Aurinkosuojaksi iholle, vaikka paistaisi pilviverhon takaa

Tänä kesänä olen ollut ahkera aurinkorasvaaja, vaikka aurinko onkin mielestäni paistanut lähinnä Kreikassa jossa olimme kesäkuussa. Koska sain elämäni esimmäisen maksaläiskän heti kevätauringon astuttua esiin, päätin muistaa että paistaa se aurinko pilviverhon takaakin. 

Tässä kaksi suosikkiani, joita olen käyttänyt ahkerasti ja jotka kulkevat mukana meikkipussissa ja käsilaukussa. 

Lierac Sunissime SPF 50 -on suojannut kasvojeni ihoa niin täydellisesti, että olen selvinnyt vain sillä yhdellä maksaläiskällä. Käytän tätä ihanaa voidetta meikin alla ja laitan sen alle vielä Hydragenist syväkosteuttavan seerumin. Tämä setti toimii iholleni niin hyvin, ettei ole tullut edes mieleen olla laittamatta aurinkovoidetta, vaikka päivä olisi ollut pilvinen tai sateinen.

Oriflame Sun Zone Sand Repellent SK 50 - on  ollut aurinkotuotteissa kestosuosikkini jo monen vuoden ajan. Rakastan tätä nopeaa tuotetta, jonka voi suihkuttaa koko kropalle ilman että sitä tarvitsee levittää käsin. Täydellinen! 

 

Lapsille ja koko perheen rasvoiksi tykkään käyttää Biosolis -aurinkovoiteita, laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet ovat turvallisia perheen pienimmillekin.

Mutta nämä kaksi ovat minun, minun, minun!

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.