Hattaraa

Tänä kesänä olen taas halunnut olla hattaratukkainen, välillä enemmän ja välillä vähemmän pinkki. Nyt olen pitänyt pari viikkoa taukoa pastellipäästä ja olen taas tosi blondi. Viikonlopuksi Flow -festareille taidan laittaa vähän vaaleanpunaista päähän, ihan vaan koska se on niin somaa.

Tämän hetken ehdoton suosikkini värjäävistä hoitoaineista on Cutrin Reflection ROSE TreatmentSen sävy on täydellinen, juuri hattaran värinen. Sekoitan pinkkiä toiseen hoitoaineeseen, jos mielin kutreihini vain aavistuksen hentoa roosaa sävyä. Jos taas kaipaan enemmän väriä päähäni, laitan tämän hoitoaineen tukkaani ihan sellaisenaan. 

Sävyn voimakkuutta voi siis säädellä helposti sekoittamalla sitä osan tavalliseen hoitoaineeseen tai käyttämällä sellaisenaan.

Parasta tässä tuotteessa on sen tuoma kiilto ja ihanan hoitava laatu. Tykkään ettei pääni ole pinkki kovin pitkään, vaan voin säädellä sen sävyä tosi iisisti päivän fiiliksen mukaan.

Sarjasta löytyy myös aivan loistava Pearl Treatment, joka taittaa keltaisuutta ja pitää hiusten sävyn kylmän viileänä. Lämmin suositus, jos tykkäät helmiäisen hohteesta ja jos tukkasi on taipuvainen liian lämpimään vivahteeseen.

Tuote saatu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.