Blondit hoi!

No nyt on kuulkaas blondien huutoon vastattu. Varmaan jokainen vaaleahiuksinen kaipaa kutreihin viileämpää vivahdetta, kirkastusta ja kiiltoa. Tässä on tuotekaksikko, jota ilman et ehkä voi enää elää.

Sain testiin Cutrin Reflection Pearl Shampoo ja Pearl Treatment -tuotteet ja otin ne heti käyttöön asiakkailleni. Olen ahkera raidoittaja, ja monet asiakkaani etsivät jatkuvasti kotihoitoon toimivia hopeashampoita -ja hoitoja, jotta sävy pysyisi värjäysvälienkin aikaan kylmänä. Nämä eivät ole hopeaa, vaan helmiäistä, joka toimii täydellisesti vaalennetuille, luonnostaan vaaleille tai harmaille hiuksille.

En voi kertakaikkiaan enää elää ilman näitä. Tuotteet ovat pesupaikalla nyt tärkeässä roolissa ja jatkuvasti suosittelen niitä myös kotihoitoon.

Jos hiuksesi ovat hyvin hauraat eli hiussuomut auki, niin kannattaa aluksi ainakin olla hieman varovainen. Violetti vivahde nimittäin saattaa napata tukkaan tosi nopeasti ja parit lilat raidat näkyä tukassa liiankin voimakkaasti. Testaa tuotteita ensin niin, että käytät vaan hoitoaineen nopeasti kutreissa ja peset pian pois. 

Täydellinen kaksikko jokaisen viileää vivahdetta kaipaavan blondin käyttöön!

Tuotteet saatu.

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.