Ladataan...

 

Asuuko teillä pieniä tai vähän isompiakin pörröpäitä? Jos takut ovat ongelma, tai hiukset muuten vaan hantsallaan,  ratkaisu on klikkauksen päässä.   Milk Baby Fairy Detangler -selvityssuihke kiillottaa, hoitaa ja selvittää hiukset. Bonuksena ehkäisee täitartuntoja, mikä ei ole ihan pieni etu päiväkoti- ja kouluikäisten lasten perheissä.

Tee näin:

Nappaa kiinni yksi aamupörröinen henkilö, istuta hänet alas. 

Suihkauta selvityssuihketta kauttaaltaan hiuksiin ja harjaa luonnonharjasharjalla läpi.

Jätä hiukset kuivumaan auki, tai tee haluamasi kampaus.

(Kohtaa seuraukset)

Milk Baby -tuotteet ovat australialaisia, luonnollisista raaka-aineista valmistettuja ihonhoito- ja hiustuotteita lapsille. Selvityssprayn lisäksi ihastuimme erityisesti huonesuihkeisiin, joilla voi mm. helpottaa pienten nuhanenien oloa tai poistaa ikäviä tuoksuja vessasta. Haastavalle luonteelle mikään tuote ei valitettavasti voi mitään.

Selvityssuihke saatu.

Share

Ladataan...

Kevät! Kaipaan väriä, hehkua ja heleyttä lookkiini. Sain testiin tämän ihka uuden Estee Lauder Pure Color Love -huulipunan ja rakastuin oitis. Oranssit ja punaiset ovat kuuluneet huulipunissa vakiokalustooni, mutta tässä on jotain kivaa ja erilaista. Punassa on paljon pigmenttiä, mutta silti väri on aavistuksen kuultava ja raikkaampi kuin muut aiemmin käyttämäni oranssinpunaiset sävyt. 340 Hot Rumour taitaa kuulua jatkossa suosikkipuniini, niin täydellinen se on. 

Laatu on kosteuttava, täyteläisen voidemainen ja yksinkertaisesti mukavan tuntuinen huulilla.

Tarjolla tässä uudessa punassa on näiden täyteläisten punien lisäksi myös täysin mattaa, kiiltävää sekä krominhehkua. Pakko päästä testaamaan niitäkin.

Tätä ihanuutta pitää odotella vielä hetki kauppoihin, mutta sanoisin että se kannattaa. Uudet punat ovat myynnissa maaliskuusta alkaen. Pari viikkoa siis enää odottelua, ei sen kauemmin.

Tuote saatu.

Share

Ladataan...

Kyllä on vaikeaa olla kohta nelikymppinen blondi. Aina kun yritän "näyttää fiksummalta" ja hiukan tummentaa, huomaan kuitenkin kaipaavani vaaleiden raitojen tuomaa raikkautta. Oma tyvi on täydellisen tummanvaalea, joka ei shiftaa mihinkään, mutta pituudet kellastuvat helposti. Jos raidoittaa liikaa, tulee ilmeestä kulahtanut ja suttuinen. Siispä yritän antaa värin olla mahdollisimman luonnollinen kesäisin, ja talvisin turvaudun lisäraidoitukseen.

Juuri nyt, viimeviikkoisen kampaajakäynnin jälkeen hiusten väri on tosi hyvä. Ylläpidän sävyä ja hoidan raitojen kuivattamia pituuksia aivan superhyvällä tuotteella, Silk Oil of Morocco Argan Blonde Toning -hopeashampoolla, joka pesee tehokkaasti, hoitaa, antaa upean kiillon ja taittaa keltaisuutta. Haluan pitää hiukset pitkinä, tiesin jo etukäteen syksyn polkkakokeilun todennäköisesti päättyvän kasvatusprojektiin. Nyt yritän siis hoitaa hiuksia mahdollisimman hyvin. Olen tykännyt shampoon lisäksi myös Silk Oil of Morocco -sarjan hoitsikoista.

Suosittelen hoitavaa blondishampoota kaikille kanssavaaleaveriköille!

Tuote saatu.

Share
Ladataan...

Pages