Ladataan...

Kolmen lapsen äitinä olen iltaisin aika poikki, eikä omille iltatoimille jää paljon aikaa. Arvostan siksi puhdistustuotteita, jotka toimivat tehokkaasti. Olen "suihkupuhdistaja", eli haluan aikaa säästääkseni pestä kasvot ja poistaa meikit suihkussa, yhdellä tuotteella. Tiedostan kahden eri puhdistusvaiheen hyödyt, mutta en silti etenkään iltaväsymyksessä saa käytettyä kahta eri tuotetta poistamaan meikkiä ja epäpuhtauksia.

Lierac vastasi tarpeeseen kehittämällä aivan uudenlaiset ihonpuhdistustuotteet, joilla kaksoispuhdistus hoituu ilman ylimääräistä vaihetta. Näiden "magneettiputsareiden" teho perustuu mikromagneetteihin, ja on saanut inspiraationsa kosmetologien käyttämästä ionipuhdistuksesta. 

Koostumuksia näistä puhdistuksista löytyy jokaiseen makuun, ja kaikki toimivat yhtä tehokkaasti. Oma lempparini on Foaming Cream, voidemaisesta vaahdoksi muuttuva puhdistus, jonka käyttö suihkussa onnistuu vaivattomasti.

Kylmiä kelejä odottaa Balm-in-Oil -öljyputsari, joka sopii erityisesti kuivaihoisille.

Pakkituotteeksi päätyi suorastaan nerokkaan hyvä ja nopea, täysin ennenkokematon Micellar Milk eli micellimaito, joka poistaa meikin supertehokkaasti jättäen ihon kuitenkin hoidetun oloiseksi. Ei kiristä ihoa, kuten micellivedet joskus tekevät.

Näiden kaikkien kolmen kanssa käytettäväksi sopii geelimäinen kasvovesi, joka paitsi viimeistelee puhdistuksen, myös supistaa ihohuokoset ja tekee ihosta pehmeän ja raikkaan.

Hintaa näillä on n. 26-27€/tuote, mutta ostat samalla muutaman lisäminuutin päivääsi. En voisi enempää suositella, aivan huikean hyvät tuotteet!

Share

Ladataan...

Kuten olen varmaankin jo maininnut, opiskelen nykyään kukka-alaa Mäntsälässä Keuda nimisessä oppilaitoksessa. Olen aivan hullaanutunut kukista ja ihan super innostunut kaikesta uudesta, jota tämä tuo eteeni ja elämääni.

Olen vasta ihan alkutaipaleella opinnoissa, mutta koska tunnen työssäni meikkaajana ja kampaajana paljon ihmisiä, olen jo nyt saanut upeita mahdollisuuksia päästä näyttämään taitojani myös kukkapuolella. Ymmärrän todellakin olevani vielä aivan noviisi, ja suhtaudun hyvin nöyrästi kaikkeen uuteen, mutta en voi kiistää, etten olisi intoa täynnä!

 

 

Sain kunnian tehdä suuren kukkaseppeleen Maria Veitolalle Tähdet tähdet -tv-ohjelmaan. Ensin mietin uskallanko ottaa työtä vastaan. Mutta koska työn tilaaja, ihana kolleegani Laura-Melanie Hecht oli niin kannustava ja loi uskoa minuun, päätin rohkaista mieleni ja tehdä työn. Mariaa olen meikannut ja kammannut ennenkin työssäni, joten tiesin heti millaista tyyliä seppeleeseen ollaan hakemassa. Edellisen yön unet täyttyivät kukista ja sidonnan tekniikasta, ja aamulla kun aloitin hommat, jännitti aivan vietävästi.

Seppeleen sidonta sujui kuitenkin hyvin ja mallasin sitä omaan päähäni, viilasin ja täydensin pikkuhiljaa. Kävin sovittamassa valmista kukkalaitetta Marian päähän hänen kotonaan ja annoin meikkaaja-kampaajalle ohjeet miten se kiinnitetään päähän.

