ja valmistettu ihonhoitosarja sisältää patentoitua Retinol 8 -yhdistettä, jonka anti-age vaikutus on sarjan mukaan 8 kertaa tehokkaampi kuin muissa yleisimmin käytetyissä retinoliyhdisteissä. 

Kuulostaa varsin lupaavalta, sanoo nelikymppinen kahden pienen lapsen mutsi, joka todellakin tarvitsee nyt tehoja enemmän kuin koskaan aiemmin ;-)

Testaan parhaillaan kolmea tuotetta; 2 VERSO Day Cream -päivävoidetta, 3 VERSO Night Cream -yövoidetta sekä 4 VERSO Facial Serum -seerumia. Ensivaikutelma on positiivinen.

Jo pelkästään emulsiomainen seerumi sai ihoni tuntumaan sen heti levittämisen jälkeen kostealta ja mukavan napakalta. Päivävoiteessa plussaa on, ettei se ole liian kevyt, vaan tosi ravitsevan tuntuinen. Voide imeytyy silti ihoon erinomaisesti. Yövoide saattelee ihon ihanasti unille rauhoittaen ja pehmentäen.

Versosta löytyy kaikenkaikkiaan 7 tuotetta ihonhoitorutiineihin sopivaksi.

Vaahtoava puhdistus 1 VERSO Foaming Cleanser kiinnostaa minua kovasti. Huomaan nykyään olevani niin väsynyt iltaisin, että meikinpuhdistus pitää sujua helposti ja nopeasti. Tämä voisi olla kokeilun arvoinen tuote. Testiin siis.

Share

Pages