Ladataan...

Minulla on ollut FAB makeup-hair meikki -ja hiusstudio Fabianinkadulla vuodesta 1999.  Siellä ovat työskennelleet vuokratuolilla olevat kampaajat päivittäin ja minä aikataulujeni mukaan, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Olen saanut tutustua vuosien saatossa joukkoon huippuammattilaisia, ja liikkeessäni on ollut töissä ihania naisia ja miehiä. Nyt kuitenkin puhaltavat uudet tuulet.

 

Tein 3kk sitten lopullisen päätöksen jättää liiketilan kokonaan itselleni. Se oli iso ja vaikea päätös, koska muutos on tunnetusti suuri asia ihmiselle. Minulla on kaksi pientä lasta ja mies joka työskentelee myös freelancerina. Pääni on täynnä ideoita ja ajatuksia koko ajan. Tunnen palavaa intohimoa työtäni kohtaan, ja vaikka olenkin virallisesti mammalomalla, teen jatkuvasti vähintäänkin ajatustyötä kehittääkseni itseäni ammatillisesti ja miettiessäni uusia juttuja työnsaralle. Koen että aika tälle päätökselle oli oikea juuri nyt.

Palaan virallisesti mammalomalta sorvin ääreen vasta ensi kesän jälkeen, mutta teen nyt jo töitä satunnaisesti, sen mitä vauva antaa mahdollisuuden. Pieni poikamme on toisinaan hyvin mahakipuinen ja myös todella rakastunut äitiinsä ( en ole koskaan kokenut saavani näin pyyteetöntä ihailua keneltäkään aiemmin - voi pieni rakas ). Haluan ehdottomasti viettää aikaa hänen kanssaan myös niin paljon kuin mahdollista. Silti unohtamatta itseäni ja sitä mikä on minulle myös tärkeää.

Jatkossa minut löytää siis edelleen kuvauksista ja raahaan meikkipakkiani studiolta toiselle, niin paljon kuin mahdollista. Tämän lisäksi aion olla enemmän liikkeessäni, tehdä ihan tavallisia asiakkaita, järjestää meikkikurseja, tarjota firmoille naisteniltoja ja virkistyspäiviä kauneuden saralta, räätälöidä kaveriporukoille meikki/hiuskursseja, tehdä enemmän hääseurueita yms. yms. Haluan tarjota kokonaisvaltaista palvelua. FABn liiketila on sellainen jossa on hyvä ihmisen olla, siellä on hyvä henki. Lisäksi Laura Meikkipää ja minä yhdistämme voimamme tässäkin suhteessa, eli meitä voi tilata kombona lähes kaikkeen missä meikkiä ja tukkaa taitavia osaajia tarvitaan.

" Kaikki muuttuu, mikään ei muutu "  - tuntuu olevan uusi mottoni elämässä. Uskon että se kantaa hyvin nyt sekä jatkossa.

Sydän <3

www.fab.ac

 

Share

Ladataan...

 

Tummanpuhuvat huulet ovat olleet tänä syksynä kovasti pinnalla, mutta juhlakauteen sopivat myös muut näyttävät huulimeikkisävyt. Erityisen raikkaalta näyttää mega-ajankohtainen mansikkasuu. Otetaan mallia vaikkapa Anastasia Beverly Hills -merkin kuvasta. Kirkas punainen on parhaimmillaan kevyehkön silmämeikin parina.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Strawberry

Yläkuva Pinterest, tuotekuvat Anastasia Beverly Hills

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Sain kutsun vegaaniselle lounaalle Ravintola Savoy:n jossa pääsin tutustumaan Maria Nila hiustenhoitosarjaan. Ihan ensiksi, Savoy on niin upea! Aurinko paistoi, joten Helsinki näytti parhaat puolensa ravintolan terassilta. Terassille oli katettu upea pöytä, jonka kukkameri hurmasi minut täysin. Ruoka oli täydellistä ja seura hyvää. Kiitos kaikesta vielä Spalt Pr:n väelle.

 

Mutta sitten se itse pääasia, eli Maria Nila. Ruotsalainen sarja on 100 % vegaaninen eikä tuotteita ei ole testattu eläimillä. Sarja on kokonaisuudessaan kaunis kuin kukka. 

Sain kotiin testattavaksi hiuksilleni sopivat Sheer Silver Shampoo, Conditioner ja Masque -tuotteet. Kokeilin niitä heti, sillä kutreillani oli akuutti hopeashampoon tarve. Ensivaikutelma oli hyvä. Verrattuna moniin muihin blondituotteisiin, nämä eivät tehneet hiuksista "rapean" tuntuisia, vaan tukka tuntui koko päivän ihanan pehmeälle ja näytti kiiltävälle. Keltaisuuskin taittui kivasti, eli kertakokeilun jälkeen fiilis on enemmän kuin positiivinen.

Saimme kaikki myös päähämme ja kotiinviemisiksi kukkaseppeleet, ja ihana Sanni Riihimäki otti minusta näin huipun kuvan! Kiitos ihana Sanni, rakastan tätä kuvaa ja sen täydellisen luonnollista valoa! 

Mikä mahtavinta, pääsen testaamaan koko Maria Nila sarjaa pian liiketyössä asiakkailleni. Kerron siis kun olen testannut enemmän, mitkä sarjan tuotteet muodostuvat lemppareiksi ja miten tuotteet toimivat suomityttöjen hiuksille.

Olen tosi innoissani tästä uutuudesta Suomessa. Onko sarja teille entuudestaan tuttu?

 

Share

Pages