Hieman matkaa vielä

Ladataan...
MimmuK.

Säännöllistä salitreeniä on takana muutama kuukausi, ja hyvältä tuntuu! Vaikka luonteeltani olen äkkipikainen ja luovutan helposti heittämällä kaiken työn roskakoriin, ihme kyllä noista päivistä huolimatta olen edelleen jaksanut. Poikaystävän ja ystävien tsemppaamisella onkin ollut suuri positiivinen vaikutus. He kun ovat jaksaneet kuunnella marinaani ja sitä kuinka etsien etsin vikoja itsestäni. 

Itse en tuloksia ole huomannut, mutta painojen noususta tiedän että kehitystä on tapahtunut. Sekä muutenkin, painon noususta, +2,5kg.
En siis turhaan käy vääntämässä siellä naama ruvella. Matkaa on vielä paljon mutta toisaalta ei se haittaakkaan koska tämä loppuelämääni, eikä edes ahdista :) Kesä tulee kovaa vauhtia, lumet alkaneet sulaa joten juoksukin alkaa taas napostelemaan sanomattakaan pyöräilystä. 

Kaivetaan ne lihakset sieltä esiin väkisin. 

Panostus on olennaisissa kuten ruassa, urheilussa ja henkisen puolen tasapainossa. Pidän kiinni siitä että nukun yöni hyvin ja tarpeellisen määrän. Ruokailussa panostan proteiineihin, rasvaan ja hitaisiin hiilareihin, luonnollisesti ;) Pidän herkkupäiviäkin mitkä tosin nytkin venyi neljäksi päiväksi kun oli pitkä vapaa viikonloppu, noh noh.
Urheilua on tarpeeksi niin että itse jaksan, salilla neljä kertaa viikossa ja 1-2 kertaa kuntonyrkkeilyä. Kuulostaa ehkä jostakin paljolta mutta omaa kehoa kuunnellen tiedän koska minun täytyy pitää lepopäiviä enemmän. Koirani asustaa jo mieheni luona joten kävelyt ovat nyt jääneet vähemmälle, mikä on omasta mielestäni vähän huono juttu, pitäisi vain osata lähteä kävelyille myös ilman koiraa :) 

Ei tarvita kuin tsemppiä, kärsivällisyyttä,motivaatiota,jaksamista,positiivisuutta.. :) Unohtamatta muiden ihmisten tukea. 

Share
Ladataan...

Kommentit

my view

tsemppiä! :)

MimmuK.

Kiitos! ;)

Kommentoi

Ladataan...