Vuosi aikaa ja siitä eteenpäin

Ladataan...
MimmuK.

Omaksi onnekseni en edes luonteeltani kuulu siihen ihmislajiin ketkä aina joka vuoden 1. päivänä aloittavat "uuden elämän" tai ns. armottoman raivopää-kaalikeitto laihiksen, joka laantuu parissa viikossa max kuukaudessa. Itse koen sen hieman koomiseksi että halutaan ensin ravistaa kiloja pois mutta sitten aina palataan entiseen ruokatapaan takaisin, ja sama ruljanssi lähtee taas vuoden päästä uudelleen käyntiin. 

Olen liikunnallinen ihminen joten terveys ja liikunta luonnollisesti ovat tärkeimpiä elementtejä omaan onnellisuuteeni, tietenkin itsestään selvät kuten perhe, parisuhde ja ystävät kuuluvat siihen myös.

Mutta myös itsensä haastaminen tuo vaihtelua urheiluun, ihan vain omaksi iloksi. Tavoitteellisuus on mielestäni hyvästä ja siinä pystyy kokeilemaan omia rajojaan äärimmäisen hyvin. Nyt haluan lihaksia esiin ja muodokkaita muotoja, joten miksikä en lähtisi kokeilemaan pystynkö vuodessa muokkaamaan kroppaani ja pysyykö tsemppi. Ja tämä on kuitenkin sellainen joka ei jää siihen kun on jotakin saavutettu, nälkähän kasvaa myös treenatessa. Ja tämä ei tarkoita sitä että elämäni olisi yksitoikkoista, tylsää ja tympeetä. Kuten A.Sinivaarakin on todennut.

Ei suinkaan, tämähän on minun elämääni jota minä elän.
Tavoitteet ja elämäntyylit ovat kaikilla yksilölliset. 

Kuitenkin olen tosissani treenauksen suhteen en usko että motivaation suhteen tulee minkäänlaista ongelmia. Tulokset näkyy kestävyydessä, raskaimmissa painoissa sekä peilistä näkyvään kuvaan.

Jutan (joo se Gustafsberg)  sanoin on pötypuhetta kun löytyy syitä että; ei ole aikaa, kun on lapsia, on niin paljon töitä, ei nyt vain ehdi jne..  mutta silti löytyy aikaa valittamiselle...? On vain järjestelykysymys siitä että löytää aikaa treenaamiselle vaikka aika on rajallista.

Itse voisin helposti vedota siihen että olen päivätöissä, ja tämän jälkeen pitäisi hoitaa koira ja sitten pitäisi siivota ja tehdä sitä sun tätä.. Siinähän se päivä sitten onkin eikä mitään kerkiä tehdä. Mutta olen yksinkertaisesti vain järjestellyt niin että kykenen sen 4x viikossa treenaamaan! Koiran hoidosta sovitaan että mitkä päivät mies tai vanhemmat hoitavat joko töiden jälkeen tai illalla, muutoin on minun vastuullani. Enkä nyt tosiaankaan vertaa koiraa lapseen mutta ideologia nyt aikalailla sama... Lainaten: http://www.lily.fi/juttu/51-paskaa-tekosyyta-olla-liikkumatta

Vanhaan ei ole enää paluuta sillä jotenkin tämä on loksahtanut paikoilleen omassa elämässä. Urheilu ja terveellinen ruoka tuntuu niin hyvältä etten halua sitä vaihtaa mihinkään, ja kyllä, mättöpäivä on kerran viikossa jos siltä tuntuu.. 

ps. Ja hei, ei oo pakko jos ei haluu.. töttöröö.. ja uskokaa nyt, kyl se liikkuminen on loppujen lopuks parempaa ku sipsit..

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...