Ladataan...
Mimosa

 

 

Tapahtuipa elämä.  Kaksi lasta, taapero ja suuritarpeinen vauva. Yksi äiti ja yksi isä, yksin hoitamassa lapsia. Tulee kevät. Paljon uusia kuvioita. Kerhoja, opiskeluja. (IIK!) Siispä toivotan heippati hei. Tämä on viimeinen sivu tässä kirjassa. Hymyillään, kun tavataan. Uudet tuulet puhaltavat.   ps. Jos kuitenkin haluut meikäläiseen törmätä tai seurata kuulumisia, niin kurki instagramin puolelle -> http://instagram.com/o.nnu

Ladataan...
Mimosa

Eteisestä kuultua

" Pitää käydä potalla ennen ulos menoa, ettei ulkona tule sitten hätä"

"Kotiin!"

"Ulkona ei voi sitten käydä potalla, eikä pöntöllä. Ulkona ei ole pönttöä, niin pitää käydä sisällä vessassa, ettei ulkona tule hätä."

"Pönttö. Linnunpönttö. Ulkona. Linnut kakkaa pönttöön"

Äiti ja isä vilkaisevat toisiaan ja hihityttäisi.

"Nooh se linnunpönttö on kyllä pönttö, mutta vähän erilainen pönttö. Sinne ei kakita."

"Linnut kakkii pönttöön."

:D

Ladataan...
Mimosa

Selailin eilen pitkästä aikaa vanhoja valokuvia ja tajusin, että himpura vieköön olen kuvaillut jalkojani jo ainakin kuusi vuotta. Vaeltavat kengät ovat tehneet matkaansa jo iäisyyden.

Kaikki sai alkunsa eräästä kouluprojektista, johon räpsin kuvia. Halusin ottaa kuvia itsestäni, mutten naamastani. Joten niinpä räpsäsin kuvia jaloistani. Ja siitä se sitten jäi.

Näihin kuviin liittyy niin paljon muistoja. On myös ollut hauska katsella kuvia vanhoista rakkaista kengistä, joita ei enää ole.

Kuvia oli valtavasti. Koitin napsia kollaasiin mukaan joitain rakkaimpia ja ikimuistoisimpia. Lasten myötä vaeltavat kengät on saanut ihan uuden ulottuvuuden. Nykyään yhä useammin kuvista löytyy myös pojan kengät.

Nykyään tuntuu, että jalkakuvista on tullut jo jonkimoinen trendi. Niitä ottaa kaikki.

Nykyään kuvailu on ottanut taas uuden ulottuvuuden. Äly kotiutui viimein meikäläisellekin ja nykyään meikäläinen löytyy instagramista -> http://instagram.com/o.nnu  Kuvia ei vielä oo paljoo, mutta eiköhän se tästä, kun alkukankeudesta päästään. Vinkatkaahan oma instatilinne kommenttilootassa!

Pages