Ladataan...
Iho

Haluaisin muistuttaa tärkeästä asiasta, nimittäin aurinkovoiteesta. Talvella ei helposti tule mieleen käyttää suojakertoimia, mutta suosittelen ehdottomasti ottamaan aurinkosuojavoiteen ympärivuotiseen käyttöön.

Mikäli erillisen suojavoiteen käyttö tuntuu hankalalta, on olemassa uv-suojan sisältäviä primereita, bb-voiteita ym. Samasta tärkeästä asiasta tuntuvat puhuvan kaikki ihotautien erikoislääkärit ympäri maailman. 

Siispä pakkaa hiihtolomalle mukaan myös aurinkosuojat! 

Kuva: Lierac

Share
Ladataan...

Ladataan...

Minulla on ollut 2 hiusvahasuosikkia sekä töissä että kotikäytössä. Molemmat näistä on lopetettu! Olen kaapinut purkin pohjia ja panikoinut millä ihmeellä oikein korvaan nämä hiuspakkini kulmakivet.

Pitkän etsinnän jälkeen olen löytänyt hyvän hiustuotteen.

 

Goldwell Kerasilk Style Accentuating Finish Créme muotoiluvoide on juuri niin kevyt kun haluan hiusvahan olevan. Se sopii niin omille hennoille hiuksilleni viimeistelmään lentävät karvat ja silottamaan lyhyen polkkatukkani ja otsiksen. Tukka kiiltää eikä siitä tulee lainkaan raskaan tuntuinen.

Töissä suurin tarpeeni tällaiselle vahalle on kiharakampauksen viimestelyssä. Tuote viimeistelee kiharat mahtavasti erotellen,  tehden niistä pehmeät  ja ihanan liikkuvat. Juuri sellaiset kuin tukkatuotteiden mainoskuvissa tai filmeissä.

 

Olen helpottunut kun löysin tämän purkin! Suosittelen sinullekin, jos et kaipaa tuhtia tukkavahaa, vaan haluat kiiltoa, sileyttä ja pehmeyttä kutreihin.

Tuote saatu.

Share

Ladataan...

Tämä on mielestäni epähehkein aika vuodesta. Lisääntyvä valo paljastaa ihon pintakuivuuden ja kelmeän sävyn armotta. Jotain tarttis tehdä! 

Pika-apu löytyy kuitenkin pipettipullosta. La Roche-Posay Hyalu B5 Serum on oikeasti aivan huikean hyvä. Minulla oli tämä odottelemassa kokeilua, kunnes huomasin Lisa Eldridgen hehkutuksen Instagramissa ja kaivoin tietenkin heti putilon esiin. Ja kyllä, tällä hetkellä en tiedä parempaa kuin tämä seerumiksi täyteläinen tuote, joka kosteuttaa, saa ihon tuntumaan välittömästi napakammalta ja tekee ihan mielettömän pinnan ennen meikkiä.

Apteekeissa nakutellaan kuulemma lisätilauksia tiiviiseen tahtiin, kandee olla siis nopea. Hintaa seerumilla on n. 43€

Share
Ladataan...

Pages