Ladataan...

Mieheni kiikutti minulle tyhjän vahapurkin, ja pyysi saada lisää. Kuulemma paras vaha ikinä, ja erityisesti kesällä. Four Reasons Black Edition Toffee Wax antaa voimakkaan, joustavan pidon, eikä tee hiuksista kovan tuntuisia.

                                Tätä lisää!

Saman sarjan Co-Wash on myös huipputuote hellepäiviin. Kevytpesu ja hoitoaine samassa raikastaa hiukset pesujen välillä, suojaa väriä ja myös uv-säteilyltä. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Iho

Huomaan jättäväni ennen rakastamani vartaloshimmerit nykyään hyllylle ja etsiväni luonnollista kuultoa ihoon muista tuotteista. Uusin suosikkini on Nuxen kasviöljyjä sisältävä vartalovoide, joka kosteuttaa, ei tahmaa ja antaa ihastuttavan pinnan. Hajuvedet voi myös unohtaa, tuoksu on valloittava, eli legendaarisen Huile Prodigieuse -ihoöljyn parfyymi.

Voide poseeraa kuvissa kaverinsa, kuivaöljyn kesäpuvussaan, kanssa. Voide tuli jäädäkseen, öljyn kesäpullo saatavilla rajoitetun ajan.

Tuotteet saatu

Share
Ladataan...

Ladataan...

Punainen huulipuna on ehkä paras keksintö ikinä. Se

- pelastaa kiireiset aamut

- raikastaa ihon

- sopii ihanasti arkimeikiksi

- tekee juhlalookista täydellisen

 

Juuri nyt tykkään eniten Laura Mercierin Créme Smooth Lip Color huulipunasta. Koska sävy on kulunut punan pohjasta pois, en ole aivan 100% varma mikä se on, mutta oletan sen olevan Hollywood.

Eipä mulla tänään muuta, kun että aurinkoista perjantaita ja ihanaa viikonloppua! Ja terkut leikkipuistosta.

Pus, pus, pus.

Share

Pages