Ladataan...

Huumaannuin, kun sain testiin Treet Traditions Relaxing Chakra -tuotelinjan Body Creamin ja Body Sugar Scrubin. Mikä tuoksu, miten kaunis pakkaus, miten ihana tarina tuotteiden takana! Kerron lisää.

Sarjan ajatus on, että tuotteet perustuvat vanhoihin hyvinvointitraditiohin, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle, jotta ne eivät unohdu tai katoa. Näissä purkeissa komeilee ihanan mummon naama ja hän muistuttaa minua siitä, että jo sukupolvien ajan, naiset ovat hoitaneet ihoaan mm. eteeristen öljyjen avulla.

Relaxing Chakran tuoteet perustuvat pohjoisiin ja aasialaisen vartalonhoidon perinteisiin. Täytäläinen vartalovoi levittyy iholle hyvin ja on koostumukseltaan pehmeä ja ihoon ihanan helposti imeytyvä. Tuoksu tuntuu aluksi vähän voimakkaalta, lähinnä purkissa, mutta iholla se pehmenee ja muuttuu kuin osaksi oman ihon tuoksua. 

 

Tuotteet eivät sisällä natriumlauryylisulfaattia (SLS), natriumlauryylieetterisulfaattia (SLES), parabeeneja, silikoneja, mikromuoveja eikä mineraaliöljyjä. 90 % luonnonraaka-aineita sisältämä sarja sopii myös vegaaneille. Pakkaukset ovat kierrätettäviä, joka pitäisi tänäpäivänä ollakin jo itsestäänselvyys.

Näihin kannattaa todellakin tutustua. Pakkaukset näyttävät niin herkullisilta, että ne ovat myös kivoja tuliaisia tai lahjoja rakkaille.

 

Ladataan...

Monet ovat varmaan kuulleet tuuheutuskikan ripsille, eli kuitupitoisen pohjustustuotteen käytön ennen maskaraa. Itsekin olen sitä kokeillut, mutta valkoiset kohdat on ollut huithapelin hankala saada peittoon. Niinpä saadessani mustan kuitupohjustajan käyttööni, olin oitis ihastunut.

Maybelline Colossal Big Shot Tinted Fiber Primer -ripsivärin pohjustaja taikoo lisää pituutta sekä antaa rutkasti runsautta, ja on MUSTA. Käy minkä tahansa ripsivärin alle.

Kerrassaan mahtava tuote!

saatu

Ladataan...

Nyt jos koskaan on aika hankkia Meikkipäiden Beautyboxistakin tuttu Makeup Eraser -puhdistusliina. Erityisesti kesällä tuntuu että meikin ja aurinkovoiteiden putsaus illalla tuntuu työläältä. Itse haluan helpottaa arkirutiinejani ja olla lomalla myös ihon putsauksesta. Silti ihon hyvinvointi kulkee edellä.

Liina on uudelleenkäytettävä, tarvitset vain vettä ja se on käyttövalmis. Tällä ihmepyyhkeellä poistat myös vedenkestävän meikin, siis aivan sellaisenaan. Kostea liina pyyhkii ihon niin puhtaaksi, että mitään muuta et tosiaan tarvitse. Käyttökertoja liina lupaa 1000. Pese se 30 asteessa ja käytä vaikka päivittäin!

Makeup Eraser on matkoilla aivan täydellinen, etenkin jos mukana on vain käsimatkatavara. Eipä tarvitse miettiä millejä eikä sitä mistä haalia pieniä matkakokoisia putsareita.

Tarjolla on kahta väriä, mustaa ja pinkkiä. Hinta 19,90 on mielestäni enemmän kuin kohtuullinen tästä arjen ihmetuotteesta!

Pages