Liikunta on elämäntapa?

Ladataan...
MimmuK.

Onko se elämäntapa vai osana hyvää ja terveellistä elämää?

Liikunta kuuluu omaan elämääni päivittäin, ja jos mietin minkälaista elämäni olisi jos en liikkuisi voisin kuvitella että aikani kuluisi pääosin sohvalla makaamiseen. Välillä tosin mietin että miten saisin aikani riittämään kun haluaisi harrastaa vähän kaikenlaista. Itse koen että en voisi näin hyvin jos en harrastaisi mitään mikä varmasti on ihan tottakin. Vaikka minullekin tulee joskus fiilis että "tänään ei napostele sitten yhtään" ja kuitenkin väännän itseni ylös liikkumaan, on sen jälkeen olo aivan mahtava. 

 

Liikunnasta saan hyvän mielen ja energiaa. Huonoina päivinä esimerkiksi nyrkkeily sopii oikein hyvin aggression purkamiseen ;) Nukun hyvin ja syön hyvin, herkuttelupäiviä unohtamatta. En ole orjallinen liikkuja mutta huomaan kyllä omassa mielialassani sen jos en ole liikkunut tarpeeksi. Koiran ottamisen myötä harrastuksiin on tullut myös juoksu jota olen aikoinaan vihannut viimeiseen asti, ja nyt sujuu ihan hyvin jo. Salilla käynti on kivaa puuhaa ja seuraavaksi olisi tarkoitus panostaa siihen hieman enemmän. Kuntonyrkkeily on ihan mahtavaa hikiliikuntaa ja suosittelenkin sitä lämpimästi kaikille :)

Mielestäni on hienoa mennä treeneihin jossa muutkin vetävät ihan täysillä yhtälailla kuin itsekin. 

Liikkumisen iloa kaikille!

 

ps. Minkälaisia liikkujoita te olette? Minkälainen suhde teillä on liikuntaan?

Share
Ladataan...

Kommentit

Jeanne (Ei varmistettu)

Minun suhde liikuntaa on vähän samanlainen kuin sinulla. Sisäinen kello sanoo, että klo 16:30 on aika kerätä kämät kassiin ja painua kohti salia. (Minulla on siis treenit jokoilta samaan aikaan) Liikunta on elämäntapa, jos ei se olisi ei sitä tulisi tehtyä.

Huomaan hohhailevani ympäri kämppää, jos treenit on illalta peruttu tai aikaa siirretty. En ole mitenkään riippuvainen :)

MimmuK.

Niinpä, samoin täällä sisäinen kello alkaa tikittää että olisiko aika liikkua!

Koiran ottamisen jälkeen kroppa ja mieli on tottunut että aamulla pääsee ulkoilemaan kävellen tai juosten, ja niin töiden jälkeen, ja niin vielä illallakin. Ja kaikki muu "oikea" hikiliikunta on oman psyykkeen tasapainottamiseksi kun tuntuu että pää räjähtää jossei pääsisi purkamaan aivoja tyhjäksi salille, jumppaan tai nyrkkeilyyn :)

 

Tsempit siis meille! ;)

Kommentoi

Ladataan...