Ladataan...

Kesäriennoissa voi tulla kiire, kuuma tai jopa molemmat. Hiuksia ei aina ehdi pestä. Ja kuka muka kantaa kuivashampoota mukana? En minä ainakaan.

Erikoisista innovaatioistaan tunnettu Essence on tuonut kesävalikoimiin kuivashampoopaperin! jep, luit oikein. Vähän niin kuin puuteripaperi, mutta hiuksille. Toimii rasvoittuneeseen tyveen sekä ns. niskalimaan (pitkätukat tietää). Pikkupaketti sujahtaa kätevästi mukaan laukkuun, josta sen voi ottaa käyttöön festareilla, aleryysiksissä, kaupunkiloman kuumuudessa, lavatansseissa tai rantsussa.

Eihän se enää kuulostakaan höpötuotteelta! 

Ihanaa juhannusta kaikille Meikkipäiden ystäville!

Ladataan...

Ladataan...

Huumaannuin, kun sain testiin Treet Traditions Relaxing Chakra -tuotelinjan Body Creamin ja Body Sugar Scrubin. Mikä tuoksu, miten kaunis pakkaus, miten ihana tarina tuotteiden takana! Kerron lisää.

Sarjan ajatus on, että tuotteet perustuvat vanhoihin hyvinvointitraditiohin, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle, jotta ne eivät unohdu tai katoa. Näissä purkeissa komeilee ihanan mummon naama ja hän muistuttaa minua siitä, että jo sukupolvien ajan, naiset ovat hoitaneet ihoaan mm. eteeristen öljyjen avulla.

Relaxing Chakran tuoteet perustuvat pohjoisiin ja aasialaisen vartalonhoidon perinteisiin. Täytäläinen vartalovoi levittyy iholle hyvin ja on koostumukseltaan pehmeä ja ihoon ihanan helposti imeytyvä. Tuoksu tuntuu aluksi vähän voimakkaalta, lähinnä purkissa, mutta iholla se pehmenee ja muuttuu kuin osaksi oman ihon tuoksua. 

 

Tuotteet eivät sisällä natriumlauryylisulfaattia (SLS), natriumlauryylieetterisulfaattia (SLES), parabeeneja, silikoneja, mikromuoveja eikä mineraaliöljyjä. 90 % luonnonraaka-aineita sisältämä sarja sopii myös vegaaneille. Pakkaukset ovat kierrätettäviä, joka pitäisi tänäpäivänä ollakin jo itsestäänselvyys.

Näihin kannattaa todellakin tutustua. Pakkaukset näyttävät niin herkullisilta, että ne ovat myös kivoja tuliaisia tai lahjoja rakkaille.

 

Ladataan...

Monet ovat varmaan kuulleet tuuheutuskikan ripsille, eli kuitupitoisen pohjustustuotteen käytön ennen maskaraa. Itsekin olen sitä kokeillut, mutta valkoiset kohdat on ollut huithapelin hankala saada peittoon. Niinpä saadessani mustan kuitupohjustajan käyttööni, olin oitis ihastunut.

Maybelline Colossal Big Shot Tinted Fiber Primer -ripsivärin pohjustaja taikoo lisää pituutta sekä antaa rutkasti runsautta, ja on MUSTA. Käy minkä tahansa ripsivärin alle.

Kerrassaan mahtava tuote!

saatu

Pages