Ladataan...

Minulle luksusta ovat oma aika, hyvä kahvi, ihanat laukut ja elävät kukat. Meikeissä luksusta on hyvä pohja, ripsiväri ja erityisesti huulipuna.

Huulimeikeissä go to -merkkini on YSL. Rakastan huulikiiltoja, mutta olen viime aikoina innostunut myös näkyvämmistä vaihtoehdoista. Sain käydä tutustumassa YSL:n uutuuksiin viime viikolla, ja ihastuin Rouge Pur Couture Vernis À Lévres Vinyl Cream -vinyylihuulilakkaan. Kiiltomuotoon pakattu lakka levittyy kuin unelma, antaa upean kiillon, mutta pysyy koko päivän. Ei kuivu, vaikka puhuisi tuntikausia. Kerrassaan upea keksintö!

Sävy 411 Rhythm Red on juuri sopiva piristämään harmaata arkea, ja tekee ihosta heleämmän. Puhdas, ei liian tumma punainen. 

Tuote saatu

Share
Ladataan...

Ladataan...

Jos mielit syksymeikkiisi rajausta, mutta kätesi on vapiseva tai olet jotenkin epävarma rajausten kanssa, tässä on tuotteesi. Maailman iisein rajauspuikko  Oriflame The ONE Kajal Eye Liner on aivan huippu.

Puikko on pehmeä kuin kajal ja sillä on mahdollista tehdä sekä ala -että ylärajaukset, ja se sopii myös silmän sisäpuolelle. Leveänä rajaus toimii luomivärin pohjana ja tekee lopputuloksesta entistä intensiivisemmän. Puuterimainen luomiväri saa voimakkaamman sävyn kun sen levittää rajauspuikolla tehdyn viivan päälle. Pysyvyys on todella hyvä, joten tuote sopii kovempaankin menoon. Tarkka rajaus kannattaa piirtää puikon kärjellä, smokey eyes -silmämeikki syntyy käyttämällä puikkoa lappeellaan.

Uusina väreinä perus mustan, tummansinisen ja harmaan lisäksi valikoimissa on nyt kevyesti helmiäiskohtoiset sävyt Nude Shimmer, Brown Shimmer ja Black Shimmer. Nude sävy on muuten aivan loistava sisärajaukseksi, sekä silmän sisänurkkaan antamaan valoa ja avaamaan katsetta erityisesti iltameikkiin.

Tuotteet saatu testiin.

Share

Ladataan...

Kun sain Silk Oil of Morocco Argan Cream Compact -rasian käteeni, hetken aikaa vain ihastelin pakkauksen kauneutta. Ylellinen, timanttia muistuttava kultainen rasia on harakkahenkilön mieleen. 

Mutta niinpä vain on ihana rasian sisältökin. Maahantuojan sivuilla tuotetta kuvaillaan meikkipuuteriksi, mutta koska en tiedä meikkipuuteria epäheleyttävämpää tuotetta, kutsun tätä kompaktimeikiksi. En edes tiennyt, että mineraalimeikki voi olla voidemaisessa muodossa.  Olen aiemmin kokeillut Silk Oil of Morocco -sarjalta kuituripsiväriä, josta Meikkipäät sekosivat blogimme alkuaikoina, sekä jauhemaista mineraalimeikkiä, jonka testaus jäi hiukan liian tumman sävyn vuoksi vähälle. 

Aikuisiällä kuivasta helposti tukkeutuvaksi sekaihoksi heittäytyneen kasvojeni ihon meikkaaminen ei ole ihan ongelmatonta. Tarvitsisin meikkivoidetta couperosan ja epäpuhtauksien peittoon, mutta saan helposti näppyjä nestemäisistä meikkivoiteista. Every Day Mineralsin mineraalipohja sopi kesällä loistavasti. Nyt syksyn tullen iho on kuitenkin kuivempi ja kirjavampi kuin kesällä, ja olen kaivannut peittävämpää meikkiä.

Argan Cream Compact sisältää luomuarganöljyä, Omega -rasvahappoja, sekä antioksidantteja, karitevoita ja vihreää teeuutetta. Tuote on melko peittävä, mutta ei tee kuitenkaan pakkelimaista lopputulosta. Pidän siitä, että meikki heijastaa valoa ja säilyttää ihon luonnollisen raikkauden. Myös kerrostettavuudesta plussaa. Voidaan levittää sienellä tai siveltimellä. Ohuin lopputulos tulee kostutetulla sienellä, merkillä on oma BeautyBlender -tyyppinen sieni.

Sävyjä on viisi: Ivory, Cream, Beige, Tan ja Dark Tan, joista käytössäni on sävy Cream, joka soveltuu vaalealle ja keskivaalealle iholle. Sävy taittaa aavistuksen pinkkiin, jota hiukan ensin pelästyin, mutta lopputulos onkin yllättävän raikas ja tasapainottava keltapohjaisella ihollani.

Tuote ei sisällä ihoa tukkivaa talkkia. Sopii myös vegaaneille. Voin suositella lämpimästi, todella hyvä pohja.

Tuote saatu testiin.

Share

Pages