Ladataan...

Vietimme lauantaina jo toista kertaa Meikkipäiden meikkauspäivää FABissä. FAB makeup-hair on Riian ihana liike cooleimmasta cooleimmalla Fabianinkadulla, jossa hän käy tekemässä hius- ja meikkiasiakkaitaan, mutta lisäksi tilaa voi vuokrata kuvauksiin, pressitilaisuuksiin ym. 

Alunperin olimme ajatelleet päivää koemeikkipäiväksi kesän morsiamille, ja morsiamia kävikin monta. Lisäksi myös muita upeita naisia, mm. yksi 70-vuotispäiväänsä viettänyt kaunotar, yksi vastavalmistunut ystävättärensä kanssa ja vaikka ketä. Iloinen naurun- ja puheensorina täytti liikkeen, kun ennestään tutut ja tuntumattomat nauttivat kuohuvaa ja fiilistelivät meikkejä.

Kaikki saivat meikin jälkeen mukaansa runsaat goodie bagit, jossa kaikkea, mitä kesän juhlija saattaa tarvita ennen tai jälkeen juhlien. Kiitos yhteistyökumppanimme Fresita, Lierac, Joe Blasco, Hankintatukku, Oriflame,  Isa Dora, KMS ja Sally Hansen.

Meikkipäät miettivät jo innoissaan syksyn eventejä. Olkaa yhteydessä, jos saatte loistoidea. meikkipaa@gmail.com

Share
Ladataan...

Ladataan...

Meikkipäät rakastavat Ecotools -siveltimiä. Käytämme niitä työssämme, omassa meikkipussissa käytössä on myös Ecotoolsit ja suosittelemme näitä myös jatkuvasti asiakkaillemme. Näissä sudeissa on hinta ja laatu kohdallaan, ja valikoima on todella kattava! 

Sarja täyttää tänä vuonna 10-vuotta, ja sen kunniaksi siveltimet saavat uuden upean ulkonäön ja lisää settejä ja yksittäisiä suteja valikoimiinsa. Ja me rakastetaan vaan entistäkin enemmän.

Se mistä me näissä laadukkaissa siveltimissä todella tykkäämme, on niiden monikäyttöisyys. Yhdellä siveltimellä voi tehdä vaikka mitä ja käyttää monen eri meikkituotteen kanssa. On myös kivaa, että näissä ei hinta huimaa päätä. Me meikkaajat kun toivomme, että meikkipussista löytyisi ainakin meikkivoidesivellin, poskipuna/aurinkopuuteri/puuterisivellin, kulmille ja luomille omat sudit ( luomille mielellään 2 erilaista ) ja rajaussivellin. Tässä sellainen perussetti. 

Ecotoolsissa meitä viehättää myös sarjan ideologia. Vegaaneille sopivat siveltimet ovat synteettisiä ja niiden harjaosat aivan super pehmeitä. Varret ovat ekologista bambua ja metalliosat on valmistettu kierrätysalumiinista. 

Milloin sinä viimeksi hankit uusia siveltimia? Muistathan että pitämällä sudit puhtaina, niiden käyttöikä on uskomattoman pitkä - vuosia. Pesu siveltimille tarkoitetulla omalla puhdistusaineella kerran-kaksi viikossa riittää pitämään ne hyvässä kunnossa.

 

Tuotteet saatu.

Share

Ladataan...

Tiedättekö semmoisen, kun joskus tulee jonkun kauneushömpötysmainoksen jälkeen Ostos TV-tyyppinen tunne, että tuote on pakko saada, vaikkakin tietää sen todennäköisesti päätyvän kaapin pohjalle pölyttymään?

Minulla on jo todella pitkään aikaa ollut tuo fiilis Scholl Velvet Smooth -paristokäyttöistä jalkaraspia kohtaan. En voi sietää paristokäyttöisiä laitteita, mutta siitä huolimatta sanon joka kerta mainoksen pyöriessä telkkarissa, että tuon haluan. Toistaiseksi olen pystynyt hillitsemään ostohinkua, koska laite ei ole vielä koskaan osunut livenä kohdalle.

Meikkipäät haluavat kuulla teidän hömpötystuotehimotuksista, antakaa palaa! 

Share
Ladataan...

Pages