 

 

 

Kun näin Marian telkkarissa, helpotus oli suunnaton! Seppele näytti ihanalta, vaikka sen itse sanonkin. Sain valtavasti ihania kannustusviestejä puhelimeeni ja uusia työtarjouksia alkoi tulvia seuraavana päivänä! Olen edelleen hämmentynyt, mutta niin onnellinen ja innoissani kaikesta uudesta.

Nyt tiedän että olen ottanut askeleen kohti uutta ihan oikeaan suuntaan. Opiskelemaan lähteminen jännitti ja arvellutti, mietin miten kaikki oikein menee kahden pienen lapsen ja kahden yrittäjän perheessa. Pohdin kuinka pärjäämme taloudellisesti, miten ehdin tehdä töitä, huolehtia kodista, yrityksestä, lapsista ja parisuhteesta. Täytyy sanoa, että tämä setti on kyllä todella haastava ja tiukka, mutta uskon sen olevan sen arvoinen. Kaiken vapaa-ajan haluan antaa perheelle, etäviikoilla meikkaan ja kampaan sudit ja sakset viuhuen. Juuri nyt tämä on parasta ikinä!

Uudet tuulet, täältä tullaan! Vaikka ensi kesäksi ( ja jo aikaisemminkin! ) minulta saa tilata siis kukkaseppeleitä ja kimppuja häihin, asetelmia juhliin ja/tai tilaisuuksiin yms yms. Ja tietenkin meikkejä ja kampauksia, siitä hommasta en aio nimittäin luopua. Kun rohkeasti kysyy, saattaa saada rohkean vastauksen ;-)

 

Viikonloppua kohti, hymyssä suin,

 

Share

Ladataan...

Olen eyeliner mimmejä. Rakastan isoja viiruja silmissäni ja etenkin juhlaan huomaan nykyään valmistautuvan isommilla ja isommilla kissasilmillä. Pohdin meikkiäni The Blog Awardseihin, ja taitaapa olla niin, että samoilla linjoilla mennään..

Minulta usein kysytään miten jaksan joka aamu vetäistä viirut silmiini, ja miten saan ne siisteiksi nopeasti. Tässäpä parit vinkit teille!

1. Valitse tuote jossa on paljon pigmenttiä. Sellainen joka peittää hyvin jo yhdellä siveltimenvedolla on paras. Tuoreella ja freesillä geelieyelinerilla lopputulos on helpoin tehdä, vähän kuivahtanut tuote ei liu luomella niin helposti.

2. Tee ensin rajaus molempiin silmiin ulkonurkasta sisänurkkaan päin niin, että ulkonurkka saa olla paksumpi ja että rajaus kapenee sisänurkkaan päin.

3. Kun rajaus on piirretty silmän sisänurkasta ulkonurkkaan ripsien linjan mukaisesti, ota katse kohti peiliä. Piirrä molempiin silmiin ns. "alaviivat" eli viistot viivat ulkonurkasta ylöspäin kohti kulmakarvan ulointa kohtaa. Tämän jälkeen piirrä toinen viiva ylhäältä alaspäin, joka yhdistää tuon äsken piirretyn ja ensimmäisen, sen joka siis loppuu silmän ulkonurkkaan. Näistä kahdesta viivasta muodostuu kolmio, jonka tämän jälkeen täytät rajausvärillä.

4. Kun olet värittänyt kolmion, rajaus on periaatteessa valmis. Voit vielä täydentää eyelinereita paksummaksi, kissamaisemmaksi tai tylpemmäksi viimeistelmällä rajausta pienin siveltimen vedoin.

Tekniikka on tosi iisi, kun sen kerran opettelet. Tärkeintä on se hyvä tuote ja laadukas sivellin, joka ei hapsota vaan on sopivan tukeva. Itse suosin vähän tylppää tai viistomaista sivellintä. Liian ohut sivellin tekee työstä turhan haastavaa.

Oma suosikkini on Maybelline Lasting Drama 24h Gel Eyelinerkoska se pysyy, on edullinen, on todella musta ja pakkauksen mukana tulee super hyvä sivellin!

 

Share

Pages